Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/781 A kérdező kommentje:

Netti, bár ehhez képest az én betegségem csak egy kis köhögés, de még nekem is nehéz itt Ukrajnában dokit találni, megérteni hogy mit akar, dietetikussal tárgyalni, mellékhatásokról csvegni.... Szóval értem mit modnasz, és nem irigyellek. Sok erőt kívánok :)

Lia! Én is hüvelyben mérem. Nekem azért alacsonyabb, mert pajzsmirigy alulműködéses is vagyok az IR és a PCOS mellé. Ennek egyik tünete az alacsony hő. Nem kell neked leszámolnod ebből, mert úgyismagadhoz kell vizsonyítani a görbét, nem máshoz. Van,akinek az alaphő 36,2 és van akinek 36,8.

2013. márc. 5. 11:39
 112/781 anonim ***** válasza:
Mimi: nem irigyellek téged sem!! húúúúúú ez még rosszabb mint nekünk!!nagyon sajnálom!! én rettegek a pco-től Ir -től!! nálam még nem pontosan lett bebizonyítva a pco! vagyis azt mondta esetleg enyhe poc-m van de sajnos a vérvételt elrontották és nem terheléssel nézték a cukromat meg az inzulint! így meg nem lehet megmondani!!
2013. márc. 5. 11:46
 113/781 anonim ***** válasza:

a 0 perces cukrom és inzulinom szerintem inkább nagyon lett volt!! mind a kettő nem érte el az 5 sem!

Nettus!! mindig elfelejtem aláírni amiért bocsi!!

2013. márc. 5. 11:55
 114/781 A kérdező kommentje:

:)

Hát ne rettegj tőle, kezelhető, diétával és mozgással karbantartható és simán jön a baba nemsokára, én tudom :) Rengeteg sikersztorit olvastam, mert nagoyn el voltam keseredve. Szerintem nem olyan hatalmas baj, mint ahogy hittem. És legalább volt egy jó kis életmódváltásom is. A férjem pedig egy angyal, mert elkezdett mellettem paleolit diétázni, ami nagyonnagyon hasonlít az IR diétára, amit nekem tartanom kell, és ha már nem kell metformint szednem, akkor meg én is átállok arra. Szóval iszonyatosan szerencsés vagyok az emberemmel, hogy nem cigizik, nem iszik és nem eszik mellettem :)))

2013. márc. 5. 12:09
 115/781 anonim ***** válasza:

Mimi:hogyan derült ki a baj?? voltak tüneteid??volt rendszeresen menszid??hormont néztek? meg nem jött a baba!

hát az én drága párom megmondom őszintén még a donorba is benne lenne !amiért eszméletlenül becsülöm! nem lehet ez szavakba önteni!! de komolyan!! nekem talán 1 évbe 2 szer van ,hogy kimarad egy ciklus! most utoljára decemberbe de szerintem a sok ideg is befolyásolta! nem napra pontos de megjön átlagba mindig!! valahol szívem mélyén érzem nálam is baj van!! de tényleg nem diagnóziálták a pco-t! volt ,hogy cisztát látott a dokim de köv .ciklusba meg nem volt meg!! ezért is félek a pco-t !

2013. márc. 5. 12:22
 116/781 anonim ***** válasza:
pill!! egy kis dolgom van de még majd leszek!! bocsi!! karfiolt csinálok!!
2013. márc. 5. 12:23
 117/781 anonim ***** válasza:

De volt némi kis hasfájásom és szokott is lenni!!:) Tök jó Mimi hogy irtad jöjjek ide tök aranyosak vagytok! :)) Szurkolok mindenkinek csajok!:)

Marcsi

2013. márc. 5. 12:30
 118/781 A kérdező kommentje:

Na, hát nálam úgy volt, hogy nekem soha nem volt rendszeres a mensim, de nem foglalkoztam ezzel egészen mostanáig, főleg mert anyukám azt modnta ez normális (nagyon szeretem őt, de ezt magamban érzem, sosem fogom megbocsátani neki, hogy ennyire flegma volt mrá tinikoromban is, én ilyen szempontból bíztam benne és mivel sok gondom volt ezzel, sokszor beszéltünk is róla, és még csak utána sem kérdezett... de azétr nem mondom ezt meg neki mert jó a kapcsolatunk; tudom hogy gonosz vagyok de így érzek). Aztán 5 évvel ezelőtt hirtelen nagyon gyorsan elkezdtem hízni, hipphopp feljött rám majdnem 30 kg (170 cm voltam és 54 kg, és utána 82 kg lettem) úgy, hogy alig eszem, állandóan diétázom, sportoltam stb. A (mostmár) férjem bátyja szívsebész, és ő mondta, hogy nézessem meg a pajzsmirigyemet, lehet azzal van baj. Így is volt, elkezdtek kezelni, de alig javultak az értékeim, és lassan emelték az adagomat. Ez már 4,5 éve... már a 4. dokinál jártam, őt szerettem, minden tünetemről tudott (szőrösödés, rendszertelen mensi, hízás), és csak pajzsmirigyre kezelt, de mivel semmi nem javult, elkezdtem utánanézni most januárban a neten (2011ben próbálkoztunk pár hónapig babával de aztán lett állásom és kicsit elcsúsztattuk), mivel elkezdtük a babaprojektet. És azt találtam a tüneteim alapján, hogy valszeg PCOS és IR-em van. Na, uzsgyi, szótár, kiírtam az söszes hormont meg cukor inzulin, minden, amit le kll vetetnem ukránul, elmentem egy magánlaborba, hatalmas összeget fizettem, levették. Közben kikönyörögtem egy időpontot Magyarországon egy nagon jó endokrinológusnál, hazarepültem (az eredményeimmel a kezemben), ő még csak meg sem nézte a leletemet,meg sem kérdezett semmit, rámnézett és megmondta a diagnózist, szinte teljesen pontosan megmondta, mekkora a TSH-m, hogy IR és PCOS-em van... aztán megnézte a leletemet (jelzem, nem volt vércukorterheléses, csak éhgyomri cukor és inzulin, HOMA értéket számolt csak ki, 5.9 lett) és felírt gyógyszert. Nagyon alapos volt, több mint 1 órát voltam nála, az előtte lévő 4 endodoki kb 5 perc után mindig kidobott... Az előző endokrinológusomra azt hittem, hogy szuper, mégis öndiagnosztizálnom kellett (a nőgyógyászom anno keresettt cisztát, de mivel tudta h endodokihoz járok, azt mondta ő tudja mit csinál...). Nem bízok már meg ezentúl senkiben, mindig utána fogok járni a dolgaimnak egyedül.

Utána pár nappal ha már otth voltam elmentem a nődokimhoz is (pont a ciklusom 8. napján), nincscisztám, megnézte, és szép 6mmes méhnyálkahártyám volt akkor (ami min. 35 napos ciklus esetén jó :)) tüsző még akkor nem votl, de azt amúgy is legelőbb a 14-15. nap környékén láthatta volna 35 napos ciklus esetén.

2013. márc. 5. 12:52
 119/781 A kérdező kommentje:

Bocs elküdltem.

Szóval még annyi, hogy bár sosem votl rendszeres, de 2011 eleje óta írom pontosan (akkor akartunk gyereket) és azóta 2 év alatt 32 és 43 nap között mozog mindig, szóval szerencsésnek mondhatom magam, mert van mensim, nincs cisztám, és a peteérés meg a diétával, gyógyszerrel, mozgással valószínűleg meglesz (megvolt :)) eddig asszem nem volt).

Konklúzió: figyelni kell magatokra, utánajárni mindennek.

És nem szabad kétségbeesni, ha valami kiderül, örülni kell, hogy kiderült!

Netti: nekem 4 testvérem van, a legkisebbet (13 éves)a szüleim örökbefogadták. Ő a kis kedvencem, semmiért és senkiért nem adnám oda senkinek, pedig értelemszerűen amiatt, hogy ő is van, néha "kevesebb jutott" nekem. Nem azért írom, mert hogy nem lehet gyereked, csak azért, hogy egy nem saját gyereket is lehet ugyanannyira szeretni, mint egy sajátot. A párod hihetetlen ember, a legtöbb férfi a donorra nemet mondana egyébként!!!

2013. márc. 5. 12:55
 120/781 A kérdező kommentje:

Marcsi, akkor várjuk a fejleményeket :) Jó, hogy ennyien írtatok!!!

bocsi a hosszú előzőekért :)

2013. márc. 5. 12:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!