Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Szia Marcsi! Amugy nem szoktad erezni a peteerest?
Hasszurka, tojcsis nyak stb...
Virag
Netti! Bár messze a nyár, de én azt mondom, hogy legyetek együtt spontán amikor csak lehet. Nekem a baratnom a masoeik lombikra ment es kozoltek vele, h ne csinaljak meg mert 5hetes tehes :-)
Azota megszuletett a kislanya :-)
Marcsi: már én is kérdezni akartam nem érzed az ovud!!??? mert akkor könnyebb lenne betájolni!!
hát ez jó volt Virág!! ez tetszet!! már mint spontán terhes lett a barátnőd!! igen lehet ilyenkor mert a stimulációtól van!! sajnos nekünk ez nem áll fent! mert egyáltalán nem találtak spermát! esetleg ha a biopszia hozhat eredményt! de én örülnék neki a legjobban de már beláttam nincs értelme így reménykedni mert nem fog sikerülni!! 2011 szeptemberébe kezdtük a babaprojektet! aztán júliusba meg lett az eredménye a páromnak és azóta ilyen olyan vizsgálaton van túl! nálam elméletileg rend van de ki tudja azt! rendszeresen megjön csak nem napra pontos! sajnos! a hormonok jók cukrom jó inzulin is!!
Ùgyse tudsz leállítani Netti! :-) olvastam olyat is, mint a párod esete, hogy nem talaltak spermát. Aztán mikor lemondtak ròla, hopp... Csoda folytán teherbe esett és nem a postastol! Egyebkent fűben fàban egészség. Majd utanna nezek milyen jo kis novenyt adhatnal a parodnak, hogy legyenek izgo mozgo kisfickoi. :-) az ovosok se tudnak am mindent ;)
A remeny hal meg utoljara csajok!
Virag
Jaj Csajok, most tudtam csak jönni, nem győztem visszaolvasni :) Virág, annyira pozitívat sugárzol magadból, hogy csak itt ülök és mosolygok. :) És tökre jó, hogy így felment a hőd, bárcsak nekem is mozdulna már. Mimi, tök jól alakul a görbéd. Nettus, ez tényleg nagyon nehéz lehet, de kitartást és tényleg csak pozitívan, biztos lesz majd gyereketek. Én is leírok egy sztorit, hátha erőt ad, nekem a nagybátyáméknál volt gond 20 éve, mikor gyereket terveztek, akkor még a lombik is gyerekcipőben járt, de ők azon is túlestek nem is egyszer. Aztán belefáradtak és anyagilag sem álltak jól, így pihentették a dolgot és láss csodát, akkor spontán terhes lett a nagynéném és az unokatesóm már 17 éves :) Azóta sem védekeznek és nincs több gyerekük.
Nekem 4 ovu fájós nap után ma végre nem fáj sem a hasam alja sem a petefészkem, így remélem megtörtént az ovu és holnapra feljebb megy a hőm, ahelyett, hogy újra leesne.
Lenne egy kérdés, Ti hol méritek a hőt? Én hüvelyben és nem tudom nem túl magas ez a 36,7-36,8? Vagy le kell ebből számolni? Amúgy én is megfigyeltem, hogy ha nem olvasom le rögtön a hőmérőt, akkor pár órára rá már elmozoghat minimálisat.
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!