Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/781 anonim ***** válasza:
Jajj köszönöm szépen a segítségeteket.:) Próbálom egy idöben mérni.:) Arra figyelek. 26-27 napos a ciklusom. És ugye 3.ra irta a ciklus.hu az ovumat de elötte viszont lement 2 nappal a hőm ugyhogy nem értettem és én is azt gondolom hogy lehet a 11. napon volt pÉ-m.De majd látjuk :)
2013. márc. 5. 10:24
 102/781 anonim ***** válasza:

Szia Marcsi! Amugy nem szoktad erezni a peteerest?

Hasszurka, tojcsis nyak stb...

Virag

2013. márc. 5. 10:30
 103/781 anonim ***** válasza:

Netti! Bár messze a nyár, de én azt mondom, hogy legyetek együtt spontán amikor csak lehet. Nekem a baratnom a masoeik lombikra ment es kozoltek vele, h ne csinaljak meg mert 5hetes tehes :-)

Azota megszuletett a kislanya :-)

2013. márc. 5. 10:32
 104/781 anonim ***** válasza:

Marcsi: már én is kérdezni akartam nem érzed az ovud!!??? mert akkor könnyebb lenne betájolni!!

hát ez jó volt Virág!! ez tetszet!! már mint spontán terhes lett a barátnőd!! igen lehet ilyenkor mert a stimulációtól van!! sajnos nekünk ez nem áll fent! mert egyáltalán nem találtak spermát! esetleg ha a biopszia hozhat eredményt! de én örülnék neki a legjobban de már beláttam nincs értelme így reménykedni mert nem fog sikerülni!! 2011 szeptemberébe kezdtük a babaprojektet! aztán júliusba meg lett az eredménye a páromnak és azóta ilyen olyan vizsgálaton van túl! nálam elméletileg rend van de ki tudja azt! rendszeresen megjön csak nem napra pontos! sajnos! a hormonok jók cukrom jó inzulin is!!

2013. márc. 5. 10:41
 105/781 anonim ***** válasza:

Ùgyse tudsz leállítani Netti! :-) olvastam olyat is, mint a párod esete, hogy nem talaltak spermát. Aztán mikor lemondtak ròla, hopp... Csoda folytán teherbe esett és nem a postastol! Egyebkent fűben fàban egészség. Majd utanna nezek milyen jo kis novenyt adhatnal a parodnak, hogy legyenek izgo mozgo kisfickoi. :-) az ovosok se tudnak am mindent ;)

A remeny hal meg utoljara csajok!

Virag

2013. márc. 5. 10:50
 106/781 anonim ***** válasza:
Pl: [link]
2013. márc. 5. 10:53
 107/781 anonim ***** válasza:
én is gondoltam ilyenre!! de ezek a szerek csak azoknál hat akinek van spermium!! de azt mondta a doki tök felesleges!! sőt még lehet tőle rosszabb!! 4-szer ismételték meg a sperma eredményt! azoospermiát állapítottak meg!!most abba bízok,hogy a biopszia hoz valami jót! már sajnos mindenre felkészültem!! az jó,hogy a genetikai eredménye jó lett vagyis nincs elváltozás 46 kromoszomája van!csak így csinálják meg a biopsziát! ez feltétel! még hív és hepatitisz is kell!! mind a kettőnknek!! tiszta röhej!!
2013. márc. 5. 11:11
 108/781 anonim ***** válasza:

Jaj Csajok, most tudtam csak jönni, nem győztem visszaolvasni :) Virág, annyira pozitívat sugárzol magadból, hogy csak itt ülök és mosolygok. :) És tökre jó, hogy így felment a hőd, bárcsak nekem is mozdulna már. Mimi, tök jól alakul a görbéd. Nettus, ez tényleg nagyon nehéz lehet, de kitartást és tényleg csak pozitívan, biztos lesz majd gyereketek. Én is leírok egy sztorit, hátha erőt ad, nekem a nagybátyáméknál volt gond 20 éve, mikor gyereket terveztek, akkor még a lombik is gyerekcipőben járt, de ők azon is túlestek nem is egyszer. Aztán belefáradtak és anyagilag sem álltak jól, így pihentették a dolgot és láss csodát, akkor spontán terhes lett a nagynéném és az unokatesóm már 17 éves :) Azóta sem védekeznek és nincs több gyerekük.

Nekem 4 ovu fájós nap után ma végre nem fáj sem a hasam alja sem a petefészkem, így remélem megtörtént az ovu és holnapra feljebb megy a hőm, ahelyett, hogy újra leesne.

Lenne egy kérdés, Ti hol méritek a hőt? Én hüvelyben és nem tudom nem túl magas ez a 36,7-36,8? Vagy le kell ebből számolni? Amúgy én is megfigyeltem, hogy ha nem olvasom le rögtön a hőmérőt, akkor pár órára rá már elmozoghat minimálisat.

[link]

Lia

2013. márc. 5. 11:17
 109/781 anonim ***** válasza:
Virág: olyan jó ,hogy gondolsz rám!! és jól esik ,hogy meg tudom beszélni valakivel!! sokszor magamba folytom ezt az egészet! nem könnyű! sokkal több küzdelem és kitartás kell mint az hiszik a kívülállók! nem úgy megy ez,hogy kiderül,hogy meddő valaki és máris baba lesz belőle!! rengeteg vizsgálat ide időpont oda időpont most ide menjek most oda menjek!! nem mindegy melyik vizsgálatot mikor csináltatsz meg !! pl.a hepatitisz és a hív tesztet 3 héttel előtte kell ahogyan a műtét lesz ! 10 nappal oda kell szólnom a meddőségibe,hogy mikor csinálják a műtétet! kb 2 hétig nem dolgozhat a párom! a műtét után!ezért kell megvárni,hogy leálljanak a meló helyén!!ááá tiszta vicc!!
2013. márc. 5. 11:17
 110/781 anonim ***** válasza:
köszönöm lányok!! aranyosak vagytok!! nem vagyok negatív!! legalább is próbálok nem az lenni! de az urológus doki azt mondta nem sok esély van a közös babára! bár azóta voltam konzin és erre nem mondott semmit a dokim majd a műtét add mindenre választ!! addig marad a remény reménykedés!! csak ez a bizonytalanság megőrjít!
2013. márc. 5. 11:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!