Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/781 A kérdező kommentje:
Ha jövő péntekig nem jön meg, akkor tesztelek :) Az lesz a 38. nap, annál előbb tuti nem. Nem akarok csalódni. Az előző hónapban 40 napra jött meg. Ha 40-43 napra jön meg, utána mindig 32-37 nap között. Ezért döntöttem így :)
2013. márc. 6. 10:31
 152/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok, nagyon szép a görbáitek Virág, Marcsi. Nettus, bár én sem értek ezekhez a dolgokhoz, de szerintem is, ha későn derül ki valami, akkor lehet hogy csúszik a lombik. Én biztos utánajárnék a dolognak, hisz most úgy is vártok a biopsziára és remélhetőleg kiderül, hogy nincs semmi baj. Szerintem az pszihésen is nagy lökést adhatna, hogy tudod, hogy veled minden rendben és egészségesen várod, hogy megtapadjon a babátok.

az én görbém: [link]

Jó szomorú vagyok, mert tegnap óta semmit nem mozdult a hőm és tegnap délutántól ismét fáj az egész alhasam, estére már nagyon rossz volt. Most úgy gondolom, hogy ez nem is ovu fájdalom, hanem lehet hogy valami gyulladás. Mindenesetre nagyon várom az emelkedést.

Azt már írtam nektek, hogy van egy kisfiam, akit nem terveztünk és majdnem nem tartottuk meg. Semmilyen feltétel nem volt adott, hogy babát vállaljunk és a férjem az elején nagyon nem akarta és a családja sem, pedig akkor már házasok voltunk, ugyan külön éltünk, mert akkor jött ki Londonba szerencsét próbálni, én meg még otthon tanultam. Ne vessetek meg érte, gyenge voltam és majdnem hagytam magam befolyásolni. Én most nem is tudom, hogy mi lenne velem nélküle, biztos beleőrülnék, hisz lassan fél éve probálkozunk és a jelek szerint lehet peteérésem sincs :(

Szonja, én is nagyon drukkolok a teszthez.

Lia

2013. márc. 6. 10:44
 153/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!!Mára maradt minden ugyan ugy mint tegnap meg azelött....:) se fel se le... [link]

Most viszont fáj a hasam bal oldalt.Szúró érzés.

Szurkolok nektek!:)

Marcsi

2013. márc. 6. 10:45
 154/781 A kérdező kommentje:

Lia, ne keseredj el, lehet, hgoy holnap feljebb megy, meg holnapután és akkor az azt jelentheti, hogy kb. 4én volt is pé. Ismerős az érzés, hogy nekem peteérésem sincs... én is ezt mondogattam még ebben a hónapban is magamnak, hogy úgysincs, de a jelek szerint volt (bár nem tuti). A férjem nem is nagyon örült nekem, azt modnta ha ilyen engatív maradok, na akkor persze hogy nem lesz baba. Csak pozitívan!

Marcsi, neked is ugyanezt írom! És még annyit, hogy próbálj meg percre pontosan ugyanakkor mérni, ugyanott. De ezt már írtam.

Ja, még egy fontos dolog: ha nem éri el a vonalat, pl. nincs 37,00 csak mondjuk úgy néz ki hogy majdnem ott van a vonalon, akkor 36,95öt írjatok! a fél tized is emelkedés egy adott esetben. Nagyon pontosan nézzétek. És továbbra is ajánlom a fertilityfriend-et ( [link] szerintem sokkal pontosabb!

Az én görbém itt így néz ki fahrenheitben (valahogy celsiusban nem tudom linkelni):

[link]

2013. márc. 6. 10:57
 155/781 anonim ***** válasza:

Akkor Szonja utan én fogok assszem leghamarabb tesztelni. Már vettem 2 tesztet. 25-os, de jo az. Vasarnap reggel fogom az elsot. :-):-):-) nagyon izgulok. Tök csucs lenne mindenkinek osszejonne! :-)

Virág

2013. márc. 6. 11:03
 156/781 anonim ***** válasza:

Egy időben szoktam mérni...ma felébredtem 20 perccel hamarabb akkor 36.7 volt aztán megvártam a 20 percet és percre pontosan akkor mértem amikor kell akkor is 36,7 volt.De nem keltem fel csak feküdtem és pihiztem tovább.

Nem nagyon értem még ezt a görbézést az első....

Köszönöm szépen a segítségetek !!!Aranyosak vagytok!:))

Marcsi

2013. márc. 6. 11:09
 157/781 anonim ***** válasza:

húúúú csajok már megint le vagyok maradva!!

örülök,hogy nem baj,hogy itt vagyok veletek!!és nem zavartok el!!

Lia: szerintem nem volt még ovud!! az nem azt jelenti nem is lesz! nekem se mindig van pont középidőbe!! volt ,hogy 23 napnál volt!! áá nekem is volt ilyen görbém!! mintha karót nyelt volna a görbém!! tudnék egy pár görbét mutatni!! ne aggódj! ja és az se nagy gáz ha nincs ovud abba az esetbe ha 1 évbe 1-2-szer nincs!! ez természetes!!mióta méred a hődet??

ezt mindenkitől kérdezem??

Marcsi: szerintem március 1-jén volt ovud!! szépen lépcsőzetesen megy fel!! azért is gondolok 1-jére mert 36.4-ről felment 36.6 -ra!! de lehet tévedek!!

Mimi: köszi a válaszaidat!! meg végül is mindenkinek!! hát megyek dokihoz és tényleg kikönyörgöm a vérvételt!! mert nagyon idegesít!! mondtam én Mimi ,hogy 28-án volt ovud!! akkor tényleg 37 napos lesz a ciklusod!! de legalább megjön!! ami a pco miatt már nagyon jó jel!! mert sok nő nem is menszizik pco mellett!! nekem rövidebbek a ciklusaim inkább 31 napos de a leghosszabb 41 nap volt de egy évbe csak egyszer kétszer fordul elő!! most is megjött 28 napra!! na ez viszont ritka!! mennyit ír a ciklus.hu átlag ciklushossznak Mimi??

remélem mindenkinek válaszoltam!! ha nem léci jelezzétek!! és bocsi érte!!

2013. márc. 6. 11:11
 158/781 anonim ***** válasza:

ja és még a tervezettbaba.hu-n is lehet vezetni a hőt!! elfelejtettem az előbb aláírni bocsi!!

Nettus!!

2013. márc. 6. 11:14
 159/781 A kérdező kommentje:

36 nap az átlag most...

úgy számolom hogy ez alapjána görbe alapján 1 hét múlva csütörtökön nem kellene megjönnie :) de nálam sosem lehet tudni. Még az is lehet, hogy ez nem ovu volt :)

Lányok, azt szeretném kérdezni, hogy ti mondanátok ezt a görbevezetést, elmagyaráznátok a párotoknak, meg a "beképzelt tüneteket" elmondanátok? Mármint hogy úgy érzitek van 0,00001 % esély hogy most sikerül?

Nem merek neki semmit mondani, mert nem akarom hogy ő is koppanjon... ő nagyon pozitívan áll hozzá egyébként. Azt tudja, hogy hőmérőzőm, minden nap ő is felébred és meg szokott simizni mikor veszem elő a lázmérőt :) De fingja sincs hogy most mit kell nézni meg hogy kell nézni...

Tegnap terhességi tesztet akart velem vetetni, pedig semmit nem montam neki... azt se tudja mi az a beágyazódás vagy hogy nem úgy megy az :) Mondtam neki h az még nagyon korai lenne, de egyébként nem hinném hogy lesz baba. Mondtam neki h lehet, hogy évekig nem lesz. De nem szereti, ha így nyilatkozom, csak nem akarom elkeseríteni minden hónapban, mert reménykedik.

2013. márc. 6. 11:43
 160/781 anonim ***** válasza:

hát én említettem annak idején a páromnak de konkrétan nem magyaráztam el neki!! hát én elejébe mindig mondtam lehet esélyes a baba!! bár már én tudom butaság volt!! de ez nálunk teljesen más tészta!!

Mimi: én azt tanácsolom ne mondj semmit a párodnak! kár beleadni a frászt! ha meg sikerült amit remélek mindenkinek akkor meg már a pozi tesztel tudod bizonyítani!! ahan értem Mimi akkor nem is annyira hosszúak a ciklusaid!! akkor csak hat az a fránya 3-as kezelés! én úgy szoktam kiszámolni mikor kell megjönnie ,hogy érzem az ovut és onnan számolok 14 napot!! nekem ez bejött! csak sz.r egyrészt mert mindig máskor van az ovum!! ez most gáz lehet amúgy??

2013. márc. 6. 11:50
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!