Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
GRATULÁLOK SZONJA!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))
Marcsi
A telefonommal elég rossz kép sikeredett, de amint visszakapom a fényképezőgépem küldök nektek is.
Gravitest - ezt kaptama patikában, de ma vettem még egy másikat is, azzal is megcsiálom holnap.
Tüneteim: már lassan egy hete fájnak a cicieim, volt beágyazódási vérzésem, naponta 2x fáj a fejem (sajnos muszáj vagyok tablettát bevenni), gyakran járok pisilni és néha fájogat a petefészkemnél, és persze a szép magas hő.
Köszönöm csajok, aranyosak vagytok. Drukkolok mindenkinek, hogy átélje ezt az érzést ami most bennem van, leirhatatlan.
Csak jó lenne eldöntenem, hogy mikor megyek dokihoz.
Szonja.
6 hétnél hamarabb ne menjél!! én azt tanácsolom!! mert 6 hétnél már lát szívhangot!!
Nettus!!
március 9 -én lennél 6 hetes! tehát 11-én mehetsz a dokihoz!!
Nettus!!
Igen, jövőhéten már 6 hetes leszek,a szerdán gondolkodom,hogy elmegyek, mert hétfőn sokan vannak nála.
Ime a kép: [link]
telefonnal fényképeztem, nem valami hires, de egyforma erős mind a 2 csik.
Szonja.
ja lemaradt Nettus voltam!!
sziasztok!!
Most olvasom Szonja a jó hírt, nagyon nagyon gratulálok!!!! Remélem szépen sorban mindenki pozit tesztel majd :)
Lia
Huuuuu nagyon szep a teszted! Pocilakod van! :-)
En 300ft os patikai tesztet vettem. Ha terhes vagyok,ugyis kimutatja! De szeretnek ilyet ebben a honapban! Veled orulok! Esboldog vagyok, hogy van egy kismamank :-) . Remelhetoleg mindenki az lesz :-)
Mondtam én, hogy a golya szerencset hozott :-)
Pusza mindenkinek! A hasam szurkal megallas nelkul. Sose szokott ilyet ennyi ideig. ;)
Virag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!