Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/781 anonim ***** válasza:

Nekem ez az első hőmérős hónapom, ezért is aggaszt ez a peteérés dolog, hogy ez most tényleg csak egy kimaradás, épp most, vagy lehet hogy egyáltalán nincs is. Megprobálok még nem messzemenő következtetést levonni és várni, hátha elindul a hőm felfelé.

Nekem a férjem jól fogadta a hőmérőzést, bár szerinte semmi baj nincs és hamarosan biztos összejön, bárcsak én is ilyen pozitívan látnám. :) Egyszer megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy mit is kell nézni, meg minden nap rákérdez, hogy hogy áll a hőm, de ezen kívül nem beszélünk róla, nem elemezgeti velem a görbém :) Ezért is örülök nektek, hogy megmutathatom és tudtok segíteni a tapasztalataitokkal, köszönöm. Én örülnék nekik, ha együtt maradnánk, tényleg sokat segít, hogy írhatok nektek.

Lia

2013. márc. 6. 14:00
 172/781 anonim ***** válasza:

Ramtort az alomkor. Elszundikaltam :-)

Virag

2013. márc. 6. 14:42
 173/781 A kérdező kommentje:

Ez is lehet jel :)

Én sosem alszom nap közben. Kíváncsi vagyok, mi lesz majd ha babás leszek.

Nálam semmi tünet. Türelmesen várom, hogy megjöjjön :) Remélem a metformin miatt majd rövidülnek a ciklusaim, mert karácsonykor volt meg (utána jött meg) és a kettő közt még csak egyszer... míg más már a 3. mensiét kezdi azóta... ilyen szívás a hosszú ciklus...

2013. márc. 6. 15:38
 174/781 anonim ***** válasza:

neked decemberbe marat ki teljesen !! de szerintem a sok ideg miatt!! még a szívemre is ráment!! azt hittem hogy meghalok!! legalább 2 hétig fáj!!

Nettus!!!

2013. márc. 6. 16:06
 175/781 anonim ***** válasza:
hát Szonja jól el tünt!! mi lehet vele??
2013. márc. 6. 16:16
 176/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok.

Először is elnézést szeretnék kérni, hogy nem jelentkeztem, de nem tudtam neten lenni, volt egy kis elintézni valóm. Én csak este vagyok többet neten.

De, hogy igy megvárattalak titeket egy jó hirt közlök:

reggel felment a hőm 36,9-re igy teszteltem, és pár másodperc alatt kijött a 2 csik.

POZITIVAT TESZTELTEM LÁNYOK....el sem hiszem. A páromnak küldtem azonnal egy mms-t, majdnem sirt örömében :)

2013. márc. 6. 17:08
 177/781 anonim ***** válasza:

nagyon NAGYON GRATULÁLOK!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ DE ÖRÜLÖK!!

Nettus!!

2013. márc. 6. 17:10
 178/781 anonim ***** válasza:

Szonja voltam

+++++++++++++++++++++++

2013. márc. 6. 17:11
 179/781 anonim ***** válasza:

Gratulalok Szonja! Te vagy az első kismamink! :-):-):-) de joooo!

Azert majd megmutizod a szep teszted? Had irigykedjunk :P

Es erzel valami tunetet? Milyen tesztet csinaltal? Jaj annyit gondoltunk rad! :-):-):-):-)

Virag

2013. márc. 6. 17:19
 180/781 A kérdező kommentje:

Szonja, GRATULÁLOK!!! :) Nagyon örülünk neked, tényleg izgultunk miattad :)

Képet én is értékelnék. És akkor még egyszer a görbéd is :)

2013. márc. 6. 17:20
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!