Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/781 anonim ***** válasza:

Bocsi Nettus, összekevertem a neveket, de Neked szántam a válszt :) Nem tudom milyen kapcsolatban vagy a házidokiddal, de én a sajátomat simán felhívnám ilyen miatt, oda sem mennék, hisz a váróban betegek vannak, ez meg csak egy kérdés. Ha tud adni, akkor mennék csak oda érte. Én régen a fogamzásgátlót is a háziorvossal irattam, mert a magán nődoki minden receptért elkért egy 1000-est, amit enyhe túlzásnak tartottam, így csak a kontrollokra jártam oda, aztán végül orvost váltottam. Szóval a háziorvos írhat fogamzásgátlót, lehet hogy laborra is elküldhet.

Lia

2013. márc. 7. 12:18
 212/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Mivel tegnap nem nagyon tudtam felfogni, hogy terhes vagyok (örömömben) ma csináltam még egy tesztet, egy 25 érzékenyésűt és az is pozitivat jelzett azonnal. :)

Belinkelem Virág a görbémet, hogy lásd hogyan alakult a hőm idáig, hátha látsz benne egy kis pluszt ami örömet szerez. Persze Marcsi neked is drukkolok, sőt midnenkinek. Olvasgatom továbbra is a hozzászólásokat és szoritok mindnekinek.

Ha nem baj néha még csatlakozok majd :) puszi mindenkinek és szép napot :)

[link]

2013. márc. 7. 12:21
 213/781 anonim ***** válasza:

A nevemet mindig elfelejtem odairni :)

Szonja voltam :)

2013. márc. 7. 12:21
 214/781 anonim ***** válasza:
100%
Lia: tudom ,hogy nekem szántad a választ csak megjegyeztem!! de szerintem már kehet tudni ki mire válaszol!! de köszi a választ!! jó viszonyba vagyunk!! régről ismerem!! az egész családnak ő a házi orvosa! nekem is annak idején írt fel fog gátlót de én nem sokáig szedtem!!! reggel felhívtam az sztk és az aszisztens vette fel a telefont!! ő mondta persze add beutalót a laborba!! de mindenki azt mondja csak cukorra adhat beutalót!! már kicsit túlzás szerintem!!! Nettus!!
2013. márc. 7. 12:29
 215/781 anonim ***** válasza:
100%

Köszi Szonja megnyugtattál a görbéddel! :-)

MINDENKINEK CSODASZÈPEN ALAKUL A GÖRBÈJE! boldogsàg van! :-)

Van 4db tesztem, szòval vasarnap tuti ellovom. Mar igy is alig bírok magammal :P

Szep napot lanyok!

Virág

2013. márc. 7. 12:29
 216/781 anonim ***** válasza:

Hova tűntetek csajok? Tünetek? Tesztek?

Szonja

2013. márc. 7. 19:58
 217/781 anonim ***** válasza:

Szia Szonja! Èn még varok, mert meg van 5napom a nemvartig. :-)

Azota is gorcsolget a hasam. Suru feher folyasom van.

Mimi szerintem vendegekkel foglalatoskodik. Hogy ezred magad kismama? :-)

Viràg

2013. márc. 7. 21:34
 218/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Be kellett jönnöm dolgozni, mert a semmirekellő kollégáim nem csinálták meg a munkájukat és elúsztak és a főnök behívott hogy segítsek nekik.. :(

Így msot tudok írni, hogy mi van velem :)

Igen, vendégeztem. Nagyon jó, hogy itt vannak :)

Sajnos még szomorúbb vagyok, emrt akkorát esett a hőm, hogy innen már nehezen tornázza fel magát. Mivel ez már a 4. nap, hogy nagyon fáj is a hasam, ezért szerintem még felfázás is van a dologban. Szóval nincs jó kedvem.

[link]

Olvaslak titeket, csak nem biztos hogy lesz időm válaszolni.

Szép napot!

Mimi (sosem írom alá, mindig elfelejtem, de nekem legalább annyi előnyöm van h kiírja h kérdező... egyébként már mindig tudom, ki írt, ismerlek titeket :)))

2013. márc. 8. 07:21
 219/781 anonim ***** válasza:

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Mimi: ne add fel!!nem lehet,hogy a beágyazódás miatt eset ekkorát a hőd?? csak feltételezem!!

Marcsi, Lia: mizus veletek??? hogyan alakult mára a hőgörbétek??

Ma megyek a házi orvosomhoz! kíváncsi leszek el tudom-e intézni a vérvételt!! bár sokan azt mondják nem adhat a házi orvos inzulinra terhelést csak cukorra meg olyat is hallottam ,hogy van olyan labor ami nem csinál inzulinra terhelést hiába van beutaló!! akkor milyen labor az?? ha egy egyszerű terhelést nem csinálnak meg?? röhej!!!

Nagyon drukkolok mindenkinek!! kívánom senki ne élje ezt át!mindenkinek ezt kívánom!!

Nettus!!

2013. márc. 8. 07:37
 220/781 anonim ***** válasza:

Szia Mimi!

Èn ugye nem nagyon értek a görbéhez, de azt mondtàk amig a vonal alá nem esik van remény!:-)

Èn ma úgy keltem az hittem szétszakad a petefészkem. + enyhe hányinger. 2nap mùlva tesztelek. Tiszta ragya lettem ami elszomorít, mert mensi előtt ugyanez van :(

Virág

2013. márc. 8. 07:39
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!