Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok :)
Mimi szerintem sem esett túl sokat a hőd, addig amig nem megy aalaphőd alá ne izgulj, holnap feljebb megy :)
Virág nagyon izgulok érted, már nagyon várom, hogy jó hirrel szolgálj nekünk és egy újabb kismama legyen köztünk :)
Marcsi neked is szépen alakul a hőd, szoritok.
Lia szerintem is akkor lehetett ovud ahogy be van húzva :)
Nettus kitartást a dokikhoz és a vizsgálatokhoz.
Mindenkinek szoritok!!!!!!!!!!! :)
Tüneteim annyival bővűltek a mai nap, hogy a téliszalámiba reggel beleharaptam és rosszul lettem :( cicieim irtózatosan fájanak még mindig és félóránként járok pisilni, igaz elég sokat is iszok,mert szárad a szám.
Szonja
Köszi csajok, akkor ténylegesen is 19-re nem várom. Nekem még mindig nagyon fáj az alhasam és ma gyakrabban járok pisilni is, sajnos azt hiszem felfáztam. :( És ez eléggé bezavart az ovu fájdalomba is, mert eleinte azt hittem rá, hogy az.
Marcsi, tényeg szép lécsőzetes, nagyon egy időben nem várjátok, jövő hét közepe.
Virág, ha tesztelsz, mindenképpen írd meg az eredményt, szorítok.
Nettus, szorítok hogy hétfőn megkaphasd a beutalót.
Szonja, nagyon klassz hogy kismama vagy, gyönyörű hónapok várnak Rád, kívánom, hogy mindannyiunk átélje ezt hamarosan. Én már végigcsináltam egy terhességet, ha esetleg kérdésed van, akkor nyugodtan szólj és megpróbálok segíteni, vagy leírni hogy nálam hogy volt.
Lia
Köszönöm Lia, aranyos vagy. Nagyon sok kérdesem lenne, de most hirtelen egy sem jut eszembe :)
Majd feljegyzem, hogy aztán megkérdezhessem.
Nagyon sok olyat olvastam, hogy elment a babájuk, én ettől rettegek. Nagyon régóta vártuk ezt a csodát. Remélem az E vitamin segiteni fog és erősödik a méhnyálkahártyám is. Szerdán elmegyek dokihoz, de lehet hogy már hétfőn, ha nem birom ki addig :)
Szoritok mindenkinek, hogy Pozitiv tesztje legyen :)
Sziasztok!!
Mizujs csajok valakinél valami változás??
Virág megcsináltad a tesztet?????????
Ma igy állok [link]
Marcsi
Sziasztok!
Szia Marcsi! Èpp most varom az 5 percet, de szerintem ez negativ lesz meg. Sebaj. Messze meg a 13.-a :-)
Nagyon szep a gorbed!
Nekem nagyon gorcsolget a hasam valtozatlanul. Gorbem: [link]
Letusolok addig lejar a teszt.
Virág
sziasztok!!
mindenkinek jól alakul a hője!!!
Virág : egy kicsit korán tesztelsz!!milyen tesztel tesztelsz? mi lett az eredmény?? 11 dpo-n vagy!! még 3 nap a nem vártig!!
Marcsi:szép lépcsőzetes! még 6 nap van a nem vártig!!
Nettus!!
jó reggelt. Szonja, próbálj meg nagyon pozitívan hozzá állni és csak arra gondolni, hogy minden rendben lesz, mert minden rendben lesz, nem lehet másképp! Ha egy kicsit is úgy érzed, hogy valami nem olyan mint volt, vagy a vékonyabb nyálkahártya miatt aggódsz, menj orvoshoz amint tudsz, ne várj napokat! Nekem az elején alacsony volt a progreszteron szintem, ezt abból lehetett tudni, hogy barnáztam hosszú hetekig, viszont mindezt minimálisan, még a bugyim sem lett olyan, ezért nem foglalkoztam vele. Persze az első hüvelyi uh-n a vizsgálófej olyan lett és a doki tök leszidott, hogy el is vetélhettem volna, mire vártam. Tényleg nem gondoltam, hogy ez ekkora baj is lehet. Akkor kezdődött, mikor meg kellett volna jönnie és gondoltam majd elmúlik magától, hát nem jól gondoltam. Szóval bármi van, irány az orvos! Meddig próbálkoztatok?
Virág, annyira ígéretes a görbéd, drukkolok nagyon!
Marcsi, a Te görbéd is nagyon szép, szép lépcsős.
Az enyém mára ilyen: [link]
A hasam még mindig fáj, de már nem olyan vészes, bár reggel mindig egy picit jobb. Tegnap este bementem egy patikába és kértem, hogy adjanak felfázásra valamit, kaptam valami port, amit vízben kell feloldani és átmossa a szervezetemet, tőzegáfonyás, borzalmas íze van! És azt mondta, hogy ha nem javul, akkor hétfőn menjek orvoshoz.
Lia
Talan mintha latbek valamit, de inkabb negativ. Lehet, hogy hetfon ismetlek igy. 13-ra nemvarom, akkor meg nem csak most vagyok a dpo. 10? Mar bekavarodtam..
Virag
25-os xepil. Nem talaltam 10es tesztet. Szerintem is korai volt.
Lia nagyon szép a gorbed! :-)
Virag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!