Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok!
Újabb körútra indultak a fiúk az urammal, úgyhogy gyorsan beköszönök (nálunk már fél 1 :))
Ilyen a mai görbém:
Lányok, mi újság veletek? Virág, teszteltél? Lia, Marcsi, görbétek hogy áll? Szonja, újabb tünetek??
Nettus, küldöm a pozitív energiát, én is várom már a szeptembert, hogy visszaadhassuk azt a sok drukkot, amit te küldesz nekünk :)
Szép napot mindenkinek!
Mimi
Jó reggelt! Az én görbém semmit nem változott, remélem ez egy jó jel. [link]
Itt ma van anyák napja! :) Remélem az otthoni anyák napjára mindenki kismama lesz már! Nettussal pedig jövőre örülünk majd együtt.
Szép napot! Lia
sziasztok!! látom mindenkinek alakul a görbéje!!
Lia: nagyon szépen köszönöm amit írtál !aranyos vagy!! szépen alakul a görbéd és szerintem akkor volt ovud amikor behúzta!!
Mimi: neked is köszönöm amit írtál !! örülök,hogy így fogadtok és nem haragudtok ,hogy itt vagyok!! igazán júliust várom mert akkor lesz a párom műtétje és kiderül lehet -e közös babánk!! aztán már az a durván 2 hónap már semmi várakozás szempontjából!!vagy esetleg 3 hónap ha októberbe kezdjük a lombikot!!Mimi még valami! az a leesés 8 dpo-n lehet beágyazódástól is !! vagyis valamelyik hormon újra termelése miatt de össze szokták hozni a beágyazódással pedig nincs is összefüggésbe egymással csak pont egybe esik!! szépen fent van a hőd!! nem fogom minden nap írni (mert lehet elfelejtem)de megy ezerrel a drukkom!!
Nettus!!
Sziasztok! Nem teszteltem. Majd holnap reggel. Nagyon szur a hasam. Es tele vagyok hatalmas pattanasokal az allamon!? :-)
Ebbol vagy ciszta lesz, vagy mensi vagy baba. :-)
Mai gorbem [link]
Csajok nagyon szep a gorbetek!
Koszi Lia, hogy ezt leirtad. Szoval a babatol is gorcsolhetek.
Este falasi roham volt rajtam, de ez mensi elott is ugyanilyen.
Virag
Virág: még két nap és minden kiderül!! kérlek ne keress jeleket,tüneteket!! én is ezt csináltam!! bele lehet örülni!! ez csak tanács volt!sajnos nem lehet még semmit tudni !! de a holnapi teszt majd megmondja!! milyen tesztel fogsz tesztelni?? nagyon drukkolok!!
Nettus!!
Sziasztok.
Mimi nincs újabb tünet, csak ez a mellfájdalom ami néha elviselhetetlen.
Csajok ne adjátok fel, szép a görbétek. VÁrjuk a pozitiv teszteket :)
Virág mikor tesztelsz majd?
Szonja
Ugyan ilyen tesztel. X epil. 25-ös. 2db van.
Köszi Nettus! Pròbalok nem erre gondolni. Esik ez a franya eső.
Reggel fogok szerintem tesztelni. :-)
Sziasztok!
Nálam így alakult:
Semmi tünetem nincs az ég egy adta világon, néha beképzelem hogy érzem a mellem, de aztán rájövök, hogy mégsem. A hasam fáj, de az meg a felfázástól van. szóval én tényleg 100%ig biztos vagyok benne hogymost nincs baba. De nem baj, mert ebben is látok egy pozitívumot, de az titok :D
Később még benézek.
Sziasztok csajok!
Mizujs hogy vagytok??Virág teszteltél már??
Én is valahogy úgy érzem h meg fog jönni...:(!Már kezd fájni a hasam.Most nem értem ezt a görbét??Miért oda huzta a vonalat?????????? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!