Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! Helyzet? görbet meg nemtudok, hozni, mert betegek vagyunk es nem lenne valos algoflex mellett. Mensi sehol. Nem is erzem, hogy jonne.

Tesztelni most nem fogok meg. Varok. Hatha megjon.

Virag

2013. márc. 14. 08:53
 322/781 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt! Az én görbém végre normális irányba tart, remélem így is marad. :) [link]

Virág, örülök hogy sikerült megbeszélnetek, remélem minden oké és hogy a betegséged sem olyan vészes, jobbulást.

Szonja, az első orvosi vizsgálat igazából arra szolgál, hogy megállapítsák a magzat beágyazódási helyét. Mire legközelebb mész, addigra már lesz szívhang is. :) Az első vérvétel meg csak 12 hetesen lesz, legalábbis magyarországon akkor van. Általában, ha már van szívhang, akkor azzal a papírral be kell menni a körzeti védőnőhöz, aki ad egy kiskönyvet, ami a terhességedről fog szólni és ő fog elmondani és leírni mindent, hogy mikor mi lesz, vérvétel, uh... Azt mondjuk nem értem, hogy vitaminokról mért nem beszélt, de én is azt szedtem amit Mimi is leírt, terhesvitamin+folsav+c-vitamin. Az étrendeden és az életeden alapvetően nem kell változtatni, mert ami jó a mamának, az a babának is jó.

Várom a mai görbéket Csajok!

Lia

2013. márc. 14. 08:59
 323/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát én csak a szokásosat tudom mondani, várom hogy megjöjjön, most már tuti hogy holnap vagy holnapután meg fog, mert elindult a hőm lefele. Elegem van már a hosszú ciklusaimból, 40 napos ciklusokkal csak 9x van pém egy évben, ez kicsit igazságtalan... bár szerintem pém sincs egyébként.

[link]

[link]

Ha este barnázok, akkor tuti megjön mert múltkor meg azelőtt is így volt.

Lia, neked szépen alakul tényleg, szurkolok :) Ha ott fent marad, akkor ez egy trifázisos görbe :))

Virág, vasárnap vagy hétfőn tesztelhetnél, az már tuti lenne!

Szép napot!

2013. márc. 14. 10:09
 324/781 A kérdező kommentje:

Szonja!

Felteszed megint nekünk a babás görbédet? Mert már nem elérhető :)

2013. márc. 14. 10:23
 325/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Na van idom vegre normalisan irni.

A helyzet az,hogy vettem most egy tesztet. Egy rossmanos facelle- t. negativ. Nem elso pisis.

De meg rmenykedem, hogy kesobb kimutatja es nem jon meg.

De lehet nincs is semmi, csak a sok stressz miatt kesik.

A helyzet az, hogy 2 honapja nincs munkam es ezert ment a vita. Sok minden szakadt a parom nyakara. Amikor osszevesztunk mar 3 napja nyomta az agyat. Nyugos is volt. Most meg 2 napja nyomjuk egyutt az agyat. Felso leguti megbetegedes. Orrfolyas, vegtagfajdalom, kohoges.

Torokfajas. En mondjuk nem kohogok.

Mimi! Szerinted akkor ennyi ez a honap? Sajnalom.

Szonja! Gratula es olyan jo, hogy sikerult neked! Lia, Marcsi! Mikor teszteltek? Remelem nektek sikerul? En szerintem nekem ez most nem. Nem erzek tuneteket. Egyszeruen csak vagyok.?

Nettus! Koszi, hogy ennyit segitesz nekunk! Ha most nem sikerul nekem elkell mennem egy genetiksi kivizsgalasra. Mert megtapadasi bajom van. Foggalmam nincs, hogy az mi.yenkivizsgalas. Szerintem hormon vajom is van, mert mindket szemem alatt iszonyatosan eros majfolt jelent meg.

Nagyon csunya.

Szerintem iden nekem mar nem lesz babam.

Virag

2013. márc. 14. 10:59
 326/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Mimi köszönöm, megnézem, hogy nálunk lehet e kapni Elevitet, d enem hiszem, ha nem akkor átugrom Magyarországra. De az uncsitesóm szedett egy jó terhesvitamint, megkrdem, hogy milyet, lehet, hogy az is jó lesz. Még talán drágább mint az Elevit.

Lia az étrendemen nem változtattam, csak annyit, hogy tényleg kettő helyett eszek :) Jaj és több természetes vitamint juttatok be a szervezetembe. A görbéd nagyon szépen alakul, mondtam én, hogy az a kis esés nem nagy gond :)

Tessék a görbém, már csak minden második nap fogom mérni :)

[link]

Iszonyat fáradt vagyok, be kellett mennem dolgozni, aminek nem nagyon örültem, mert itéletidő van nálunk és fél órát kellett várnom a buszra és kicsit átfagytak a lábaim. Ugye ettől nem lesz még bajom? vagyis picurkámnak?

Szonja.

2013. márc. 14. 19:34
 327/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajnos most jott meg :((((

Ezert volt negativ a tesztem. Az xepil meg jol becsapott. Nem is veszek soha tobbet.

Nalunk nem lehet kozlekedni. fel meter ho esett.

Hogy vagytok?

Virag

2013. márc. 15. 09:59
 328/781 A kérdező kommentje:

Nekem is közeledik, tegnap este már barnázás is volt. Mondjuk most még semmi, viszont megint esett a hőm. Ezek voltak múltkor is, elvileg így holnap reggel fog megjönni...

[link]

2013. márc. 15. 13:31
 329/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok, ma nekem is esett a hőm, 36,6 volt :( remélem, hogy emelkedni fog, holnap is megmérem. Igaz, arra keltem, hogy fázik a lábam, ki voltam takarózva. Remélem csak azért lett ilyen alacsony. Továbbra is fájnak a cickók, ez biztat.

Sajnálom,hogy megjött Virág :)

Szonja

2013. márc. 15. 13:41
 330/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Nekem is esett megint a hőm, de még így is szépen fent van. [link] Ma vagyok a 11dpo-n és elkezdődtek a tünetek. Tegnap este már hányingerem volt, de sajnos ez az elmúlt 5 hónapban is volt, szóval nem tekintem jel-nek.

Virág, sajnálom, hogy megjött és furcsa hogy szinte az összes teszted halvány + volt és mégis megjött. Lehet nem tudott jól megtapadni.

Mimi, tényleg nagyon igazságtalan, hogy 40 naposak a ciklusaid, így egy évben kevesebbszer van pé-d, de én nagyon drukkolok, hogy hamarosan összejöjjön a baba. És bár nem vagyok orvos, de szerintem tutira van pé-d a görbe alapján! A barnázás és a hőleesés nem túl jó jelek, de drukkolok, hogy ne jöjjön meg.

Szonja, én a helyedben nem is mérném már a hőmet, csak idegeskedsz miatta feleslegesen. Attól, hogy tegnap átfáztál, nem hiszem, hogy bármi baja lesz a babádnak, nagyon erősek ám ők odabent!

Nettus, hogy vagy? Hogy van a füled?

Marcsi, rég láttuk a görbédet, remélem minden ok veled.

Lia

2013. márc. 15. 14:41
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!