Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok csajok!
Ismét itt vagyok :) !Hát nekem már elmúlt várom ezt a hónapot hogy fog alakulni :)!Nem igazán kiugró a görbém rem ez nem gond! [link]
Szép napot nektek!
Marcsi
Sziasztok. Én is itt vagyok, csak nagyon kevés időm van, egy hete itt vannak anyósomék, unokázás, városnézés, pörögnek a napok. Ezt persze kicsit sem bánom, mert legalább nem gondolok annyit a pé-re. Nekem még van kb. 1 hetem, a görbém elég monoton még. [link]
Drukkolok nagyon mindenkinek, hogy sikerüljön ez a hónap!
Lia
Szia! Majd beindul az a görbe! Nekem este ota suru tojcsis nyakom van ugyhogy tuti van peteeresem :-) .
Feletek is ilyen havas az ido?
Virag
Bocsiiii! Megvan! Csak nem lapoztam vissza. Egyebkent szeintem azert kesett mult honapban a havim, mert megfaztunk es rengeteg citromleves teat ittam. A citromle meg koztudottan eltolja a mensit. X epil tesztet nem veszek, mert csak azon volt vmi. Minden mas negativ volt. Es a negativok mondtak igazat!
Huuu de hideg van :-)
Pusz mindenkinek.
Virág
Jó reggelt!
A görbém így fest:
Én reggel arra keltem, hogy iszonyú hányingerem van. Aztán bebattyogtam dolgozni és itt meg alig jutottam ki a mosdóba és jól söszehánytam magam. Fogalmam sincs mi rosszat ehettem, mert amúgy nem vagyok hányós, sőt.
Szóval most leterített valami betegség :( És minden tiszteletem azoké a kismamáké, akik hányósan járnak dolgozni!!
Férjem meg kórházban van mert műtötték, úgyhogy nálunk most épp nem fényes a helyzet :(
Szegény Mimi és párod! Jobbulást! En is fekszek. Langol a torkom. Mar 2 napja.
Mai gorbem. a 18karika lemaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!