Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
sziasztok!! hát én egy kicsit lemaradtam!! nem tudtam jönni mert nagy takarítottam!!
Virág:: nagyon sajnálom,hogy megjött!! új hónap,új remény!!továbbra is itt leszek csak most be vagyok havazva! pár napig megint nem leszek esetleg akkor ha visszük magunkkal a gépet!! anyósomékhoz utazunk és hát ott nem tudom van -e térerő!! tehát nem biztos,hogy tudom használni a gépet!! köszönöm az érdeklődést már nem fáj a fülem !!már semmi baja!! olyan jó legalább már napközbe és éjszaka is tudok aludni és nem vagyok nyügös!!
Lia ,Marcsi: mizus veletek?? milyen lett mára a hőtök??
Mimi:remélem nem jött meg!! mindenkinek drukkolok továbbra is!! remélem mindenkinek írtam!!
U.i: bocs ha nem vagyok!! most is kajálok és irány tovább!! még ilyenkor sincs pihi!!
Sziasztok!
Na hát reggelre megjött, ahogy írtam is, és mivel számítottam rá ezért nem is ért most olyan nagyon rosszul :)
Továbbra is szurkolok Lia, Marcsi, Virág neked is új hónap!
Én is leszek, csak mostanában még nem csatolok görbét, nekem kb 3 hét múlva várható a pé :)
Sziasztok! Estére vendégeket várunk, így egész nap a konyhában állok. :) Most tudtam csak jönni. Az én görbém mára: [link] A hőm még szépen fent van, remélem marad is. :) Elvileg 2 nap múlvára nem várom, bár tegnap este és ma reggel is fájdogált a hasam ilyen mensiszerűen, de remélem nem jön meg.
Mimi, sajnálom hogy megjött, de új hónap jön és új remény és ha ebben a ciklusban összejön, akkor karácsonyi baba lesz. :)
Örülök, hogy írtál Nettus, szép hétvégét anyósodéknál.
Marcsi, mizujs Veled, jól eltűntél, hogy áll a görbéd?
Virág, remélem már meggyógyultál és pozitívan nézel az új hónapra. Miért kell genetikai vizsgálatra menned? Mióta próbálkoztok a babával?
Szép hétvégét Csajok! Lia
Sziasztok. Tegnap este elkezdtem barnázni, a hőm mára elindult le, lelkileg megprobálok felkészülni a holnapi mensire. :( [link]
Lia
Sziasztok.
Lia ne légy szomorú, jön egy újabb hónap újabb reménnyel. :)
Tudtok valamit fogfájásra? nem szeretnék tablettát bevenni.
Szonja.
Nekem a terhességem alatt elindult és teljesen ki is nőtt egy bölcsesség fogam és nem vettem be rá semmit. :( Az első 12 hétben tényleg nem nagyon kellene bármit is bevenni, utána lehet algopirint, néha én vettem be fejfájásra. A 30-dik hetemben meg antibiotikum kurán volam, mert borzalmasan beteg lettem és az önkurálás nem segített és nem lett semmi bajunk tőle, szerencsére. :) Szerintem amíg tudod, tűrd a fájdalmat, de ha nagyon fáj, hívd fel a korházat és kérdezd meg mit vehetsz be. Kitartást, nagyon megéri! :)
Lia
Sziasztok!
Bocs hogy eltűntem de fetrengés volt hétvégén meg nagybevásárlás és egy kis városnézés (nem mintha nem láttuk volna már elégszer :))
Hoztam a görbém, aminek nincs ugyan értelme, mert ugye ebből még semmi nem látszik, de azért na, hozom :)
Szonja, van olyan gyogyó amit be lehet venni babásan is fogfájásra, de csak akkor ajánlják ha tnyleg nem bírod (húgom iszonyat fogfájós volt pocakosan..) Nem emlékszem a nevére. Érdemes megkérdezni a védőnőt szerintem.
Lányok, mi újság veletek? Írjatok!
Virág mi várhatjuk együtt a karácsonyi babánkat :))
Sziasztok. Reggelre leesett a hőm alapra és megjött. :( Nettus, igazad volt, a 14 dpo-n kell megjönnie, persze jobb lett volna, ha nem jön meg, de legalább legközelebb tudni fogom és észreveszem, ha késik. Annyira szomorú vagyok. :( Az első nap mindig a legrosszabb, holnapra jobb kedvem lesz remélem, kezdődik a 6-dik hónap és nagyon bízom egy karácsonyi csodában. :)
De összességében nem mondanám negatívnak a hónapomat, bár sajnos megjött, de már tudom, hogy legalább van peteérésem, sokmindent tanultam a görbékről és csatlakozhattam egy iylen jó kis csapatba!
Lia
Sziasztok.
Mimi muszáj voltam bevenni egy tablettát, mert iszonyatosan fájt már a fejem is, az kiszűnt, de a fogfájás nem. A bölcsességfogam kezdett el romlani :( fáj az egész álkaptám, aludni sem tudok :( Amit bevettem az nem árthat. Utána olvastam.
Virág ne add fel, sőt senki. Mi 10 hónapon át vártunk picurra :), már én semminek sem láttam értelmét, a görbevezetésnek sem, a figyelgetéseknek sem és tessék. SIkerült. Tüneteim semmiben sem változtak. Ja, csak a fogfájás.
Drukkolok mindenkinek az újabb hónapban, remélem karácsonyi baba lesz :)
Szonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!