Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!! hát én egy kicsit lemaradtam!! nem tudtam jönni mert nagy takarítottam!!

Virág:: nagyon sajnálom,hogy megjött!! új hónap,új remény!!továbbra is itt leszek csak most be vagyok havazva! pár napig megint nem leszek esetleg akkor ha visszük magunkkal a gépet!! anyósomékhoz utazunk és hát ott nem tudom van -e térerő!! tehát nem biztos,hogy tudom használni a gépet!! köszönöm az érdeklődést már nem fáj a fülem !!már semmi baja!! olyan jó legalább már napközbe és éjszaka is tudok aludni és nem vagyok nyügös!!

Lia ,Marcsi: mizus veletek?? milyen lett mára a hőtök??

Mimi:remélem nem jött meg!! mindenkinek drukkolok továbbra is!! remélem mindenkinek írtam!!

U.i: bocs ha nem vagyok!! most is kajálok és irány tovább!! még ilyenkor sincs pihi!!

2013. márc. 16. 08:39
 332/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na hát reggelre megjött, ahogy írtam is, és mivel számítottam rá ezért nem is ért most olyan nagyon rosszul :)

Továbbra is szurkolok Lia, Marcsi, Virág neked is új hónap!

Én is leszek, csak mostanában még nem csatolok görbét, nekem kb 3 hét múlva várható a pé :)

2013. márc. 16. 09:14
 333/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Estére vendégeket várunk, így egész nap a konyhában állok. :) Most tudtam csak jönni. Az én görbém mára: [link] A hőm még szépen fent van, remélem marad is. :) Elvileg 2 nap múlvára nem várom, bár tegnap este és ma reggel is fájdogált a hasam ilyen mensiszerűen, de remélem nem jön meg.

Mimi, sajnálom hogy megjött, de új hónap jön és új remény és ha ebben a ciklusban összejön, akkor karácsonyi baba lesz. :)

Örülök, hogy írtál Nettus, szép hétvégét anyósodéknál.

Marcsi, mizujs Veled, jól eltűntél, hogy áll a görbéd?

Virág, remélem már meggyógyultál és pozitívan nézel az új hónapra. Miért kell genetikai vizsgálatra menned? Mióta próbálkoztok a babával?

Szép hétvégét Csajok! Lia

2013. márc. 16. 15:28
 334/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Tegnap este elkezdtem barnázni, a hőm mára elindult le, lelkileg megprobálok felkészülni a holnapi mensire. :( [link]

Lia

2013. márc. 17. 11:56
 335/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Lia ne légy szomorú, jön egy újabb hónap újabb reménnyel. :)

Tudtok valamit fogfájásra? nem szeretnék tablettát bevenni.

Szonja.

2013. márc. 17. 12:40
 336/781 anonim ***** válasza:

Nekem a terhességem alatt elindult és teljesen ki is nőtt egy bölcsesség fogam és nem vettem be rá semmit. :( Az első 12 hétben tényleg nem nagyon kellene bármit is bevenni, utána lehet algopirint, néha én vettem be fejfájásra. A 30-dik hetemben meg antibiotikum kurán volam, mert borzalmasan beteg lettem és az önkurálás nem segített és nem lett semmi bajunk tőle, szerencsére. :) Szerintem amíg tudod, tűrd a fájdalmat, de ha nagyon fáj, hívd fel a korházat és kérdezd meg mit vehetsz be. Kitartást, nagyon megéri! :)

Lia

2013. márc. 17. 13:27
 337/781 anonim ***** válasza:

Köszönöm Lia.

Szonja.

2013. márc. 17. 14:43
 338/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocs hogy eltűntem de fetrengés volt hétvégén meg nagybevásárlás és egy kis városnézés (nem mintha nem láttuk volna már elégszer :))

Hoztam a görbém, aminek nincs ugyan értelme, mert ugye ebből még semmi nem látszik, de azért na, hozom :)

[link]

Szonja, van olyan gyogyó amit be lehet venni babásan is fogfájásra, de csak akkor ajánlják ha tnyleg nem bírod (húgom iszonyat fogfájós volt pocakosan..) Nem emlékszem a nevére. Érdemes megkérdezni a védőnőt szerintem.

Lányok, mi újság veletek? Írjatok!

Virág mi várhatjuk együtt a karácsonyi babánkat :))

2013. márc. 18. 11:33
 339/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Reggelre leesett a hőm alapra és megjött. :( Nettus, igazad volt, a 14 dpo-n kell megjönnie, persze jobb lett volna, ha nem jön meg, de legalább legközelebb tudni fogom és észreveszem, ha késik. Annyira szomorú vagyok. :( Az első nap mindig a legrosszabb, holnapra jobb kedvem lesz remélem, kezdődik a 6-dik hónap és nagyon bízom egy karácsonyi csodában. :)

De összességében nem mondanám negatívnak a hónapomat, bár sajnos megjött, de már tudom, hogy legalább van peteérésem, sokmindent tanultam a görbékről és csatlakozhattam egy iylen jó kis csapatba!

Lia

2013. márc. 18. 15:04
 340/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Mimi muszáj voltam bevenni egy tablettát, mert iszonyatosan fájt már a fejem is, az kiszűnt, de a fogfájás nem. A bölcsességfogam kezdett el romlani :( fáj az egész álkaptám, aludni sem tudok :( Amit bevettem az nem árthat. Utána olvastam.

Virág ne add fel, sőt senki. Mi 10 hónapon át vártunk picurra :), már én semminek sem láttam értelmét, a görbevezetésnek sem, a figyelgetéseknek sem és tessék. SIkerült. Tüneteim semmiben sem változtak. Ja, csak a fogfájás.

Drukkolok mindenkinek az újabb hónapban, remélem karácsonyi baba lesz :)

Szonja.

2013. márc. 18. 17:41
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!