Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Jobbulást a férjednek! És nagyon drukkolok, hogy sikerüljön így a baba, hisz tényleg ez a legjobb, amikor nem számolgatunk, és időzítés nélkül vagyunk együtt. Mi 3 hónapig voltunk így együtt, aztán egy hónapot megpróbáltunk úgy, hogy tényleg 2 naponta vagyunk együtt, de nagyon eröltett volt. Az előző ciklusban a hőmérőzésre figyeltem főképp, hogy tudjam, hogy mikor van pé és most ebben a ciklusban középidőig nem számolgattunk, pé körül pedig másfél naponta, most meg szintén nem számolunk. :) Én is tudom, hogy nem jó ez a számolgatás, de nagyon nehéz reggel látni, hogy leesett a hőm, pont mint előző ciklusban ovukor és elsiklani felette. :)
Lia
Sziasztok!
Igy allok [link]
A hasam szurkal. Ejszaka hanyingerre keltem.
Teszteltem is. De szerintem elazott es azert lett masodik vonal a teszten. Majd megismetlem, mert ezt en nem hiszem ez rossz teszt lehet.
Szepek a gorgek! Nettud tenyleg eltunt!
Virag
Virág, én ezen jobban látom, mint az előző hónapban bármelyiken. Még ránagyítanom sem kell és látom. Szerintem ez nincs elázva. Drukkolok, hogy erősödjön!
Lia
Virág, hát ez nekem is pozitívnak tűnik!! Csináltál új tesztet? Hu nagyon izgulok :)
Ma én így nézek ki:
Ha valakit zavar a fals helyre behúzott vonal, akkor itt van fahrenheitben:
Lia, azért sem akarnám a tervezett szexet most nagyon erőltetni, mert az én libidómmal korábban voltak gondok, nem tudom lányok ti mivel védekeztetek, de szerintem nekem valami allergiás reakcióm volt a gumira mindig és engem nagyon zavart... Szóval félek hogy ha megint valami olyan lesz ami zavar akkor az egészhez nem lesz kedvem . Tudom hülyeségnek hangzik és lehet h sz. pszichohoz kéne mennem de hát ez van :)
Ja, Virág, még annyit akartam mondani, hogy már a 10 [ma már 11.] Dpo-n vagy szóval simán lehet ilyen pozi a teszt!
Marcsi, mi újság veled? Szonja, ti hogy vagytok? Nettus is nagyon eltűnt!
Mimi
Sziasztok. [link] Ez a mai görbém, de reggel elgondolkoztam, hogy mérjem-e egyáltalán, mert nem volt jó éjszakánk, a gyerek megint lázas, második fázis a betegségben, 39 fölött van neki kb. 6 óránként. :(
Virág, teszteltél?
Lia
Lia, "nálunk" (családnál otthon) is ez van, 12 éves húgom egy hete 39-40 fokos lázzal köhög meg szenved otthon, 4 éves keresztlányom is elkapta, anyukám, apukám is 39 fokos lázzal fekszik otthon.. Négyesben elvannak. Az öcsém még nem lett beteg úgyhogy ma neki kell a gyerekeket vinni a dokihoz meg vásárolni. Szegények.
Itt senki sem beteg, a munkahelyen sem, szerintem itt nincs influenza járvány.
Sziasztok :)
Virág én is pozitivnak látom a teszted, ma reggel nem teszteltél? Szoritok nagyon :)
Mimi neked is alakul a görbéd :) Jobbulást családodnak.
Lia jobbulást gyerkőcödnek.
Mi jól vagyunk, bár néha gyomorfájdalmaim vannak,de ezt a szorulásomnak köszönhetem. Tegnap tejfölös levest ettem,aminek köszönhetően hasmenésem lett (nagyon örültem neki :) ) igy nem fájt tegnap semmim. Néha olyan mintha nem éreznék semmit, mintha nem is lennék terhes. A hasam sem akar nőni, igaz még csak a 10. hétbe lépek holnap, de hizni sem hiztam :( Melleim reggel fájnak, napközben elvannak. De már a bimbóudvar sötéteb és nagyon látszik a vastag ér mind a kettőnél. Hasam bal oldalán szintén.
Ennyi az egész ami a terhességemre utaló jelek vannak a testemen.
Május másodikán kell mennem vérvételre(ami eddig nem volt) és akkor lesz egy nagyobb kivizsgálás is, ulltrahang. Addig ehetem itthon a kefét, hogy minden rendben legyen. Férjem is visszament külfödre :( Dolgozni meg nem nagyon enged. Úgyhogy végzem az itthoni kis munkálatokat. Már alig várom,hogy jobb idő legyen és legalább a kerti munkák elkezdődjenek.
Drukkolok mindenkinek.
Szonja.
Sziasztok csajok!
Szépek a görbék :)! Virág remélem baba van a dologban én is jobban látom a második csikot mint az elözö honapban!
Nekem ilyen a görbém... [link] Még jövök még később :)
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!