Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/781 anonim ***** válasza:

Jobbulást a férjednek! És nagyon drukkolok, hogy sikerüljön így a baba, hisz tényleg ez a legjobb, amikor nem számolgatunk, és időzítés nélkül vagyunk együtt. Mi 3 hónapig voltunk így együtt, aztán egy hónapot megpróbáltunk úgy, hogy tényleg 2 naponta vagyunk együtt, de nagyon eröltett volt. Az előző ciklusban a hőmérőzésre figyeltem főképp, hogy tudjam, hogy mikor van pé és most ebben a ciklusban középidőig nem számolgattunk, pé körül pedig másfél naponta, most meg szintén nem számolunk. :) Én is tudom, hogy nem jó ez a számolgatás, de nagyon nehéz reggel látni, hogy leesett a hőm, pont mint előző ciklusban ovukor és elsiklani felette. :)

Lia

2013. ápr. 4. 14:35
 382/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igy allok [link]

A hasam szurkal. Ejszaka hanyingerre keltem.

Teszteltem is. De szerintem elazott es azert lett masodik vonal a teszten. Majd megismetlem, mert ezt en nem hiszem ez rossz teszt lehet.

Szepek a gorgek! Nettud tenyleg eltunt!

Virag

2013. ápr. 4. 21:52
 383/781 anonim ***** válasza:

[link]

Ime. De szerintem ez hibas.

Virag

2013. ápr. 4. 21:55
 384/781 anonim ***** válasza:

Virág, én ezen jobban látom, mint az előző hónapban bármelyiken. Még ránagyítanom sem kell és látom. Szerintem ez nincs elázva. Drukkolok, hogy erősödjön!

Lia

2013. ápr. 4. 22:17
 385/781 anonim ***** válasza:
Koszi Lia! De szerintem ez hibas. Majd holnap reggel ismetlek.
2013. ápr. 4. 22:22
 386/781 A kérdező kommentje:

Virág, hát ez nekem is pozitívnak tűnik!! Csináltál új tesztet? Hu nagyon izgulok :)

Ma én így nézek ki:

[link]

Ha valakit zavar a fals helyre behúzott vonal, akkor itt van fahrenheitben:

[link]

Lia, azért sem akarnám a tervezett szexet most nagyon erőltetni, mert az én libidómmal korábban voltak gondok, nem tudom lányok ti mivel védekeztetek, de szerintem nekem valami allergiás reakcióm volt a gumira mindig és engem nagyon zavart... Szóval félek hogy ha megint valami olyan lesz ami zavar akkor az egészhez nem lesz kedvem . Tudom hülyeségnek hangzik és lehet h sz. pszichohoz kéne mennem de hát ez van :)

Ja, Virág, még annyit akartam mondani, hogy már a 10 [ma már 11.] Dpo-n vagy szóval simán lehet ilyen pozi a teszt!

Marcsi, mi újság veled? Szonja, ti hogy vagytok? Nettus is nagyon eltűnt!

Mimi

2013. ápr. 5. 09:20
 387/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. [link] Ez a mai görbém, de reggel elgondolkoztam, hogy mérjem-e egyáltalán, mert nem volt jó éjszakánk, a gyerek megint lázas, második fázis a betegségben, 39 fölött van neki kb. 6 óránként. :(

Virág, teszteltél?

Lia

2013. ápr. 5. 10:12
 388/781 A kérdező kommentje:

Lia, "nálunk" (családnál otthon) is ez van, 12 éves húgom egy hete 39-40 fokos lázzal köhög meg szenved otthon, 4 éves keresztlányom is elkapta, anyukám, apukám is 39 fokos lázzal fekszik otthon.. Négyesben elvannak. Az öcsém még nem lett beteg úgyhogy ma neki kell a gyerekeket vinni a dokihoz meg vásárolni. Szegények.

Itt senki sem beteg, a munkahelyen sem, szerintem itt nincs influenza járvány.

2013. ápr. 5. 11:27
 389/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Virág én is pozitivnak látom a teszted, ma reggel nem teszteltél? Szoritok nagyon :)

Mimi neked is alakul a görbéd :) Jobbulást családodnak.

Lia jobbulást gyerkőcödnek.

Mi jól vagyunk, bár néha gyomorfájdalmaim vannak,de ezt a szorulásomnak köszönhetem. Tegnap tejfölös levest ettem,aminek köszönhetően hasmenésem lett (nagyon örültem neki :) ) igy nem fájt tegnap semmim. Néha olyan mintha nem éreznék semmit, mintha nem is lennék terhes. A hasam sem akar nőni, igaz még csak a 10. hétbe lépek holnap, de hizni sem hiztam :( Melleim reggel fájnak, napközben elvannak. De már a bimbóudvar sötéteb és nagyon látszik a vastag ér mind a kettőnél. Hasam bal oldalán szintén.

Ennyi az egész ami a terhességemre utaló jelek vannak a testemen.

Május másodikán kell mennem vérvételre(ami eddig nem volt) és akkor lesz egy nagyobb kivizsgálás is, ulltrahang. Addig ehetem itthon a kefét, hogy minden rendben legyen. Férjem is visszament külfödre :( Dolgozni meg nem nagyon enged. Úgyhogy végzem az itthoni kis munkálatokat. Már alig várom,hogy jobb idő legyen és legalább a kerti munkák elkezdődjenek.

Drukkolok mindenkinek.

Szonja.

2013. ápr. 5. 13:54
 390/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Szépek a görbék :)! Virág remélem baba van a dologban én is jobban látom a második csikot mint az elözö honapban!

Nekem ilyen a görbém... [link] Még jövök még később :)

Marcsi

2013. ápr. 5. 16:03
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!