Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Köszi Virág, mostantól arra is figyelni fogok, hogy ha vérzik, akkor mit csináltam előtte, ami miatt lehet. Ez a sebem már a terhességem előtt is megvolt, míg otthon voltam 3 havonta jártam rűkszűrésre, most fél évente, emiatt. De ilyen vérezgetések csak az elmúlt pár hónapban fordultak elő, addig sosem.
Lia
Olyan szép! Bocsi csajok, tudom mar a hocipotok kivan a tesztemtol.
Ugy orzom, mint egy gyemantot :-)
Annyira szeretnem, hogy Ti is babasak legyetek!
Virag
Jaj Virág, próbálj meg megnyugodni, mert a stressz sem tesz most jót. Nem lesz semmi baj! Én anno a kimaradt menses után 1 héttel teszteltem csak! Hogy miért vártam annyit? Mert kirándulni voltam anyukámmal és őt akkor még nem akartam beavatni, hogy mi van, plusz képtelenségnek tartottam, hogy terhes legyek ÉS folyamatosan olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön. Egyik éjjel arra keltem, hogy borzasztóan fáj a hasam és mivel én ha nem csípem el időben a görcsöket, akkor nagyon megszenvedem, így fájdalomcsillapítót is bevettem és visszaaludtam, persze reggelre nem jött meg, viszont nagyon sokáig barnáztam, hosszú hetekig, és onnantól fogva, hogy meg kellett volna jönnie, ezért sem gyanakodtam jó pár napig. Ha nem múlik el reggelre, menj be a nőgyógyászatra, adnak majd gyógyszert! Lehet, hogy neked is progeszteron hiányod van, mint ami nekem is volt, azért véreztem. Próbálj meg pihenni!
Lia
Sziasztok! :-)
Koszi Lia! Nyugtato volt amit iral. Azert beszaladok az sztk ba iratok gyogyszet. Ma rggel par csepp rozsaszin volt.
Virag
Sziasztok! Nálam hőügyileg továbbra sincs semmi változás: [link] Ma reggel tök olyan érzésem volt, mint ha meg akarna jönni, ez pár percig tartott, azóta semmi, semilyen tünetem nincs.
Virág, szerintem sem árt, ha elmondod ezt a minimális vérzést egy dokinak, max megnyugtat ő is. Gyönyörű ez a teszt is, annyira vágyom én is egy ilyenre :)
Mimi, megvolt az ovud?
Lia
Virág ne izgulj nem lesz semmi baj :)!Csak ne idegesitsd magad...Lia: Nagyon szép a hőd remélem igy marad..már nekem is fájdogál a hasam..közeledik a nem várt..
Ma iyg állok: [link]
Marcsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!