Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! Holnap reggel tesztelek. De masik fajtat vettem most direkt.
Gorbem egesz szep [link]
Virag
Sziasztok! Reggeli facelle tesztem halvany 2 csikos. Es idon beluli.
Ha ez terhesseg akkor 2 nap mulva nagyon eroset kell majd tesztelnem! :-)
Most van idom vegre rendesen irni. Nem csak linkelgetni. Itt is beteg mindenki. Jobbulast a csaladnak, mindenkinek. Mimi szép a görbéd. Nem kell sok együttlét egy baba fogantatáshoz ;)
Szonja ùgy örülök, hogy minden okés! Sex megy azòta?
Lia! Szorítok neked is és Marcsinak is! Nettusunk hoool van? :(((
Hétfőn csinálok ùj tesztet. Falási rohamok vannak rajtam. Àllandoan éhes vagyok. :-)
Virág
Sziasztok! Virág, én is látom ezen is, az utolsón talán a legjobban, nagyon drukkolok, hogy hétfőre határozott 2 csík legyen!
Az én görbém: [link] Még 8 nap nem vártig, lassan telik nagyon. Tegnap délután végül visszamentünk a dokihoz a kisfiammal és kiderült, hogy túl van a víruson, az új lázat mandulagyulladás okozza, így kaptunk antibiotikumot és várjuk, hogy jobban legyen. Még éjjel is nagyon magas láza volt, de azóta nem, szerencsére.
Szép hétvégét csajok!
Lia
Szép a görbéd csak ez a peteérés utáni vérzés ami nyugtalanìt nàlad!?
Egyem a szivét a kis drágàmnak! Majd csak meggyògyul vègre!
Nektek is szép hétvégét!
Virág
Sziasztok.
Virág a második linken látni egy halványka csiko, drukkolok, hogy erősödjön :) Sex nem volt, mert visszament a ferjem külföldre, remélem mire jön haza megjön egy kicsit az étvágyam :D
Lia jobbulást kisfiadnak. Szép a te görbéd is :)
Szonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!