Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! Most indulok az eredmenyemert. Meg gyorsba csinaltam egy tesztet. Az is pozi. Pedig direkt olyannal csinaltam amire panaszkodnak, hogy keson mutatja ki rendesen. :-) pozi ez is. Huuu hanyingerem van. :-)
Virag
Sziasztok. Én ma így állok: [link] Az előző ciklusomban is volt egy ilyen pici leesés, aztán remélem holnapra jól megugrik. :) Eddig amúgy nagyon hasonlít a két görbém, remélem a vége lesz csak teljesen más :) 10 dpo-n vagyok, semmi tünetem. Tesztelni leghamarabb 16 dpo-n fogok, remélem.
Virág, nagyon szép a görbéd, drukkolok. Te mikor tesztelsz leghamarabb? Mimi, szerintem is megvolt a pé, szerintem az nem gond, hogy nem emelkedett rögtön a vonal fölé. Virág, mit mondtak a nőgyógyászaton? Kaptál valami gyógyszert? Szonja, hogy vagytok? Nettus, megint eltűntél, remélem jól vagy!
Lia
Sziasztok! Nah hazaertem vegre. Szoval az ertek megfelelo. A doki jol lecseszett, hogy mit keresek meg ott menses elott 2 nappal. Aztan megnezte a korelozmenyem. A hcg leletet. Es adott duphastont amit szedbem kell a 12.het vegeig. Majus 9.re rendelt be vizsgalatra + uh.
Szoval igy allok. Csinaltam reggel tesztet pozitiv.
Szoval terhes vagyok lanyok! :-)
Virag
Örülök Neked Virág! A pároddal már minden rendben? Mit szólt a babához?
Nekem meg derékfájásom van és borzalmasan türelmetlen vagyok ma, szóval jó szomorú lettem, pont ezek a tüneteim mensi előtt. El kell kezdenem lelkileg felkészülni, hogy most sem sikerült. :(
Lia
Nyugi, nekem is mensis tuneteim voltak. A pattanasok maradtak el. Az volt gyanus. Meg nem mondtam neki, hogy mi van. Meg varok vele kicsit. A legelso tesztem latta. Mivel latott mar par ilyet ezert majd akkor orul ha latja a monitoron.
Virag
Marcsi! Szerintem mar tesztelhetsz! Nekem a 24. Ciklusnapon mar halvany pozi volt. Es gyonyoru a gorbed! :-)
:-)
Virag
GRATULÁLOK VIRÁG!!!!:)) Én még várok a teszteléssel...nem akarok csalódni...:)!
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!