Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/781 A kérdező kommentje:

Virág, ez nagyon szép erős! :)

Nekem így áll a görbém:

[link]

És lassan készülhetek a mensire, mert jönnek a pms tüneteim: idegesség, depi, fáj a hasam... elvileg keddre vagy szerdára nem várom egyébként, meg a pé alapján nem hiszem hogy korábban megjön, de ki tudja...

2013. ápr. 17. 10:28
 492/781 A kérdező kommentje:
Most megnéztem, előző hónapban a 12. napon kezdődtek a pms tünetek, most a 9. tartok. lehet, hgoy előbb volt ovum?
2013. ápr. 17. 10:30
 493/781 anonim ***** válasza:

Koszi Mimi! Mar erosebb a t csik mint a c :-)

Holnap reggel megyek huvelyi uh ra a korhazba. Nagyon izgulok.

Mimi ne nezd ezt ilyen drasztikusan! Nekem azt mondta a doki h nem gepek vagyunk! Es milyen igaza van. A pms tunetek nekem is megvoltak. Kiveve a pattanasokat.

Drukkolok!

Virag

2013. ápr. 17. 13:27
 494/781 A kérdező kommentje:

Ja, én nem nézem ám drasztikusan. csak ezek a 40 napos ciklusok zavaróak, türelmetlen vagyok.

én úgy készültem hogy sztem talán 2 év is mire összejön, pajzsmirigyalulműködéssel, pcoval és inzulinrezisztenciával... szóval én fel vagyok készülve rá hogy egyhamar nem leszek babás :)

2013. ápr. 17. 13:35
 495/781 anonim ***** válasza:

Olvastam a duphastonom tajekoztatojaban, hogy rendszertelen peteeresre is jo. Mivel osztrogen +progeszteron van benne. Majd kerdezz ra a dokidtol.,

Virag

2013. ápr. 17. 15:24
 496/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Virág nagyon szép a teszted. Én 3-at teszteltem és annyi volt :) Örülök neked nagyon. :)

Csajok ne csüggedjetek, ne adjátok fel, a remény hal meg utóljára. Sok Szerencsét nektek.

Én nagyon szomorú vagyok. Sorra halljuk a megbetegedéseket. Unokatesőmnak nyirokmirigy daganatot állapitottak meg, 12 éves az éven. Anyum rokonjának a kislányát cukoral vitték kórházba, 22 mértek nála. 4,5 éveske. Nagynényém kórházban van a fogai miatt, amivel már 10 éve szenved. Állkapcsával van valami.

Szerencsére én jól vagyok, leszámolva ezt a kis fejfájást.

Szonja.

2013. ápr. 17. 16:14
 497/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok! Milyen csönd van ma errefelé :) Nekem kifejezetten jó kedvem van ma, tán a tavasz teszi. Tegnap vettünk a fiamnak egy kis kerti házikót, így ma egész nap kint vagyunk és játszunk, nagyon klassz. És ma megjött a megrendelt sikosítóm, amiről linkeltem, szóval ez a hónap az enyém lesz :)

Mimi, hogy áll a görbéd? Marcsi, Veled mizujs? Gondolom te is alaphőn vagy, mint én, ezért még egy darabig nem csatolok görbét, nem túl izgis jelenleg. Virág, voltál dokinál? Látott valamit? Elmondtad már a párodnak a jó hírt? Hogy fogadta? Szonja, próbáld meg kizárni a sok rosszat magad körül és arra fókuszálni, hogy Veletek nem lesz semmi gond, biztos hogy szép és egészséges babád lesz! Tudom még korai erről beszélni az első trimeszterben, de kisfiút vagy kislányt szeretnétek? Ezt Virágtól is kérdezem. Én anno kislányt szerettem volna, a férjem viszont nagyon nagyon kisfiút :) Nettus, örülünk hogy velünk vagy! Tényleg szerencsét hozol! Remélem ezt a sok jót tudjuk majd viszonozni hamarosan. Mikor lesz a férjed műtétje? Van már konkrét dátumotok?

Lia

2013. ápr. 18. 14:14
 498/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Voltam uh on. Simat neztek. Megvan a bogyokam :-)

Meg picike. 1het mulva kontroll. :-)

Virag

2013. ápr. 18. 14:29
 499/781 anonim ***** válasza:

Lia nekünk mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz, csak egészséges legyen. De én legbelül érzem, hogy kisfiú :) 2 hét és talán kiderül:) már alig várom.

Virág vigyázzatok magatokra :)

Szonja

2013. ápr. 18. 17:04
 500/781 anonim ***** válasza:

Igazábol nemtudom, hogy mit szeretnék. Párom kislány párti. Èn fiùs anyukának érzem magam. Majd eldől. Mit szòlt? Azôta sem tért magához...:-)

Virag

2013. ápr. 18. 17:19
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!