Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok! Hazaértem! :) Ma voltam dokinál én is, megcsinálta a rákszűrést, meg csinált egy hüvelyi uh-t is, azt mondta hogy minden rendben és hogy szépek a görbéim, jól látható a peteérés és hogy az uh-n is látszott hogy már túl vagyok rajta ebben a ciklusban. Meg mondta, hogy legyek türelmes és várjunk még fél évet, hátha jön magától az a baba, ha meg nem, akkor elkezd kivizsgálni, de remélem erre nem lesz szükség. Most abbahagytam a hőmérést kicsit, mert utálom a hőmérőm, de tegnap este vettem netről újat, ami remélem jövő hét elejére megjön és akkor folytatom.

Ti hogy vagytok Csajok? Szonja, mit mondott a doki? Mennyire súlyos az allergiád?

Lia

2013. máj. 2. 14:17
 532/781 anonim ***** válasza:
Szia! Udv itthon ;) . Jo,h rendben talalt a doki. Hatha jovoheten lesz pozi teszted. Ma egesz jol vagyok. Nincs hanyungerem csak a fejem faj. Dokival beszeltem. Hetfon lesz uh. Akkor leszek 7+3. Hetvegen fajt rendesen a hasam. Kicsit megilyedtem. Az baj hogy a melleim nem nottek hihetetlen gigara? Duzzadt de meg beleferek a 75b be. No meg? Virag
2013. máj. 2. 15:15
 533/781 anonim ***** válasza:

Lia most fogsz pozitivat tesztelni :) drukkolok.

Virág az még fog nőni, nekem is csak egy picit vannak megduzzadva és azt mondták,hogy még fog nőni, persze ha kisfiú van a szived alatt akkor nem nő olyan hatalmasra :)

Dokinál meg volt a vérvétel, nagyon sok kis fiolával vettek, leesett a vérnyomásom és el is ájultam, igy 2 nagy pukli van a fejemen. De az ultrahang rendben ment. Kaptam is képet a babócáról, mivel a menstruációhoz későn volt ovu és pém igy ultrahang szerint a 11+6 hetet taposssuk. Ájulás óta nem érzem jól magam, nincs étvágyam,de remélem átmegy holnapra ez az egész.

Baba jól van, meghatódtam mikor láttam apró kezecskéit,ujjacskáit, lábát, szépen ki vannak már fejlődve. Mivel nem akart szépen feküdni igy csak átlagos méreteket mondott a doki, de 56mm a szivem alatt levő emberkém :)

Hihetetlen.

Nagyon kivánom mindnekinek, hogy átélje ezt a pillanatot.

Szonja

2013. máj. 2. 15:31
 534/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Orulok,h szepen fejloodik a babad :) szegenykem sajnalom h elajultal. Sajna a vervetel ilyen. De a lenyeg h jol vagytok. Pihizz. Csajok ti mikor teszteltek? En hetfon megyek reggel uh ra. 7+3 leszek akkor. Itthon nem jo a helyzet sajnos :-/

Virag

2013. máj. 3. 10:46
 535/781 anonim ***** válasza:

Virág még ne adjátok fel, igaz egy gyerek nem megoldás a problémákra, de hátha átmegy a párodon ez az időszak és belátja, hogy téged szeret. Majd ird meg, hogy mi volt az ultrahangon.

Már jól vagyok, csak ez a fránya allergia szezon.

Szonja

2013. máj. 3. 16:52
 536/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Teljesen hihetetlenül gyorsan pörögnek a napok mióta itthon vagyok. Minden napra van valami, sokszor azt sem tudom milyen nap van :) És ami a legjobb benne, hogy nem jut időm a kistesón agyalni. Ma vagyok 7 dpo-n, szóval a teszt az azért még jóval messzebb van, de nagyon klassz lenne, ha tesztelhetnék végre. :)

Virág, kitartást, hátha tényleg javul a helyzet, szorítok Neked! Szonja, sajnálom hogy elájultál, sajnos jó pár vérvétel vár még rád, próbálj meg nem egyedül menni ezekre, hogy legyen segítség, ha megint elájulnál.

Mimi, Nettus, Marcsi? Nagyon nagy a csend, olyan régen írtatok már!

Lia

2013. máj. 5. 11:27
 537/781 anonim ***** válasza:
Szorìtok Lia! Nekem pint ugyanugy volt. Csak teltek a napok aztan a 10.dpo n teszteltem egy halvanyat. ;) virag.
2013. máj. 5. 13:41
 538/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát én azóta is ugyanúgy vagyok, semmi mást nem csinálok, csak dolgozom, április 22. óta minden nap (se hétvége, se május 1.) Ki vagyok purcanva. A hőmérőzés is kimaradt néha..

Mától állítólag kicsit jobb lesz, szóval gyakrabban tudok jönni..

Lia, Marcsi szurkolok, és várom a jó híreket. Virág és Szonja, remélem jól vagytok, vigyázzatok magatokra!

Nettusról nem olvastam mostanában..

Én így nézek ki most:

[link]

A tojásfehérjés nyák megzavart, de gondolom az a szex maitt van, és nem azért mert most hirtelen 28 napos lesz a ciklusom...

További szép napot!

2013. máj. 6. 12:34
 539/781 anonim ***** válasza:
csajok! baj van. most voltam maszek uh n. 11,7 mm a petezsak crl 3mm szikholyagot nem lat. szivhang nincs. 5hetesnek irta a gep. ma vagyok 7+3. egy hetet adott a doki. ha nincs valtozas missed ab. :((((( nagyon kivagyok. :(((( virag
2013. máj. 6. 19:16
 540/781 anonim ***** válasza:

Jaj Virág, annyira drukkolok értetek! Még van egy hét, próbálj meg nem stresszelni. Most hogy itthon vagyok, előkerestem a saját papírjaimat, nekem 6+2 volt, mikor volt már szívhang. De szerintem ilyen 7 hetesen még nem késő, drukkolok hogy elinduljon a kicsi szíve! Mikorra rendelt vissza?

Mimi, mit melozol? És a többiek?

Lia

2013. máj. 6. 20:10
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!