Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
 581/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocs hogy eltűntem de megint kezd kétségbeejtő lenni a helyzet a munkahelyen...

[link]

Nekem nagyon fura most a ciklusom, lassan megjön úgy látom, de közben is volt pecsételő vérzésem, úgyhogy kicsit megijedtem, majd elmegyek dokihoz.

Virág, remélem jobban vagy.

Lia, jobbulást a picinek. Lányok, vigyázzatok magatokra!

Mimi

2013. máj. 19. 22:48
 582/781 anonim ***** válasza:

szia Mimi! nagyon szep a gorbed! nem lehet h beagyazodasos verfolt?

eleg sokat voltatok egyutt pé-kor ami nagyon jo. :)

jobban cssk kezdek depis lenni es most jon ki rJtam sok stressz. meg verezgetek es faj a mehem. most valakinek sikerulni fog erzem. megint sok a pozitiv tesztes a gyakorin. akkor lett nekem.is az. virag

2013. máj. 20. 08:34
 583/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az én hőm asszem kicsit összezavarodott, bár még csak 4 napja mérem újra és még mindig van majdnem egy hét ovuig, remélem átlátom addigra.

Mimi, drukkolok hogy beágyazódási vérzésről legyen szó és sikerüljön ez a hónapod.

Virág, már írtad többször, hogy ez már a második missed ab-od volt, mikor volt az első és hány hetesen veszítetted el? Szörnyű, hogy 2 vetélésnek kell lennie ahhoz, hogy rendesen kivizsgálják az embert. Remélem kiderítenek nálad valamit, amit könnyen és gyorsan helyre lehet tenni.

A kisfiam tegnap délután óta folyamatosan lázas, ha kap gyógyszert, akkor lemegy neki, aztán 4 óra múlva kb. vissza. A pöttyök már tök pirosak és olyanok mint a vízhólyag, azt hiszem lassan elérünk a betegség csúcsára. A szájában lévó pöttyök ma már nagyon fájnak neki, nem is eszik, ezt mondta is a doki, hogy így lesz, fagyit kell adnunk neki, meg jó hideg jeges vizet, hogy hűtse a száját, ami nem is lenne gond, ha legalább meleg lenne, de 15 fok és eső van, nem az a fagyizós idő :( Remélem hamarosan túlleszünk ezen a betegségen is és csak erősödünk tőle.

Lia

2013. máj. 20. 17:01
 584/781 anonim ***** válasza:

2001ben voltcqz elso missed ab. ott volt szivhang. hetesen bevereztem osszeesett a petezsak. utanna mas baratom volt. gyogyszert nem szedtem. megszakitassal vedekeztunk vagy volt h ugy se. a paronmal 7 ev alatt kb 3. * jartunk ugy h kesett,pozi teszt majd megjott. most sikerult,de ez lettt a vege :(( nalam lesz a gond. furi merrt mi 4en vagyunk tesok. mindenki elsore jott /becsuszott. kobbulast. Virag

c

2013. máj. 20. 19:48
 585/781 anonim ***** válasza:

Úgy sajnálom, hogy ez történt Veled! De lehet hogy az egész mögött valami egyszerű dolog van és gyorsan orvosolni lehet a gondot. Mindenesetre ne hagyd magad és kérj teljes kivizsgálást! És ne add fel, lesz még Neked szép és egészséges kisbabád!

Amúgy nálunk is ez a szitu, mi 3an vagyunk tesók és nálunk is mindenki elsőre jött, vagy becsúszott, nem volt gond a teherbeeséssel, én meg már 8 hónapja várok. Még végigvárok 3 ciklust és a 10-dik után, ha addig nem jön össze, akkor elmegyek a dokihoz, hogy most már kezdjenek el kivizsgálni, aztán majd meglátjuk.

Lia

2013. máj. 20. 23:52
 586/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Virág, van valami hobbid? Tudom hogy könnyű mondani, de próbáld meg lefoglalni magad valamivel. Én örömmel olvasom, hogy végre eljutsz a teljes kivizsgálásig, szerintem ezt minden gyermeket tervező nőnél azonnal meg kellene csinálni (legalább is az alap hormonokat). Reméljük hogy minden rendben lesz, és ha valami van is, legalább kiderül és kezelheted. Én ezért örültem, mikor kiderült az IR meg a PCO mert legalább elkezdték kezelni...

Gondolok Rád, kitartás!

Lia, szegénykét nagyon sajnálom. Remélem szereti a fagyit, mert akkor legalább ennyi jó van a dologban!

Amikor kivették a mandulámat gyerekkoromban akkor utáltam a fagyit, csak a citromot ettem meg. Annyira enm akartam enni hogy végül a nővérke szerzett citromfagyit, e miatt viszont sokkal jobb kedvem lett :) A nem fagyizóidő miatt meg ne aggódj, ha ettől jobb lesz neki szerintem nem ártasz vele - csak ne nagykanállal egye. Szurkolok hogy hamar túlessen rajta, mert tényleg nem hangzik jól. A gyerekek szívósak!

Ha tudnád hogy a kishúgom hány műtéten és betegségen esett át 10 éves koráig... (25. hétre született, nagyon koraszülött volt). Most meg ő a legszívósabb a családban! :)

Lányok, az nem beágyazódásos vérzés volt, mert csak 2-3 nappal pé után jelentkezett, meg pé előtti este. Most meg tegnapelőtt este meg tegnap este is barnázgattam, szóval várható a mensi sajna. Fáj is a hasam rendesen. Viszont (egyéb okok miatt) táppénzen vagyok és végre pihenhetek, van időm összepakolni stbstb. szóval talán kicsit nyugisabb lesz most ez a hetem.

Nemsokára jelentkezem majd!

Mimi

ja ez lemaradt:

[link]

2013. máj. 21. 10:53
 587/781 A kérdező kommentje:
Az is lemaradt hogy picit azért reménykedem mert folyamatosan olyan tüneteket produkálok amik eddig nem voltak vagy nem ilyenek voltak, pl. a hasfájás is kicsit szúró inkább, és a mellem meg nem úgy égőn fáj, csak fáj, meg ez a barnázás is az elmúlt három napban (még nem kéne lennie, csak holnap kéne este kezdődnie, ha péntekre nem várom) szóval reménykedem, de egyben félek hogy pofára esem... Szerintetek van fantázia a görbe alapján a hónapban?
2013. máj. 21. 13:34
 588/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Bendi azt hiszem túl van a nehezén, reggel 7 óta nem volt lázas és a pöttyök is mind sebesek már. Köszi, hogy gondoltatok ránk!

Mimi, drukkolok hogy sikerüljön ez a hónap. És ez a mostani barnázgatás tényleg okot adhat a reménykedésre. Szonjánál is 3 nap barnázás volt a beágyazódási vérzés, ha jól emlékszem még a görbéjére.

Lia

2013. máj. 21. 15:02
 589/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Remélem Virág jobban vagy már egy kicsikét.

Lia további jobbulást fiadnak :)

Mimi igen volt 3 nap barnázásom, és a görbéd is szépen fent van :) szoritok :)

Nettus, Marcsi merre vagytok? MI újság veletek?

Szonja

2013. máj. 21. 19:15
 590/781 A kérdező kommentje:

Hát most nagyon úgy tűnik hogy megint egy sikertelen hónap mert lejjebb ment a hőm, ahogy szokott, 2 nappal a nemvárt előtt... :(

[link]

2013. máj. 22. 11:08
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!