Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯
 621/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Igen nagy a csend errefelé. Merre jártok? remélem nincs semmi baj. Mi jól vagyunk :)

Szonja

2013. jún. 14. 21:01
 622/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szonja, örülök hogy minden rendben az első kismamánkkal :) Lehet tudni már hogy fiú vagy lány? Vagy csak elkerülte a figyelmemet mikor írtad?

Én kicsit lenyugodtam. A férjem elég sokat segített ebben :) A gyomrom is kezd javulgatni. Elkezdtem normálisan mérni a hőmet (az elején most nem mértem rendesen), de fogalmam sincs hogy hogy állunk most, nem is izgatom magam rajta annyira. Nemsokára hazautazunk egy hónapra, már nagyon várom :)

Így állok most, nem biztos h 7én volt a pé, mert ugye előtte nem mértem rendesen...

A héten megpróbálok még jelentkezni, mert lehet hogy a nyaralás alatt nem fogok annyit :)

Mindenkinek szurkolok, írjatok, hogy mi van veletek! És fel a fejjel mindenkinek, úgyis babásak leszünk egyszer!

Mimi

2013. jún. 16. 15:57
 623/781 A kérdező kommentje:

[link]

ez lemarad :D

2013. jún. 16. 16:05
 624/781 anonim ***** válasza:

Még nem tudjuk,hogy milyen nemű, de 27-én megyek kontrollra, remélem már akkor megmondja a doki :)

Jó nyaralást majd.

és mindenki babás lesz, reméljük,hogy minél hamarabb :)

Szonja

2013. jún. 16. 17:15
 625/781 anonim ***** válasza:
sziasztok. sorolom. 23 napra megjott,omlott a ver, 4 nap utan gyogyszeresen allitottak el. alig elek. a parom vegleg elhagyott. meg mindig pozi a tesztem. tenyleg lehet h van egy elhalt baba a petefeszkemben. hoemelkedesem van.elegem van. remelem nektek jo minden. puszi. virag
2013. jún. 16. 19:58
 626/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Velem minden rendben, lassan jön a pé, mérni eddig ritkán mértem, majd most a ciklus felénél elkezdem. Dokinál nem voltam, gyűjtöm a bátorságom, de azt hiszem ezen a héten elmegyek.

Drukkolok Mimi és nagyon irigykedem hogy hazamész! :) Nálunk jelenleg 15 fok van és nem is várható túl nagy változás.

Szonja, annyira jó Neked! :) Kiváncsian várjuk a fejleményeket!

Virág, úgy sajnálom hogy ennyi rossz dolog történik Veled! De ne hagyd magad, vizsgáljanak ki, mert nem hiszem, hogy normális, ha így vérzel és pozitív a teszted. :(

Nettus, túl vagytok a műtéten? Drukkoltam értetek! Mikorra tudtok eredményt? Férjed hogy van?

Lia

2013. jún. 17. 12:56
 627/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mindenkinek drukkolok!

Virág:nagyon sajnálom ami veled történt!fel a fejjel!már csak jobb lesz ,következik!

remélem mindenki jól van !

hát túl vagyunk a műtéten de nem találtak semmit! A párom jól viseli ,viselte az egészet!most már jól van!csak most már a lelki sokk on

kell túl lenni!

Nettus!

2013. jún. 17. 17:01
 628/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én nem tudom mi van velem, a hőm 2 napja eléggé fent van, viszont még ma is csak a ciklusom 13dik napján járok, és a mindig érzett ovu fájdalom sincs még és a teájfehérje nyák is elmaradt. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből a hónapból. Ezen a dokin is gondolkozom, hogy mi legyen. Várjak-e még vagy ne, mert ha a következő ciklusban nem lesz vérvétel, az utána levőben szeretnénk hazamenni kicsit nyaralni, szóval akkor nem lehet, maradna a szeptemben, az meg még olyan sokára van.

Ti hogy vagytok? Nettus, annyira sajnálom, hogy nem találtak semmit nálatok. :( Nem is tudom, hogy ezen lelkileg hogyan lehet túljutni. Most hogy megvan az eredmény, mit fogtok csinálni?

Mimi, Te mikorra nem várod? Már csak pár nap van, ugye? Megy a drukk ezerrel!!!

Virág, hogy vagy? Lesz kivizsgálásod? Hogy vagy lelkileg, hogy véget ért a kapcsolatod?

Szonja, már csak egy hét a vizsgálatig, nagyon izgi. :) Remélem úgy fordul, hogy kiderüljön a neme. :)

Lia

2013. jún. 19. 11:19
 629/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Lia, muti a görbéd! Amúgy lehet, hogy csak ebben a hónapban magasabb az alaphőd, nekem mindig más... ráadásul ahhoz képest h PM alulműködésem van, sztem eléggé a normálban vagyok mindig.

Én így állok:

[link]

Szerintem még csak az 5-6. DPO-n vagyok, de az is meglehet, hogy már a 11-12. Nem tudom...

A lényeg hogy én holnap végre utazom haza, próbálom túlélni ezt a két napot, rengeteg a munka és iszonyúan lassan megy az idő, mert tudom hogy holnap mehetek :)

Nettus, sajnálom hogy így történt, biztos nehéz feldolgozni. Hogy gondoljátok, mi lesz a jövőben?

Marcsi nagyon eltűntél!

Virág, sajnálom hogy ez történik veled. Remélem hamar túl leszel rajta. A barátnőm 14 hetes terhes és hét elején diagnosztizálták, hogy elkezdett felszívódni a baba. Mivel egy katolikus kórházban volt, közölték vele hogy nem csinálják meg a missed. ab-ot mert tiltja a vallás, várja meg míg magától kitisztítja a szervezet, ami kb 6 hónapos korában lesz, és akkor majd megszülheti a halott babáját, mert annyire összeegyeztethetetlen az élettel már most a fejlődése,hogy tuti meghal... Hát én vallásos vagyok, nem katolikus ugyan de eddig nem volt bajom a katolikus vallással, de most odamennék és jól beverném mindenkinek a képét... átmegy egy másik kisvárosba, ahol nem katolikus a kórház, ott megcsinálják. Amúgy is totál kivan lelkileg, és még ez is... szörnyűek ezek a dolgok. Tényleg nem tudom, hogy mit mondjak erre...

Szonja, izgulok, várjuk a híreket! :)

Ha nem jelentkeznék, akkor jó pár hetet mindenkinek, és azért szurkoljatok, hogy ne jöjjön meg :)

Mimi

2013. jún. 19. 12:40
 630/781 anonim ***** válasza:

Mimi, valóban kétesélyes hogy mikor is volt pé-d, mert lehetett akörül is mikorra behúzta és most 6 napja is. Viszont jó sokszor együtt voltatok, úgyhogy remélem bármikor is volt, sikerült! :) Annyira de annyira jó neked, hogy hazamész! Azért majd próbáld meg megírni, hogy mi történt veled, addig meg rendületlenül drukkolunk!

Én az előbb hirtelen ötlettől vezérelve bementem a dokihoz! Elindultunk a boltba és azon gondolkoztam, amit ide írtam az előbb, hogy várjam-e meg a szeptembert, aztán a bolt mellett van a rendelő és bementem, hátha valami baj van, akkor ne húzzam tovább az időt, így is várok már 9 hónapja. :( 25-re kaptam időpontot, hogy beszéljek a háziorvossal és ő fog majd beutalni a nődokihoz, ha úgy ítéli meg.

[link] A görbém, de mivel nem mértem rendesen az elején, így nem olyan jó. Viszont előző hónapban 36,6 volt az alaphőm. Nem tudom miért ugrott most így fel, de ma meg már fájdogál a petefészkem is, kb 3 nap fájdalom után szokott ovum lenni. Na majd kiderül a görbe folytatásából.

Szép napot Csajok!

Lia

2013. jún. 19. 14:00
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!