Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/781 anonim ***** válasza:

Mimi, szerintem ne írd még le ezt a hónapot. Virágnak is volt ilyen minimális hőleesése, szerintem ettől még simán lehetsz babás. Barnázol még? Drukkolok!!!

Lia

2013. máj. 22. 12:28
 592/781 A kérdező kommentje:

Hát délutánig nem volt semmi aztán elkezdtem megint barnázni, de már kicsit erősebben, mint az elmúlt napokban :(

Én már nem reménykedem. Fáj bal oldalt a hasam, nem görcsöl, hanem úgy mintha izomlázam lenne. A görcsök meg elmúltak. És egyébként mensi előtt mindig elmúlnak egy napra :(

2013. máj. 22. 19:13
 593/781 anonim ***** válasza:

Még ne adjuk fel, én még szoritok

Szonja

2013. máj. 22. 20:15
 594/781 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok lányok, de én ezt már elengedtem és tudom nem csak az eszemmel de már belül is hogy ez a hónap is mehet a levesbe. Úgy meg pláne, hogy még lejjebb ment a hőm és továbbra is barnázok, ez már az 5. nap.

[link]

Szóval majd a következő talán. Többiek merre vannak? Hogy állnak?

Lia, kisfiad jobban van?

2013. máj. 23. 12:54
 595/781 anonim ***** válasza:

Én azért még mindig drukkolok Mimi! Amíg nem jön meg, addig van remény!

Szerencsére Bendi tegnap délután 5 óta nem volt lázas és a pöttyök is szépen lassan de múlóban vannak. Tegnap már egy keveset evett is, nem fáj már annyira a szája.

Én vasárnap, hétfő körülre várom az ovut, a hőgörbém egyelőre teljesen másmilyen mint az előző 3 hónapban, de betudom annak, hogy más a hőmérő, nem a ciklus első napjától mérem és össze vissza alszok emiatt a betegség miatt az elmúlt majdnem egy hétben. Azért remélem az ovut észreveszem majd, az is jó ha csak utólag, hogy tudjak mihez viszonyítani, utálom a bizonytalanságot! Volt egy nagyon furcsa esetem még októberben, amikor elkezdtünk próbálkozni, 33 napra jött meg a mensim, ami még sosem fordult elő. Akkor én is napokig barnáztam és teljesen azt hittem, hogy sikerült. Csináltam egy tesztet is 31 nap után, halvány de pozitív lett, aztán épp ismételni akartam mikor nagyon durva görcsök kíséretében megjött mégis. Nem tudom mi történt, hogy csak a teszt volt e rossz, vagy velem volt a baj, vagy csak később volt pé-m és azért jött meg ilyen későn, mindesetre a hőmérőzés mellett legalább tudok mihez számolni, nem kattogok annyit. :)

Szép napot Csajok!

Lia

2013. máj. 23. 13:57
 596/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Jó nagy a csend errefelé. [link] Talán tegnap volt ovum, kiváncsi vagyok a holnapi hőmre. :) A kisfiam teljesen meggyógyult, már csak minimális pötty látszódik. Tegnap már kirándulni is voltunk, annyira jó volt kimozdulni egy hét lakásfogság után. :)

Mimi, mi történt Veled? Nagyon drukkoltam!

Drága Virág, hogy vagy? Olyan rég írtál!

Marcsi, túl vagy már a pé-n?

Szonja, Nettus, mizujs Veletek?

Lia

2013. máj. 26. 13:09
 597/781 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok! koszonom elvagyok. verzes elmult. szerintetek honnan szamoljam a mensim? 14,en kwzdtem verezgetni akkor raktam le a duphastont es 16-an mutottek. furi folyasom van lehet peteeresem lesz? faj a mehem. meg a szivem. a vadlijaim teljesen gircsosek kicsit felek remelem nem az altatas miatt. jol vagytok? virag
2013. máj. 26. 16:22
 598/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jó rég voltam már itt de sajnos nagy a pörgés nálunk.Virág remélem jobban vagy,nagyon nagyon sajnálom ami történt.Hát csajok én igazándiból egy kicsit felspanoltam magam hogy egyszerüen nem jön össze a baba, ezért nem is mérem az utolsó menzi óta hőm.Együtt vagyok a férjemmel akkor amikor jólesik hátha igy hogy nem vezetem annyira jobban bejön, ki tudja.Mondjuk most ugy érzem egy picit felfáztam remélem hamar elmulik. Kitartást mindenkinek nekem is az kéne de félek hogy mi lesz miért nem akar jönni az a kis babóca.Ha most megjön utánna elmegyünk a féjemmel az orvoshoz, mert valami van.

További szép napot nektek Marcsi

2013. máj. 27. 10:59
 599/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Én jól vagyok, vagyis vagyunk. Csak tegnaptól fáj a derekam. :( amúgy minden rendben. Csütörtökön doki. Majd irok,hogy mi volt.Szonja

2013. máj. 27. 15:28
 600/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! [link] Ma végre behúzta a gép az ovut, csak abban nem vagyok biztos, hogy tényleg akkor volt-e. Szerintetek? Most akkor mikorra ne várjam? Nekem jó hosszú napjaim vannak, a férjem hét elején egy durva esős napon jól megfázott, így őt gyógyítgatjuk a gyerekkel.

Mimi, nagyon eltűntél!

Virág, szerintem a mensi majd az lesz, ami most fog jönni. Ami a műtét előtt volt, az a vetélés miatta vérzés. De szerintem lehetséges, hogy volt már most peteérésed. Hogy vagytok a pároddal? Pár hónap múlva újra ráálltok a babára? Mikor kezdődik a kivizsgálásod?

Marcsi, nagyon megértem, hogy besokalltál, már én is azon a határon vagyok. Remélem ez a hónapotok sikeres lesz.

Szonja, voltál ma dokinál?

Nettus, nagyon nagyon régen írtál, hogy vagy?

Szép napot Csajok!

Lia

2013. máj. 30. 13:04
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!