Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
SziSztok! Meg itt fekszek. A műtet megvolt. . Most nagyonv
verzek es gorcsolok. Tanulo volt at anesztes orvos. Szetdurrantott egy venamat. Az egesz muto tiszta ver lett. Nagyon faj a kezfejem. Most vettek ki a granult. Fel van holyagosodva. Maregyszer elajultam es hanytam. Hamar ettem miutan felkeltem. Varom a zarojelwntest. Nagyon mennek haza. 4envagyunk egy szobaba Egyedul en voltam missed abos. A masik 3 lany elo babat vetetett el :( . Volt aki 12hetes volt. Szornyu. Nem kivanom senkinek.
Jobbulást Virág! Annyira szomorú vagyok miattad. Pihenj sokat és próbálj meg minél gyorsabban felépülni testileg és lelkileg is.
Lia
Virág nagyon kivánom, hogy mihamarabb felépülj. Szörnyű érzés lehetett.
Szonja
Sziasztok! Mar itthonrol. Nagyon kiutott az altatas es a mutet. Gyenge fatadt vagyok. Faj a hasam es a fejem. A verzesem mar csillapidik. Eleg erdekes dolgok jottek ki mensivel. Inkabb nem reszletezem :(
Jaj lanyok mikor fogom en ezt kiheverni. Almomban nem gondoltam h ez lesz. Talan egyszer sikerul egeszseges terhesseget kihordanom.virag
Sziasztok! Hogy vagy Virág? Olyan sokat gondolok Rád! Mizujs a pároddal? Remélem sikerült rendezni a kapcsolatotokat, és ezt a rémálmot együtt csináljátok végig és támogat lelkileg.
Mimi, fent maradt a hőd? Hogy állsz most?
Én 2 napja újra mérem a hőm, az új higanyos hőmérőmmel, de nagyon furcsa, eddig mind a két nap 36,4 volt. Eddig a másik hőmérővel az alaphőm 36,7-36,8, szóval most vagy az én hőm változott (nem hinném) vagy ennyi különbség van két hőmérőben. És ha igen, akkor melyik mutat jót? Mert ez a 36,4-es alaphő lenne az igazi, a 36,8 elég magas volt. Na mindegy is, még van több mint egy hetem ovuig, addig kitapasztalom az újjal, hogy mi van.
Marcsi, Szonja, Nettus hogy vagytok?
Lia
Sziasztok. Jól vagyunk :) Bár egyre fáradékonyabb vagyok. Kicsit már latni a hasamon, növekedik a pocak. Lassan, de biztosan. Ma vagyunk 14 hetesek ultrahang szerint.
Virág hátha közelebb hoz titeket ez a a tragédia. További jobbulást kivánok.
Csajok várom a fejleményeket veletek kapcsolatban. Ki lesz az új kismamink?
Szonja
Sziasztok! Nagyon rossz napunk van, reggel felfedeztem, hogy pár apró pötty van a gyereken, először azt hittem ételallergia, mert diót kapott 2 napja, de délutánra nagyon sok lett rajta és nagyok is lettek, úgyhogy elmentünk az ügyeletre, de 2 órát kellett volna várni, így hazajöttünk. Aztán persze észrevettem, hogy a szája is tele van szegénynek, így visszamentünk és vártunk karanténban, mert hogy ki tudja mi ez a sok pötty. Kiderült, hogy kéz-láb-száj szindróma, olyan mint a bárányhimlő, de főképp a kézfején, lábfején, popsiján, ágyéktájon és a szájában van. És majd ezek a pöttyök is kifakadnak és baromi fájdalmas lesz az, ami a szájában van és nagyon magas láz is kísérheti. Szóval 10 nap karantén következik és reménykedés, hogy se én, se a férjem nem nyaljuk át és hogy ez a kis picike minél gyorsabban túllesz rajta. :(
Virág, kitartást és jobbulást!
Szonja, nagyon gyorsan elment ez a 8-10 hét, amit végigkísérhettünk. :) Remélem hamarosan megtudjuk a nemét is. :)
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!