Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
 571/781 A kérdező kommentje:
Virág, hogy vagy? Kitartás!
2013. máj. 16. 14:15
 572/781 anonim ***** válasza:

SziSztok! Meg itt fekszek. A műtet megvolt. . Most nagyonv

verzek es gorcsolok. Tanulo volt at anesztes orvos. Szetdurrantott egy venamat. Az egesz muto tiszta ver lett. Nagyon faj a kezfejem. Most vettek ki a granult. Fel van holyagosodva. Maregyszer elajultam es hanytam. Hamar ettem miutan felkeltem. Varom a zarojelwntest. Nagyon mennek haza. 4envagyunk egy szobaba Egyedul en voltam missed abos. A masik 3 lany elo babat vetetett el :( . Volt aki 12hetes volt. Szornyu. Nem kivanom senkinek.

2013. máj. 16. 14:41
 573/781 anonim ***** válasza:

Jobbulást Virág! Annyira szomorú vagyok miattad. Pihenj sokat és próbálj meg minél gyorsabban felépülni testileg és lelkileg is.

Lia

2013. máj. 16. 14:46
 574/781 anonim ***** válasza:

Virág nagyon kivánom, hogy mihamarabb felépülj. Szörnyű érzés lehetett.

Szonja

2013. máj. 16. 15:33
 575/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mar itthonrol. Nagyon kiutott az altatas es a mutet. Gyenge fatadt vagyok. Faj a hasam es a fejem. A verzesem mar csillapidik. Eleg erdekes dolgok jottek ki mensivel. Inkabb nem reszletezem :(

Jaj lanyok mikor fogom en ezt kiheverni. Almomban nem gondoltam h ez lesz. Talan egyszer sikerul egeszseges terhesseget kihordanom.virag

2013. máj. 17. 12:14
 576/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hogy vagy Virág? Olyan sokat gondolok Rád! Mizujs a pároddal? Remélem sikerült rendezni a kapcsolatotokat, és ezt a rémálmot együtt csináljátok végig és támogat lelkileg.

Mimi, fent maradt a hőd? Hogy állsz most?

Én 2 napja újra mérem a hőm, az új higanyos hőmérőmmel, de nagyon furcsa, eddig mind a két nap 36,4 volt. Eddig a másik hőmérővel az alaphőm 36,7-36,8, szóval most vagy az én hőm változott (nem hinném) vagy ennyi különbség van két hőmérőben. És ha igen, akkor melyik mutat jót? Mert ez a 36,4-es alaphő lenne az igazi, a 36,8 elég magas volt. Na mindegy is, még van több mint egy hetem ovuig, addig kitapasztalom az újjal, hogy mi van.

Marcsi, Szonja, Nettus hogy vagytok?

Lia

2013. máj. 18. 12:48
 577/781 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Felig meg zombi allapotban. Nagxon gyenge es megviselt vagyok. A szervezetrm kezdi felfogni mi tortent. Jonnek elo a pattanasok. Ma megint volt reggel erosebb verzesem. Nem beszeltunk a kapcsolatubkrol. Viszonylag normalis velem. A korhazat egyutt csinaltuk vegig. Remelem sikeres honapotok lesz! En kifogom magam vizsgaltatni
2013. máj. 18. 13:45
 578/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Jól vagyunk :) Bár egyre fáradékonyabb vagyok. Kicsit már latni a hasamon, növekedik a pocak. Lassan, de biztosan. Ma vagyunk 14 hetesek ultrahang szerint.

Virág hátha közelebb hoz titeket ez a a tragédia. További jobbulást kivánok.

Csajok várom a fejleményeket veletek kapcsolatban. Ki lesz az új kismamink?

Szonja

2013. máj. 18. 14:15
 579/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nagyon rossz napunk van, reggel felfedeztem, hogy pár apró pötty van a gyereken, először azt hittem ételallergia, mert diót kapott 2 napja, de délutánra nagyon sok lett rajta és nagyok is lettek, úgyhogy elmentünk az ügyeletre, de 2 órát kellett volna várni, így hazajöttünk. Aztán persze észrevettem, hogy a szája is tele van szegénynek, így visszamentünk és vártunk karanténban, mert hogy ki tudja mi ez a sok pötty. Kiderült, hogy kéz-láb-száj szindróma, olyan mint a bárányhimlő, de főképp a kézfején, lábfején, popsiján, ágyéktájon és a szájában van. És majd ezek a pöttyök is kifakadnak és baromi fájdalmas lesz az, ami a szájában van és nagyon magas láz is kísérheti. Szóval 10 nap karantén következik és reménykedés, hogy se én, se a férjem nem nyaljuk át és hogy ez a kis picike minél gyorsabban túllesz rajta. :(

Virág, kitartást és jobbulást!

Szonja, nagyon gyorsan elment ez a 8-10 hét, amit végigkísérhettünk. :) Remélem hamarosan megtudjuk a nemét is. :)

Lia

2013. máj. 18. 20:06
 580/781 anonim ***** válasza:
jobbulast a kicsinek Lia!koszonom mindenkinek h gondol ram. kezd elojonni a lelki reszem hianyzik a pici :( olvastam h teljes genetikai kivizsgalas kotelezo 2missed ab utan. virag
2013. máj. 19. 16:22
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!