Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, és ha lesz időm mindent végigolvasok. Túl vagyunk egy bő 4 hetes szabin, minden remek volt, voltunk közben nászúton is (ja meg esküvőnk is volt, az egyházit csak most tartottuk meg a lagzit) és most várom a nászútról a sikeres tesztet :) Ennyi

2013. júl. 22. 10:56
 662/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én ma voltam a vérvétel eredményekért, de még nem érkeztek vissza, szóval majd jövő héten újra megpróbálom. Amúgy meg még mindig várom az ovut :)

Mimi, gratula az esküvőhöz! Merre voltatok nászúton? Nagyon szép lenne az egész nyaralást megkoronázni egy pozi teszttel! :) Mikorra nem várod? Van görbéd?

Szonja, voltál orvosnál? Hogy van a kis apróság?

Nettus, mikor lesz az átjárhatóságid? Mit döntöttetek a donációval kapcsolatban?

Virág, voltál már kivizsgáláson a vetélések miatt? Pároddal tuti semmi mód nincs a békülésre? Hogy vagy?

Szép napot!

Lia

2013. júl. 22. 14:47
 663/781 A kérdező kommentje:

Ja, a görbém lefelejtettem :)

[link]

Horvátországban voltunk, egy nyugis kis helyen, nagyon jó volt! :)

2013. júl. 22. 15:40
 664/781 anonim ***** válasza:

Gratulálok Mimi az esküvőhöz, sok bodlogságot! :)

Szép a görbéd, alakul :)

Lia sajnálom,hogy nincs még eredmény, várom, hogy mi derül ki belőle.

Voltunk ma dokinál, minden rendben van, kb 30cm kis picurkánk :) Meg van a cukorterhelés dátuma is, de az csak augusztus vége. Csak valahogy hizni nem nagyon tudok :( ez aggaszt egy kicst.

Szonja

2013. júl. 22. 16:08
 665/781 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Bocsi h eltuntem de tudjatok most nehez idoszak van. Gratulalok.az eskuvohoz! Na remelem a naszut termekeny volt ;) puszi mindenkinek! Virag
2013. júl. 23. 14:06
 666/781 A kérdező kommentje:

Sajna nálam sincs semmi jó :( Tegnap volt egy kis vérfolt és a hasam is elkezdett mensi szerűen görcsölni, még erősebben mint szokott, gondolom a premens tabitól. :( És mára természetesen a hőm is leesett szóval sztem holnapra várható, így szokott lenni - bár 15 napnál eddig még nem volt rövidebb a lut. fázisom, de hát... kicseszett velem az élet :D

[link]

Pedig jó lett volna egy nászutas kisbaba

2013. júl. 24. 12:44
 667/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én végre túl vagyok az ovun, 1 hét múlva vérvétel. [link]

Mimi, hogy áll ma a hőd, barnázás?

Szonja, kaptál uh képet a babádról? Feltehetnéd, ha van, had gyönyörködjünk benne mi is :)

Lia

2013. júl. 25. 12:41
 668/781 anonim ***** válasza:

Sajnálom Mimi,hogy megjött. Lia nincs kép, sajnos majd csak a 30.héten ha kérek. Az is 5 euro.Pedig jó lett volna egy ilyen ajándék a férjemnek szülinapjára. Tegnap muszáj voltunk bemenni a dokimhoz.Elkezdtem barnázni,ami még mai is tart. Azt mondta,hogy nincs gond, de adott tablettát amit 2-3 napig szednem kell. Nagyon megijedtem. Babócánk mozog,egyre aktivabb. Csak ez nyugtat, hogy jól van.

Szonja.

2013. júl. 25. 16:38
 669/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta nincs barnázás, az az egy alkalom volt, viszont sajnos a görcsök megmaradtak, közepesnek tituálnám őket, és egyébként szerintem köze lehet a barnázás elmaradásához a premens-nek, most ebben a hónapban kezdtem el szedni. A hőm lejjebb esett tegnap, ma kb. ott maradt. Nem igazán reménykedem :(

[link]

Lia, ez a hormonvérvétel? Asszem lemaradtam.

Virág, sajnálom ami veled történt, remélem kezdesz jobban lenni lelkileg!

2013. júl. 25. 16:42
 670/781 anonim ***** válasza:

Mimi, nagyon nagyon drukkolok, remélem az a tegnapi barnázás beágyazódás volt :) A görcsök terhesség mellett is teljesen normálisak, szóval ne add fel, ebből még bármi lehet!

Hormonvérvétel lesz 1 hét múlva, de már voltam egyen a ciklus elején, még annak sincs eredménye. Holnap bemegyek időpontot kérni jövő hétre és akkor megint rákérdezek majd, hátha...

Nagyon bízom ebben a ciklusomban :) Még 4 éve az esküvőnkre kaptunk gyerekcsináló bort, ez az a bizonyos nászéjszakák bora. :) Akkor eltettük, mert nem volt aktuális, a kisfiamnál meg fel sem merült a gondolat, hogy kellhet, de most 2 napja megittuk :D

Lia

2013. júl. 25. 17:48
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!