Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés, és ha lesz időm mindent végigolvasok. Túl vagyunk egy bő 4 hetes szabin, minden remek volt, voltunk közben nászúton is (ja meg esküvőnk is volt, az egyházit csak most tartottuk meg a lagzit) és most várom a nászútról a sikeres tesztet :) Ennyi
Sziasztok! Én ma voltam a vérvétel eredményekért, de még nem érkeztek vissza, szóval majd jövő héten újra megpróbálom. Amúgy meg még mindig várom az ovut :)
Mimi, gratula az esküvőhöz! Merre voltatok nászúton? Nagyon szép lenne az egész nyaralást megkoronázni egy pozi teszttel! :) Mikorra nem várod? Van görbéd?
Szonja, voltál orvosnál? Hogy van a kis apróság?
Nettus, mikor lesz az átjárhatóságid? Mit döntöttetek a donációval kapcsolatban?
Virág, voltál már kivizsgáláson a vetélések miatt? Pároddal tuti semmi mód nincs a békülésre? Hogy vagy?
Szép napot!
Lia
Ja, a görbém lefelejtettem :)
Horvátországban voltunk, egy nyugis kis helyen, nagyon jó volt! :)
Gratulálok Mimi az esküvőhöz, sok bodlogságot! :)
Szép a görbéd, alakul :)
Lia sajnálom,hogy nincs még eredmény, várom, hogy mi derül ki belőle.
Voltunk ma dokinál, minden rendben van, kb 30cm kis picurkánk :) Meg van a cukorterhelés dátuma is, de az csak augusztus vége. Csak valahogy hizni nem nagyon tudok :( ez aggaszt egy kicst.
Szonja
Sajna nálam sincs semmi jó :( Tegnap volt egy kis vérfolt és a hasam is elkezdett mensi szerűen görcsölni, még erősebben mint szokott, gondolom a premens tabitól. :( És mára természetesen a hőm is leesett szóval sztem holnapra várható, így szokott lenni - bár 15 napnál eddig még nem volt rövidebb a lut. fázisom, de hát... kicseszett velem az élet :D
Pedig jó lett volna egy nászutas kisbaba
Sziasztok! Én végre túl vagyok az ovun, 1 hét múlva vérvétel. [link]
Mimi, hogy áll ma a hőd, barnázás?
Szonja, kaptál uh képet a babádról? Feltehetnéd, ha van, had gyönyörködjünk benne mi is :)
Lia
Sajnálom Mimi,hogy megjött. Lia nincs kép, sajnos majd csak a 30.héten ha kérek. Az is 5 euro.Pedig jó lett volna egy ilyen ajándék a férjemnek szülinapjára. Tegnap muszáj voltunk bemenni a dokimhoz.Elkezdtem barnázni,ami még mai is tart. Azt mondta,hogy nincs gond, de adott tablettát amit 2-3 napig szednem kell. Nagyon megijedtem. Babócánk mozog,egyre aktivabb. Csak ez nyugtat, hogy jól van.
Szonja.
Sziasztok!
Azóta nincs barnázás, az az egy alkalom volt, viszont sajnos a görcsök megmaradtak, közepesnek tituálnám őket, és egyébként szerintem köze lehet a barnázás elmaradásához a premens-nek, most ebben a hónapban kezdtem el szedni. A hőm lejjebb esett tegnap, ma kb. ott maradt. Nem igazán reménykedem :(
Lia, ez a hormonvérvétel? Asszem lemaradtam.
Virág, sajnálom ami veled történt, remélem kezdesz jobban lenni lelkileg!
Mimi, nagyon nagyon drukkolok, remélem az a tegnapi barnázás beágyazódás volt :) A görcsök terhesség mellett is teljesen normálisak, szóval ne add fel, ebből még bármi lehet!
Hormonvérvétel lesz 1 hét múlva, de már voltam egyen a ciklus elején, még annak sincs eredménye. Holnap bemegyek időpontot kérni jövő hétre és akkor megint rákérdezek majd, hátha...
Nagyon bízom ebben a ciklusomban :) Még 4 éve az esküvőnkre kaptunk gyerekcsináló bort, ez az a bizonyos nászéjszakák bora. :) Akkor eltettük, mert nem volt aktuális, a kisfiamnál meg fel sem merült a gondolat, hogy kellhet, de most 2 napja megittuk :D
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!