Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Uramisten Mimi dehogy! :)) egyaltalan nem vettem ugy! a szomorkas jel amiatt volt mert sajnalom ezt es ha tudnek ugy segitenek :) sikerulni fog! Virag
Marcsirol es Nettusrol tudtok vmit?
Sziasztok!
Feleslegesnek éreztem most írni, tekintve h nem volt pozitív ovutesztem, bár a hőm alapján allítólag volt pém...
Azért gondoltam bejelentkezem. Semmi nincs, csak mától barnázás, gondolom pár nap múlva megjön. :(
Rengeteget dolgozunk, végigdolgoztam a hosszúhétvégét :( Semmi szünetünk nincs, kezd ebből is elegem lenni.
Ennyi van velem. Marcsi és Nettus tényleg eltűnt.
Lia mi újság veled? Virág?
Sziasztok!
Na, akkor megint én jelentkezem be.
A hőm így néz ki, ma elkezdett esni szóval holnapután meg is jön, és jöhet az új hónap. Csak lennénk már túl rajta...
Férjem holnap keresi a dokit, hogy mi legyen a katonavizsgálattal.
Nálunk kb. ennyi. Szerencsére tegnap nem kellett dolgozni, úgyhogy egy jó 13 napos munkahét után jött a jól emgérdemelt takarítás... :)Szép napot nektek!
Sziasztok Csajok!
2 hét nyaralgatás és pihenés után visszatértünk a szigetünkre tegnap. :) Jól lemaradt indulás előtt, hogy hívott egy doki, aki közölte, hogy nincs peteérésem és végre megkaptam az eredményeket. Azért szerencsére ez nem ilyen tragikus és minden bizonnyal peteérésem is van, csak elég gyenge a progi, amit tudtam is, de most már a számok is bizonyítják. Amit sajnálok, hogy az otthoni dokim épp szabin volt, mikor hazamentem, így nem mutattam meg neki az eredményeket. Ebben a ciklusban újra vért vesznek, megnézik, hogy hogy alakul a progi szint és remélem utána kapok rá pótlást. Ebben a hónapban nem hőmérőztem, így kicsit nehezebb belőnöm az ovu utáni 7dik napot, de szerintem holnap lesz a vérvétel, vagy csütörtökön. Ami még rossz lett, az a TSH: 2,46 mU/L, ami szerintük teljesen rendben van, de itt nagyon sok helyen azt olvastam, hogy ennek 1 körül kell lennie. Fogalmam sincs, hogy hogy magyarázzam el a dokinak, hogy legalább egy nőgyógyászhoz küldjön tovább és adjanak gyógyszert, de azért majd próbálkozom.
Mimi, hogy állsz ma, milyen a görbéd? Szonja, hogy vagytok? Virág, szerintem ha még van szex a volt pároddal, akkor lehet megbeszélhetnétek a dolgokat, nem reménytelen hogy kibéküljetek. Nettus, hogy álltok a donációval, inszemmel?
Lia
sziasztok!!bocsánatot kérek az eltűnésem miatt!!nem éreztem jól magam legalább is lelkileg! sokszor voltam ebben az időszakban padlón! bocsánat lemaradtam !valaki összefoglalná kivel mi a helyzet!remélem mindenki jól van! nehéz sokszor pozitív maradni és senkit nem szerettem volna lehangolni! mert ha írtam volna biztos az lett volna!
na a helyzet az,hogy teljesen felgyorsultak az események nálunk,velem! ma megjött holnap kezdem a gyógyszert 5 napig 2 szemet aztán jön a szúri !ciklus 9 napján megyek szegedre újra uh-ra! kb most jelenleg ennyi van és ennyit tudok nektek írni!!
Nettus!
Sziasztok.
Nekünk sikerült lakást találnunk, most folyik a felújitás és aztán végre külön költözés anyumtól. Pocakom szépen gömbölyödik, 9-én megyek a 30.heti ultrahangra, remélem lesz képem is picurkánkról. Remélem 10 hét alatt sikerül a gyerekszobát is olyanná varázsolnunk ahogy elképzeltem.
Szonja
Sziasztok! Túl vagyok az újabb vérvételen, tegnap kaptam is egy sms-t a rendelőből, hogy megjött az eredmény, kérjek időpontot. Csütörtökön délelőttre kaptam is, akkor megtudom, hogy hogy is áll a progim. Elvileg holnapra nem várom, de az is lehet hogy még ma megjön, mert nagyon fájdogál a hasam és barnázok is tegnap óta. :(
Mimi, jól vagy? Nagyon eltűntél.
Szonja, terhesen biztos nem lesz könnyű végigcsinálni a költözést és a felújítást, de nagyon jó dolog gyerekszobát készíteni. :)
Nettus, most azt hiszem egy kicsit lemaradtam. Akkor ebben a ciklosodban meg is lesz az inszem? Volt már átjárhatóságid? És mi lett a vége a PCO, IR vérvételeknek? Végül a spermadonációról sem írtál, választhattatok Ti? Megy a drukk ezerrel!!!
Virág, van valami fejlemény Nálatok?
Lia
Sziasztok. Bocsi,hogy igy eltűntem, de a férjem 3 hétig volt itthon és minden percet vele akartam tölteni. Sajnos ma vissza kellett mennie.
Voltunk ultrahangos vizsgálaton amin ő is bent lehetett, nagyon örült neki. :)
Babánk méretei:BPD: 79=31/5
HC:27-28=30/1
AC:24-25=30
FL:59=31
súly: 1470g
Azt mondta a doki, hogy ezek nagyon jó méretek, csak farral volt még és talán császár lesz a vége :(
Sziasztok. NAgyn eltűnt mindenki. Merre vagytok? Hogy vagytok? Vizsgálatokkal hogy álltok?
Mi jól vagyunk :)
Szonja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!