Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Lia, félreértettél, megjött rendesen vasárnap meg hétfőn is megvolt, erősen. Szóval a teszt most nem aktuális. :(
Pont a prog. miatt kaptam a premens-t. Gondolom te is azt fogsz kapni a középidős barnázás miatt!
Azt hittem az a két nap is enyhe volt :( Akkor azt hogy nem esett még le a hőd, szerintem tuti a premens tabi okozza. Remélem a következő hónapban nem esik le és meg sem fog jönni! :) Nekem ez már a 10-dik ciklusom, totál kiábrándító ez az egész tehetetlenség! :(
Lia
Mimi sajnálom, hogy igy alakult.Reméljük segit a tabletta.
Lia ha 6 alatti értékeid vannak akkor az jó :) én igy tudom.
Már jól vagyok, nem barnázok, már a papiron sem látni :) Végre enyhébb az idő is :)
Szonja
Mimi ha még 2-3 napig fenn marad a hő akkor csinálj egy tesztet. Én biztosan ellpnék egyet. Igy nem maradsz ábrándok között.
Szonja
Sziasztok! [link] 3 napig barnáztam, most már szerencsére nem. Sajnos már volt ilyen ciklusom, amikor pont így barnáztam és ott sem lett baba, szóval ez tuti nem beágyazódásos vérzés. :( Szerdára nem várom, de most valahogy nem is reménykedek, elég pesszimista vagyok jelenleg. :(
Mimi, szerintem is csinálj egy tesztet, mert akkor legalább megtudod, hogy mi okozza ezt a változást nálad, a premens vagy egy baba :) Azt annyira enm is furcsállom, hogy kevesebb ideig mensiztél, olyan nekem is volt már, viszont az nagyon nagyon bíztató, hogy a hőd fent maradt most már egy hete. És ha a családodban volt már ilyen, akkor lehet ez genetikai, hogy neked is megjön baba mellett is. Tesztelj! Nagyon drukkolok!
Lia
Sziasztok!
Jaja, igazatok van, vettem egy tesztet pénteken és meg is csináltam és negatív lett - szerencsére ezt nem vettem most a lelkemre mert az agyammal úgyis tudtam h nincs baba hiszen megjött. De amúgy ez tényleg bennünk van, az anyai nagyanyám, anyukám és a húgom is hónapokig menstruált még, ráadásul erősen. Azért remélem nekem majd ha lesz akkor egyértelmű lesz :) Amúgy el sem hinném én sem, de hát családban történt..
A hőm még tegnap is fent volt, ma már lement a normál 36,4e szintjére. Most abban reménykedem, hogy ennyi mindenen változtatott a premens akkor a ciklusom hosszán is fog, és végre a 14. nap környékén lesz peteérésem és nem kell mindig ilyen sokat várnom...
Lia, azért én szurkolok, hátha! :) De ha mégsem, akkor meg legalább egyidős gyerekeink lesznek, mert akkor kb ugyanakkor lesz peteérésünk (ha neked 28 napos szokott lenni kb.)
Én is túl vagyok egy nagy elkeseredésen itt a ciklus elején, meg összeszámoltam h már a köv. hónapban lesz egy éve, hogy próbálkozunk (vagyis ugye mi karácsonykor kezdtük, de egy évvel előtte is próbálkoztunk majdnem fél évet és én összeadtam), szóval ideje lenne már összejönnie...
Marcsi hova tűnt?
Sziasztok! [link] Nekem épp nagyon elegem van, nem vagyok túl jó passzban. :( Tegnap este nagyon fájt mensiszerűen a derekam, ma arra keltem, mintha megjönne, a hőm persze esett, szóval csak idő kérdése... És ugyebár szerdára nem várom és most hétvégén döbbentem rá, hogy szerdán van a házassági évfordulóm, szóval biztos roppant jó hangulatban leszek egész szerdán. :(((( Viszont pénteken megyünk haza, azt már nagyon várom, kicsit családozni, barátozni. A hőmérőzéssel is felhagyok, most már úgy is tudom, hogy nagyjából mikor van a pé-m.
Mimi, sajnálom hogy negatív lett a teszt. Durva hogy ez nálatok tényleg ilyen genetikai, hogy mensiznek baba mellett is. Honnan lehet akkor tudni?
Lia
Szasztok!
Ma már én is csatolok görbét, hátha lesz ezen a héten pém, bár kötve hiszem.
Érdekes, hogy elvileg 27én csak barnázás vlt, azt is jelöltem be, de itt mégis azt jelöli h "enyhe" ... valami gebasz lehet a rendszerükben, mert már 3x megnéztem h nem én írtam-e el :D
Lia! Ne keseredj el. Tök jó, hogy hazamehetsz, biztos jót fog tenni. Lassan most már tuti babásodunk, rég enm lett innen senki babás :)
Virág, kitartás!
Ti érzitek a pét? Én eddig sztem nem éreztem. Ma reggel óta viszont szúr jobb oldalon, elég érdekesen. Lehet hogy a pét fogom így érezni? Vagy egész más miatt? Úgy szúr, mintha az ujjammal nagyon erősen benyomnám ott a hasamat és attól fájna... mintha tényleg nagyon erősen nyomnám. Nektek milyen érzés mikor azt mondjátok érzitek h pé lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!