Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
sziasztok. Virág, ha a doki azt mondta, hogy ez jó, akkor biztos jó. Nekem otthon vannak a terhes papírjaim, de szerdán majd megírom, hogy nekem az első uh-n mekkora volt a petezsák. Hogy vagy? Nettus, el sem tudom képzelni, hogy lelkileg milyen úton mentek keresztül a férjeddel és nagyon becsülendő, hogy ez csak még erősebbé tesz. Jól teszed, hogy elfoglalod magad, hamarosan kiderül úgy is, hogy veled minden rendben van-e és hogy sikerül-e a biopszia.
Én végül felkutattam az összes hőmérőt tegnap itthon. 2 digitálisunk is van, de amit használunk, az automatikusan kikapcsol 1 perccel a csipogás után, szóval lehetetlen 5 percig mérni. Viszont a másik nem, reggel tettem vele egy próbát és működött, mért 5 percig, így újra lesz görbém. Most már csak azt nem tudom, hogy észre veszem-e a pé-t, mert lehet ezen picit más a hőfok, mint a másikon volt és ugyan alaphőt kaptam reggel, de majd kiderül, hogy mennyire mások.
Szép napot Csajok!
Lia
Virág ennyi idősen nekem is csak petezsák látszott, nem volt későn ovud? Nekem erre azt mondta adoki, hogy attól is lehet. Bárcsak már 2-a lenne. Olyan lassan telnek a napok.
Lia, Nettus fel a fejjel. Egyszer fent-egyszer lent. Mindenkinek vannak nehéz pillanatai. Veletek vagyok.
Puszi.
Szonja
sziasztok csajok! hogy vagytok? nalam 2napja hanyinger. pedig milyen buszke voltam hogy
semmi bajom. :D virag
Sziasztok! Nekem nagyon klassz hétvégém volt, vásárolgattunk, parkoztunk, sokat együtt voltunk apával, mert holnap indulunk haza, nélküle sajnos. Az idő az pont olyan, mint ami itt lenni szokott, 12-14 fok hol esik, hol süt a nap. :) Nekem talán tegnap megvolt a pé, bár a ciklus.hu mára írja, de ma feljebb ment. És persze apa tegnap este úgy bealudt, hogy nem tudtam felkelteni, de talán a pénteki együttlét jó lehet. [link]
Hogy vagytok Csajok? Nagy a csend erre. Írjatok!
Lia
Sziasztok Csajok!!
Bocsánat hogy eltűntem de itt a jó idő és volt dolog bőven!
Köszönöm szépen jobban van már anyukám , igaz fájdogál a hasa és ideges hogy milyen lesz a szövettani eredménye...
Próbálom biztatni hogy nem lesz semmi baj de szerencsére már nem sokat kell várni és megtudjuk az eredményt.
Virág hogy vagy?? Akkor mi lesz veletek?Nem tudjátok ezt megbeszélni ??Nagyon szoritok hogy minden rendbe legyen köztetek. Lia szurkolok nektek :) hátha most sikerül :)!!
Szonja ti jól vagytok??
Mimi, Nettus veletek mizujs??Én igy állok:
Szép napot nektek
Marcsi
Sziasztok! Ma repülök haza!!!! :) Marcsi, örülök hogy jobban van anyukád és remélem minden ok lesz a szövettanával is. Virág, ez a hányinger dolog nem lehet túl kellemes, nekem sosem volt. De azt mondják leggyakrabban a 12 hétre elmúlik, szóval már csak pár hét és jobb lesz. A poci növekedése nem tudom mitől függ, de én is vékonyka alkat vagyok, 168 cm és 50 kilo és a terhességem 20-dik hetében még nem mondták meg rólam hogy terhes vagyok, a 40-dik héten meg kb 25-30 hetesnek néztem ki. Olyan volt, mint ha egy kisebb labdát benyomtam volna a polom alá. :)
Lia
Sziasztok.
Holnap megyek dokihoz, majd megirom,hogy mit mondott.
Előjött az allergiám :( és a torkom is nagyon fáj. Ez nem az én hetem.
Veletek mi ujsag?
Szonja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!