Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok! Nekem is tuti meg fog jönni :( [link] Ugyan a hőm még fent van, de fájdogál a hasam és elkezdtem barnázni. Előző ciklusban is pont itt indult a barnázás, rá 2 napra meg megjött. :( Kiváncsi leszek a holnapi hőmre, ha leesik, akkor nincs remény.
Marcsi, valóban nem túl bíztató, hogy ennyit esett a hőd :( Drukkolok, hátha visszamegy! Mimi, szerintem hétfőn volt ovud, az a pici visszaesés nem tudom miért van, de szerintem nem kell vele foglalkozni. Hogy vannak a kismamáink? :) Nettus, bréko bréko, jelentkezz!!! :)
Lia
sziasztok!!
nem tűntem el itt vagyok!!csak tegnap felidegesített ez a fránya nett!! teljesen le volt lassulva így elég gáz nettezni!! gyors írok mert 12:50-es busszal megyek csabára!! endo dokihoz megyek! majd írok mit mondott!! meg majd vissza olvasok miket írtatok!!
Bocsi ,hogy nem voltam!!
Nettus!!
Sziasztok! Csajok a remény hal meg utoljara. Lattatok milyen bena gorbe mellett estem teherbe. A ma rggeli tesztem full pozi. Nemsoka feltoltom.
A duphastontol kicsit dagad a bokam. Amugy minden okes. Pici hanyinger. Farkas ehjseg, cicifajas, alomkor.
Nettus majd ird meg mit mondott az endo doki!
Virag
Csajok nem kell feladni a reményt. Fel a fejjel.
Virág úgy örülök neked, vagyis nektek :)
Szonja
Koszi Szonja!:-) Ti hogy vagytok? Nalam kezdodnek a hanyingerek..
Virag
Sziasztok!
Hát ahogy gondoltam, tényleg meg fog jönni már barnázok..:(:(!És a hőm is lement....szóval ez megint bukta...:( !Lia hogy állsz?Akkor neked is jelentkezik? [link]
Marcsi :(
sziasztok!!
hát most próbálok pozitív lenni!! annak örülök,hogy legalább nem küldött el azzal az indokkal,hogy minek mentem oda nem is indokolt a vizsgálatok! konkrétan nem írt rá semmit vagyis még semmi nem is biztos! majd a vérvétel megmond mindent! meg kell ismételni a 3 napi vérvételt mert régi! meg ő vagyis a dokinő kérte a 22-23-dik napi vérvételt is! mondtam neki ,hogy a régi dokim ráírta a papírra pcos gyanús ezért is szeretném kideríteni mi is a helyzet nálam mert így nem akarok neki fogni a lombiknak!! végül is mindent elmondtam neki ami lényeges volt és még így sem küldött el a francba! pedig valaki mondta(már nem tudom ki amiért bocsi),hogy ne mondjam,hogy a párommal van a baj mert akkor nem fog semmit csinálni! jó mert a vérvételért nem kell külön fizetnem!!mondtam neki a kaálinos doki mit mondott,hogy nem igazán kell ezzel foglalkozni de rákérdeztem ,hogy indokolt -e a vizsgálatok és azt mondta indokolt!! de legalább kiderül van-e nálam baj ha igen akkor kezelnek ha meg nem akkor legalább megnyugszom!
Marcsi: sajnálom ha megjön! mindenkinek drukkolok!
Nettus!
Sziasztok! [link] Ma reggel jól meglepődtem a hőmön, azt hittem esni fog egy nagyot, de csak picit ment lejebb. Annyira buta vayok csajok, most megint elkezdtem reménykedni :( Pedig az eszem tudja, hogy mi lesz ennek holnap a vége, hisz még mindig barnázok, fáj a derekam és folyamatosan megjön érzésem van, de a szívem annyira szeretné!
Marcsi sajnálom, egy cipőben járunk, tudom mit érzel most. Voltál már orvosnál? Nettus, szerintem nagyon jó, hogy elmentél endo dokihoz és hogy mindent elmondtál neki, hisz úgy fog tudni a leginkább segíteni, ha tudja a pontos kórtörténetet. Remélem mind a két vérvételed rendben lesz és megnyugodhatsz picit. Tudod már, mikor lesz a férjed műtétje? Mimi, milyen a görbéd?
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!