Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Koszike! El sem hiszem. Neha szurkal, mintha megakarna jonni. De allitolag ez normalis. :-)
Meg farkas ehes vagyok. :-):-) lesegetem a tesztem. Megszaradt es meg erosebb.. [link]
Drukkk nektek csajok!
Virag
Jaj de jó Virág, gratulálok, nagyon szuper!!! Ez a mai teszt nagyon szép, de szeretnék én is egy ilyet. :) Hányadik dpo-n vagy? Becsatolnád a görbéd? Meddig próbálkoztatok? És Marcsi Ti mióta próbálkoztok? Bocs, ha már írtátok, de nem emlékszem.
Mimi, szerintem is gyanús a mai pé.
Nettus, nagyon örülök, hogy visszatértél közénk!!! :)
Nekem még van 6 napom nem vártig, nagyon hosszú lesz ez a hét. [link] Tegnap nagyon furcsa volt, egész nap nem barnáztam, nem volt semmi, aztán este összebújtunk apával és utána pirosan véreztem, nem sokáig és nem volt sok, de volt, amit szintén nem tudok hova tenni. Sajnos volt már ilyen hónapom, hogy elég sok köztes vérzés volt és nem volt baba, így sajnos ez nem hiszem, hogy beágyazódás. :(
A kisfiam végre sokkal jobban van, több mint egy napja nincs láza és már rosszalkodik, ami jó jel :)
Lia
Virág hatalmas gratula :) A mensi szerű tünetek ilyenkor vannak, nekem is voltak. A hatalmas étvágy nem lesz sokáig, nekem mára elmúlt, alig van étvágyam és ha már nagyon éhes vagyok elkezd fájni a gyomrom. Eszek mert muszáj, de nincs étvágyam. Szerencsére nem fogytam. Vigyázz magatokra. Nagyon örülök nektek :)
Mimi érdemes ma összebújni :)
Lia örülök, hogy jobban van kisfiad, a rosszalkodás jó jel :) Türelem rózsát (babát) terem :) Drukkolok neked is.
Szonja
Koszonom. Remelem egyben maradunk! Szerintem dpo. 13?
Pedig milyen hullamvasutnak indult.
Ugy felek, hogy megjon...
Jaj lanyok. El sem hiszem. De jo lenne mindenkinek 2csikos tesztje lenne!
Virag
Huuuuuuuu Virág GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :):)!!Nagyon nagyon jól látszik a második csík :)!Nem fog az megjönni nagyon drukkolok neked!!?)
Lia már 8 hónapja próbálkozunk remélem hamarosan siker lesz nekem is!:)Eddig jól állok ...szerintem de még van egy pár nap a nem vártig .. [link]
Szép napot nektek :) MArcsi
Virág! 14. dpo szerintem.
Lányok, hajrá, hozzátok nekem a jó híreket :)
Köszönöm! :-)
Lia ez a vérezgetés nem lehet méhszàjseb? Olyan fura nekem ez...
Szépek a görbék! DOLGOZNAK A GÒLYÀK! Nettus olyan jo, hogy itt vagy! Jô kis csapat ez! :-)
Virág
Virág, még egyszer nagyon gratulálok, annyira jó, hogy lett még egy kismamánk :) Ez a tegnapi vérzés szerintem is a méhszájsebemtől van, ami már jó pár éve van, mert friss vér volt, viszont tegnapelőtt nem volt szex és ilyen nagyon barna volt. De mindenképpen fogok erről beszélni a dokimmal, mert nyugtalanít.
Ma mindenki bejelntkezett, tényleg jó kis csapat :)
Lia
Ha mehszájsebed van az nem kell, hogy sexel kapcsolatosan verezzen. Azert volt barna, mert valoszìnű nehezett emeltel vagy valami es csak picit verzett. Barna lesz mire leér. a sex intenzivebb azert volt piros. Nezesd meg feltetlen, mert elrakosodhat!
Virag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!