Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok!
Jól eltűntem, de sajnos elkapott a hétvégén az álomkór, amikor meg nem akkor főztem vagy takarítottam a lakást... most hogy dolgozom végre van időm :)
Az én görbém:
Megint siet a ciklus.hu mert még nem volt ovum szerintem. Ma kezdett picit tompán fájni a hasam. Szerintem a hét vége felé várható.
Férjem még lábadozik és az agyamra megy (tudjátok milyenek a pasik ha ebtegek...).
Virág, ha akkor volt az ovud amikor behúzta, akkor most a 7. dpo-n vagy.
Jó, hogy megint kezdenek sűrűsödni a hsz-ok.
Remélem már mindenki jól van!
Szép napot!
Mimi
Sziasztok.
Köszi Virág a tippet :)
Mimi szerintem sem volt még ovud, nem jó helyre húzta be.
Lányok nem próbáltátok a tervezettbaba.hu oldalt? szerintem jobb mint a ciklus. hu, vigyetek be 2-3 havi adatot és kidobja, hogy mikor van ovutok ebben a ónapban. Persze minél több, fontos adatot, hogy pontosabb legyen. Én ezt jobban szerettem mint a ciklus.hu-t.
Sok szerencsét :)
Szonja.
Sziasztok! Mi végre túl vagyunk a betegségen, több mint 24 órája lázmentesek vagyunk, jeeee. :) [link] Az én görbém ilyen, de teljesen össze vagyok zavarodva miatta, vagyis az óraátállítás miatt. Próbáltam a régi időben mérmi, pláne hogy pont most van/volt ovum, de nem megy. Most, hogy ünnep volt, így jó volt, de hétköznap lehetetlen, a férjem fél7-kor kel, a gyerek akkor kér kakaót, akkor már mozgok, szóval nem tudom eltolni mostani idő szerint fél8-ra. Szerintetek számít az az 1 óra? Ti átálltatok? Vagy a régi szerint csináljátok végig ezt a cikust? De talán az ovu megvolt, a hőm is ezt mutatja és éreztem is. Bár én szinte mindig érzem, szurkál olyankor a petefészkem, hol az egyik hol a másik. Most viszont annyira erős alhasi fájdalmam volt vasárnap este, hogy felegyenedni is alig tudtam. Szerintetek lehetett ez az ovu? Sosem volt még ilyen, kicsit meg is ijedtem. Bocs a sok kérdés miatt. :)
Mimi, szerintem sem volt még ovud. Virág, az e havi görbéd egy hullámvasút, ez tuti a sok betegség miatt van. Szonja, olvass utána a ginseng ampullának. Mi egyszer próbáltuk kb 5 éve, mert kaptunk egy adagot a sógoromtól, és nem vagyunk túl nagy étküek szex terén, de aznap 3x voltunk együtt. :) Nem tudom, hogy terhesen lehet e inni, de kínai cucc és csupa temészetes anyag van benne, a ginseng maga meg libidó növelő. Ezzel nem csak a férjednek lesz jó, hanem Neked is! :) Marcsi, Nettus, mizujs Veletek?
Lia
Sziasztok!:)
Hát itt vagyok! Ma ilyen a görbém !Lia én is jobban szeretem a tervezettbaba.hu oldalt és sztem jó helyre jelölte az ovum :)! [link]
Szép napot Marcsi
Vagyis bocsi Szonja....:))!!!!
Marcsi :))
Sziasztok!
Nekem a fertilityfriend jön be, csak azért a ciklus.hu-t csatolom mindig, mert a fertilityn fahrenheitben tudom csak külön megnyitni (a munkahelyemen csak explorer van, ami nem engedi a kép megnyitása új fülön funkciót, ezért)
Nekem így néz ki a görbém:
Ma reggeltől tompán fájdogál/szúr bal oldalt, szerintem holnap-holnapután lesz ovum, ami azt jelenti, hogy most nem 38 hanem csak 35-36 napos lesz a ciklus. Legalább is erre tippelek. Aztán lehet hogy nincs igazam. Majd meglátjuk :)
Lia, az óraátállítás kicsit elgondolkodtatott engem is, de végül úgy döntöttem úgy teszek mintha nem lett volna. Nekem is ugye pont most esedékes, de szerintem észrevesszük, ha volt ovu, mert utána kezd el felfele menni, azaz utólag úgyis tudod, előre nekem meg úgysem szokott olyan nagyon leesni hogy abból tudjam :) A mostani leeséseim alapján akármelyik lehetett volna ovu!
Marcsi mi újság? Érezted is az ovud? Mert a görbéd nagyon szép :)
Virág, hogy állsz a hullámvasúttal? Dolgoztatok apajelölttel a babán? Minden rendben veletek?
Szonja, veletek mi újság? Remélem jól vagytok. Nemsokára UH?
Nettus, te is nagyon eltűntél! Veled mi a helyzet?
Sziasztok! Én túl vagyok a pé-n és végülis én is úgy maradtam a méréssel mintha nem is lett volna átállítás és tényleg ebből is minden látszik. [link] Ami furcsa, hogy tegnap este rózsaszines folyásom volt, elég sokáig, nem tudom miért. Kb. 1 hónap múlva megyek dokihoz, akkor mindenképpen beszélek vele ezekről a köztes vérzésekről is, mert tuti nem normális.
Mimi, ha most jön a pé-d, akkor hajrá, bújjatok össze a következő napokban és drukkolok, hogy sikerüljön. Mi ebben a hónapban másfél naponta voltunk együtt. Olyan sok mindent olvasam, hogy 2 naponta a legjobb, de a peteérés hajnalban van általában, így hol reggel, hol este voltunk együtt, másfél naponta.
Lia
Hát, a férjemet múlt hétfőn műtötték, úgyhogy inkább arra koncentrálunk hogy meggyógyuljon. Azért tegnap kiakrobatikáztuk magunkat úgy, hogy neki kényelmes legyen, de ez nem a babaprojekt miatt van, hanem mert bár néha nagyon olyan mintha totál rosszul lenne, azért mégis férfiből van és ahhoz ugye nincs rosszul ... :) Most kicsit úgy vagyok vele, hogy próbálok nem rágörcsölni, még csak december vége óta próbálkozunk, tehát teljesen normális ennyi idő még. A 2 naponta szex nekem azért nem jön be, mert akkor túl tervezett a dolog és akkor lehet hogy annyira nem is jó... szóval nálunk van hogy egymás után 3-4 nap is együtt vagyunk, aztán meg 3-4-5 napig meg lehet hogy nem. Pár hónap múlva már lehet hogy másképp fogok gondolkodni, ha még nem jön össze, most egyelőre az előző havi aktivitásunkat elnézve ez annyira nem rossz módszer :)
Tudom hogy nem azért írtad hogy ezt így KELL csinálni, csak gondoltam megosztom hogy nálunk mi is a helyzet. Aztán majd talán újragondoljuk :))
[Egyébként én csak fél évig szedtem a 7 évből mióta együtt vagyunk fogamzásgátlót, szóval mi azt is nagyon élvezzük most hogy védekezni sem kell. Nem tudom, ti hogy voltatok vele :)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!