Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/781 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

No hát én olyan kellemes hírekkel szolgálhatok, mint hogy a férjem addig erősködött tegnap, míg ellőttem egy 20as tesztet és negatív lett... Na most elhitte hogy tényleg nem vagyok terhes...

A hőm tényleg jól néz ki, de ez egy normál ciklusban is ugyanígy van, szerintem lassan elkezd lefelé vánszorogni is...

[link]

[link]

Veletek mi újság?

Mimi

2013. márc. 13. 07:36
 312/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!! hát én egy kicsit lemaradtam!! na mindegy!!

Virág: én is mintha látnék valamit az egyik teszten amit felraktál!! ezerrel megy a drukk!! mi az,hogy szakítani akar veled a párod?? ugye nem mondja komolyan?? főleg 7 év után!! remélem mára meg tudtátok beszélni!! nekünk is volt mély pontunk!! ááááá már volt olyan is ,hogy majdnem elköltözött a párom!! mi 10 éve vagyunk együtt! főleg akkor volt mély pont amikor kiderült nem lehet természetes úton babánk!! nehéz volt ezen túl tenni magamat ,magunkat! de sikerült! sokszor azt érzem még jobban összetartunk mint régen!! ja és még ezek után se hagytam el a párom!! pedig sokan ezt megteszik ha nem lehet gyerekük!! fel a fejjel Virág!! minden megoldódik csak idő és türelem kell!! megtanultam türelmes és együttérzőnek lenni!ami a türelmet illeti nekem nehéz volt!!

Lia Marcsi: szívesen a segítséget!! remélem tudtam segíteni és nem írtam hülyeséget! a fogam helye fáj még de mára már sokkal jobb!! hát valszeg az a fogam volt a bűnös amit kihúztak mert már nem fáj a fülem !! teljesen ráment a fülemre!

Marcsi: nem jelent semmit a tünetek jelek amit érzel!!akkor fog tényleg kiderülni ha már a nem várt napján nem jön meg!! nekem se egyformán vannak a tünetek menszi előtt!! mikor mit érzek!! na jó nekem nem lesz spontán terhesség de a pms tünetek nem egyformák!! a pms tünetek a menszi előtt vannak és majdnem hasonlít a terhességi tünetekhez!!

Mimi:: neked milyen lett a mai hőd??

Marcsi,Lia, Virág : tőletek is kérdezem?? remélem senkit nem hagytam ki!!

Nettus!!

2013. márc. 13. 07:47
 313/781 anonim ***** válasza:

Jó reggelt csajok! Az én görbém végre megmozdult, de sajnos nem a jó irányba. Nagyon remélem hogy holnapra nem jön meg, úgy mint előző ciklusban. [link]

Mimi, tényleg szépen fent van a hőd és sajnálom a negatív tesztet, de én azért nem következtetnék ebből semmire. 12 dpo-n csináltad délutáni pisiből, szerintem akkor még senkinek nem mutatja, szóval én csendben drukkolok tovább. :)

Nettus, tényleg nagyon köszi a segítséget. Örülök, hogy a fogad, füled már nem fáj. És nagyon csodállak azért, amin keresztül mész és hogy ilyen erős vagy és ennyire kiállsz a férjed mellett!

Lia

2013. márc. 13. 08:24
 314/781 anonim ***** válasza:

Lia:ez az 1 fok esés semmi!! nem jelent semmit!! nem eset akkorát ,hogy vészes legyen!! 9 dpo-n ez szerintem normális!! még mindig fent van!! nekem úgy szokott lenni amikor meg kell jönnie,hogy 1 tizedet esik minden nap !tehát menszi előtt legalább 2 nappal előtte!! és lemegy alaphőre amikor megjön!! de neked még nem fog megjönni!! ez tuti!!

hát ne hidd,hogy annyira erős vagyok!! legalább is próbálok az lenni!! próbálom a jó oldalát nézni bár sokszor tényleg nem megy!! az biztos ki fogok tartani a párom mellett akár tőle lesz babám akár nem!! ez kicsit durván hangzik de már sajnos meg kellett beszélnünk a donor témát és sikerült magamba is letisztázni mi legyen!! a páromat becsülőm azért mert bevállalja a donort bár tudom neki a legnehezebb! ő egyből benne volt a donorba és ráadásul a család is támogat!! minkét oldalról ami szerintem nem kis dolog!! minden féleképp szeretnénk babát!! ez tény!! és nehéz elviselni ezt a helyzetet! de tényleg próbálok erős lenni nem feladni és kitartani amit szeretnék!! Nettus!!

2013. márc. 13. 08:35
 315/781 anonim ***** válasza:

Köszi Nettus, remélem hogy tényleg nem jön meg. Az előző ciklusom 26 napos volt, nem szokott ilyen rövid lenni, de akkor még nem hőmérőztem, így lehet hogy ott korábban volt pé. Gondolom, hogy nagyon nehéz lehet nektek és pont ezért tisztellek, mert ilyen szinten helyt tudsz állni. És nagyon becsülendő, hogy a férjed elfogadná a donort is, remélem erre nem kerül sor és jól alakul a biopszia, nagyon drukkolok! Hány évesek vagytok?

Én is most olvastam, hogy miről maradtam le tegnap, Virág, remélem ez nem komoly és sikerült megbeszélnetek, hisz 7 év az hosszú idő és közös gyereket terveztetek!

Marcsi, hogy alakul a görbéd?

Lia

2013. márc. 13. 09:05
 316/781 anonim ***** válasza:
Lia: lehet a előző ciklusba hamarabb volt meg szerintem biztos is!! nekem is össze-vissza van az ovum!! ezért nem napra pontos!! most tényleg nem értettem miért jött meg 28 napra pedig nekem ritka mikor ennyire jön meg!! de 14 napnál volt ovum!! tehát így érthető!! viszont az nem értem miért mondják az,hogy rendszertelen ciklus ha nem napra pontos!! nekem mindig az jut eszembe mikor meghallom,hogy rendszertelen ciklus ,hogy több hónapig nem jön meg!! sok nő soha életébe nem napra pontos ciklussal rendelkezik úgy mond és még is terhes lesz! anyukámnak sem volt soha napra pontos ciklusa még is itt vagyok!! hát remélem nem lesz szükség donorra de sajnos erre is fel kell készülnünk! nem lehet tudni mit hoz a sors és mennyi lehetőségünk lesz!! sajnos tisztába volt ,van a párom azzal ,hogy ő miatta nem lehet egyszerű teherbeesésem ( bocs ezt most csúnyán fogalmaztam) de nem igazán érdekel már!! először sokkolt de tudod mit legalább nagyobb eséllyel lehet ikreink!! aminek én nagyon örülnék!! próbálom nézni a jó oldalát!! ja és még az is jó,hogy nagyobb az esély,hogy egészséges lesz a babánk!! ne értsd félre nem úgy értem ,hogy aki természetes úton lesz babája nem lesz egészséges! csak ilyen esetbe mikor baj van a férfinál lehet nem is lesz egészséges!! én már betöltöttem a 31-et a párom meg júliusba lesz 30!
2013. márc. 13. 09:30
 317/781 anonim ***** válasza:

Teljesen jó korban vagytok és remélem sikeres lesz a műtét és utána a lombik is. És valóban így nagyobb az ikerterhesség esélye. :) Régebben én is ikrekre vágytam, de aztán megszületett a kisfiam és egy gyerek mellett is eleinte annyira ki voltam fáradva, hogy el sem tudtam képzelni, mi lenne kettővel. :) Persze most, hogy elmúlt 2 éves, nagyon klassz lenne egy örökös játszótárs mellé.

Lia

2013. márc. 13. 09:38
 318/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Voltam ma dokinál. Hát több vizsgálatra számitottam. Nem tudom, hogy Más országokban hogy van ez, de itt nálunk (Szlovákiában), vagy csak az én rovosom csinált igy, már nem tudom, csak ulltrahangos vizsgálatot csinált amivel csak annyit állapitott meg, hogy nem méhenkivüli és 6h 4 napos terhes vagyok. Mivel későn volt az ovum és a pé-m többet nem tudott mondani. De vérvételre sem hivottt vissza és tanácsot sem adott, hogy mit hogyan kellene pl.enni vagy valamilyen vitamint szedni. Teljesen meglepődtem. Annyit mondott, hogy 2-3 hét múlva menyjek vissza. Mondjuk ami jó, hogy akkor a párom is itthon van és együtt mehetünk.

Kicsit elkeseredtem :(

Mimi szerintem hamar teszteltél, ahőd szépen fent van, megy a drukk :)

Nettus továbbra is kitartást :) Csodállak amiért igy belevágtatok ebbe, én biztosan már örökbefogadtam volna inkább egy babát.

Lia 0,1 csökkenés még semmit nem jelent, nekem is volt :)

Tudtok valamit Virágról? Remélem nincs nagy baj.

Drukkolok mindenkinek :)

Szonja

2013. márc. 13. 17:21
 319/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! Csak gyors bekukk, este jovok. Mensi sehol. Nagyjabol mar nem veszekszunk.

Hot ma nem mertem, mert betegek vagyunk es lazcsillapitot vettem be hajnalba. Most tudtam tesztelni. Ugyanolyan halvany. Szoval mar nemtudom, hogy mivan?

Bocsi csajok rohanok este jovok es mindenkit elolvasok. Puszi, Virag

2013. márc. 13. 17:54
 320/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Virág, örömmel olvasom, hogy megbeszéltétek! Az nagyon jó hogy még nem jött meg :) Meg a halvány pozitív is pozitív!!!

Nettus, mi újság veled? Ugye már nem fáj a füled?

Marcsi, Lia, szerintem mindkettőtök görbéje jó, és egyébként a 0,1 hőleesés semmit nem jelent. Látod, még Szonjánál is volt :)

Szonja, az mondjuk érdekes hogy az ég világon semmit nem mondott a doki...

Én egy dolgot tudok mondani: terhesvitamin, méghozzá azzal kapcsolatban azt, hogy ha esély van arra hogy a pjazsmirigyeddel baj van, akkor elevitet szedj, mert abban nincs jód. Ja, és folsav. Meg rengeteg C vitamin. És mindig legyen nálad valami bekapnivaló (korpovit keksz pl.), ne nasi, hanem valami egészségesebb, mert lehet, hogy alkalom adtán néha jól jön. Szerintem 8 hetesen ha visszamész, majd többet mond a doki is. Most még nem volt szívhang ugye? Nemsokára azt is hallhatod :) Egyébként az a véleményem, hogy örülj, hogy nem mondott semmit, ez az jelenti, hogy nincs semmi baj :) Vigyázz magatokra!

Szép estét mindenkinek!

2013. márc. 13. 18:37
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!