Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Mimi: lassan te is tesztelhet!! szépen fent van a hőd!!
és a többiek hova tűntek?? milyen lett az eddigi görbétek??
hát rólam csak annyit,hogy megcsinálta az ekg-t megmérte a vérnyomásom meg a test súlyomat!! azt mondta a belgyógyász dokinő tök felesleges ilyen cukor és inzulin értékkel terhelést csinálni!! magyarán mondva semmi bajom!! én ezzel a pco gyanút befejeztem!! már 3 doki is azt mondta nincs semmi bajom!! tehát most már úgy vagyok vele nincs nekem semmi bajom!!! kész!!
Nettus!!
Sziasztok! Igen teszteltem talan kicsit erosebb, de fenykep nem adja vissza. Vettem egy masik fajtat es holnap azzal probalkozom. A gorben ilyen
Valamiert azt erzem, hogy terhes vagyok..
Csak maradna velem, ha ugy van, mert nekem megtapadasi bajom van.
Virag
Csajok szep a gorbetek!
Mimi draga en sejtem mi a titok :-)
Most kicsit kivagyok szegeny cipo meghalt (republic) :(((((
Virág: megmutatod a teszted?? nagyon kíváncsi vagyok!! és megy a drukk!!
én most olvastam ,hogy meghalt Cipő!! nem voltam egész nap gép előtt!! nagyon sajnálom!! hozzánk majdnem minden évbe ők jöttek !!a városunkba!!
Nettus!
Sziasztok. Mindig én vagyok az utolsó, aki ideér a görbéjével. :) Viszont itt -1 óra van, még csak 11, Mimi és köztem van 2 óra eltérés. :)
Az én görbém stagnált: [link]
Mimi, ne állj hozzá negatívan, ez a hónap simán sikerülhet még, még csak a 11 dpo-n vagy. Marcsi, szerintem rossz helyre húzta az ovut és márc. 01-én volt. Virág, drukkolok nagyon és ha tudsz, tegyél fel képet az új tesztről. Nettus, örülök neki, hogy minden rendben ment a belgyógyászaton és hogy pco kizárva, teljesen egészséges vagy, szuper hír! Remélem a biopszia is jól fog sikerülni és lehet közös babátok, nagyon szurkolok értetek!
Lia
Sziasztok! Lefotoztam, de fotozhatatlan. En latom, de a kep nem adja vissza. Na mind1. Ha Ti latjatok nagyon jo a szemetek. Majd reggel a masik teszt :-)
Lia nagyon szep a gorbed! [link]
Sziasztok!
Virág, én nem fogok hazudni, nem látok rajta semmit, de ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket, mert ez csak egy kép. Ha te látod, az a lényeg :)
Szépen alakulnak itt a görbék!
További szép napot!
SZiasztok.
Nettus örülök, hogy kiderült, hogy a PCO kizárva, szoritok, hogy a többi is jól menyjen.
Mimi várjuk a poziti tesztről szóló hiredet :)
Virág a görbéd nagyon szépen alakul, de a képen sajnos másik csikot nem látok. majd a holnapi erősebb lesz :) drukkolok :)
Lia a te görbéd is szépecske :)
Drukkolok mindenknek.
Ha segit belinkelem a görbémet ami eddig ilyen.
Azon gondolkodtam, hogy már nem fogom méricskélni a hőmet, de valamilyen szinten mégis jó, mert tudom, hogy ha fennt van akkor nincs semmi baj. Szerdán megyek dokihoz. Majd megirom,hogy mit mondott.
Már kezdődik az émelygés és az öklöndözés. De bombázom magam vitaminnal (gyümölcs, zöldség és persze az E vitamin tabletta)
Várom a fejleményeket
Szonja.
Mimi, mikor fogsz tesztelni?
Virág, remélem pár nap múlva nagyon határozott 2 csíkos tesztet linkelsz majd be, drukkolok.
Szonja, írd meg mindenképpen mit mondott a doki. Én a terhesség elején szedtem a terhesvitamint és folsavat, ami nagyon fontos, mert kivédi az idegcsőzáródási rendellenességeket. Ha eddig nem szedtél, akkor szerintem kezd el. Ha jól emlékszem csak az első 12 hétben kell szedni. Meg persze a vastabletta, amit nagyon eröltetnek az orvosok. Nekem napi 3at javasoltak, de csak napi 1et szedtem és megprobáltam sok olyan ételt enni, amiben megtalálható és néztem a vérképemet. Csak a végén romlott le kicsit, így akkor emeltem fel 3ra az adagot, persze ezt nem mondtam meg a dokinak. Én viszont nem akartam feleslegesen szedni, így is a terhességem alatt minden vérképem jobb volt, mint előtte. :)
Lia
sziasztok!!
Mindenkinek szépen alakul a görbéje!!
Virág:: a teszteden én se látok rajta semmit de ez nem feltétlenül mérvadó!! főleg azért is mert 25-ös teszt!! ami inkább nem várt után mutat pozitívat!! ne keseredj én még mindig drukkolok!!
Nettus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!