Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Köszönöm csajok, aranyosak vagytok.
Jelen pillanatban a hasam fáj, nem nagyon, de egyszer-egyszer belenyillal. A barnázásom is elmúlt, csak délelőtt volt egy kicsike.
Reggel teszt :)
Jó éjszakát.
Szonja.
Sziasztok csajok!
Nem tudom mitol, de iszonyatos hanyingerem van es nagyon gorcsol a hasam...
Szonja nagyon izgulok reggel irj! :-)
Jo ejt mindenkinek!
Virag
Sziasztok!!
Mizus veletek??
kinek hogyan alakult a hője??
Szonja: teszteltél?? húúúúú nagyon izgulok érted!!megy ezerrel a drukk!!
Mimi: hát a lombikhoz csak a 3 napi vérvételem van meg meg egy két dolog ami szükséges a lombikhoz!! de a három napi vérvételem elméletileg jó!! meg az inzulin!
írjatok mi van veletek??
Nettus!!
Sziasztok! MAI GORBEM : [link]
kerdeznek egy dolgot. Èn nyelv alatt mérem. Kívancsisàgbòl megmértem hüvelyben ott 37,5. miert ter el ennyit?
Az iszonyatos fajdalom a huvelyemben, tegnap este mar nem birtam mondom megnezem a mehszajjam. jo magasan van, alig talaltam meg. Ahogy hozzaertem iszonyatosan benyilalt. Kicsit megnyomtam a mehem is, azt hittem bepisilek. Fajdslom csillapitoval aludtam. Na ennyit sz onvizsgalatrol. Hanyinger elmult. gorcsoles enyhen van.
Szonja nagyon izgulunk! :-)
Virag
szia Virág!! nagyon szépen alakul a görbéd!!
önvizsgálat: ne csináld mert elkaphatsz valami fertőzést!! minden hol ezt olvastam!! még kb 6 nap a nem vártig!! a hüvelybe mért hő mindig magasabb de hogy miért én se tudom!! ott azt hiszem le kell vonni fél fokot ! de nem biztos!!én is nyelv alatt mértem mindig!!
Nettus!
Sziasztok!
Virág, tényleg szép a görbéd, és tényleg NE VIZSGÁLD MAGAD semmiképpen! A fájdalom akármitől lehet, reméljük baba van a dologban :) Pórbáld meg kibírni ezt a pár napot, így megmented magad csalódásoktól :) Én hüvelyben mérem mindig, nekem nem magas, de az én alaphőm amúgy 35,6 gyerekkorom óta így érzem jól magam, ez a pajzsmirigy alulműködés miatt van. :))) Azért magasabb, mert az bent van a testedben, és ott melegebb van, míg a szádon keresztül egyrészt beszívsz hidegebb levegőt is, másrészt nincs annyira "körbeszigetelve" a tested által :)))
Szonja, várjuk a híreket nagyon!
Nettus, szerintem mivel a lombik miatt megvizsgáltak, ezért gondolom kiszűrték volna, ha valami bajod van! Legkésőbb ilyenkor ki szokták szűrni. Szóval nyugodj meg!
Az én görbém most ilyen:
A fertilityfriend jól jelölte be az ovut, de sehogy nem tudom a képet belinkelni. Nem tudjátok, hgoy kell megnyitni tt a képet?
Fájdogál a hasam, és amúgy tetszik is a görbém, szóval kicsit azért reménykedek. Le kellene állítanom magam :)
Mimi: a másik helyen mikor húzta be? vagyis hány napnál!! mert szerintem a ciklus.hu nem jól húzta be!! hát a kaálinos doki csak annyit mondott,hogy enyhe pco-m lehet!! de nem igazán beszéltünk meg konkrát dolgokat mert februárba voltam ás csak júliusba lesz a párom műtétje és szeptemberbe lesz a lombik!! így tök felesleges lett volna bármit is konkrétan lebeszélni!! csak attól félek az utolsó percbe derül ki a baj és akkor csúszik minden! érdemes lenne felkeresnem egy endo dokit??
Nettus!!
hát, elvileg a kaáliban kellene hogy értsenek hozzá.
családineten keresd meg az orvos válaszolnál prof.dr. Balázs Csabát, és írj neki! leleteidből másold ki az adatokat. Szokott válaszolni :)
Mimi nagyon szép a görbéd! :-) jaj isten ments, hogy mégegyszer megvizsgáljam magam! Ilyesztő volt! Csak féltem nehogy ciszta, mert hasonlo fajasaim voltak, mint amikor elvitt a mentő :(
Egyébként szurkál :-)
Az jò, ha neked is! Mikor tesztelsz?
Bocsi Nettus, hogy hozzád nem "szòlok" , de ezekhez a dolgokhoz nem értek, sajna. De ezerrel szorítok és nagyon jò, hogy itt vagy velünk!
Lia, Marcsi?
Virag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!