Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Sziasztok lányok, feladtátok nekem a leckét :) volt mit olvasnom. Kitartást mindenkinek.
Ma a hőm visszament 36,8-ra, ami egy kicsit biztat, de van valami barnás folyásom is. Remélem nem lesz belőle mensi. Melleim reggel úgy fájtak, mintha le akartak volna szakadni, de az az érdekes, hogy csak a hónomaljához közeli részeken. Néha a bimbók is viszketnek. Soha nem kelek fel reggel pisilni, de az utóbbi 3 napban igen és szorulásom is van (bocsánat).
Vettem tesztet is, olyan amit délután is meg lehet csinálni. 12,5-es. Ha nem fogom kibirni reggelig akkor ellövök egyet, mivel 2 van egy csomagban.
Szonja, izgulunk érted. A tünetekért meg ne kérj bocsánatot :D
Mindenesetre bíztató jelek!
Volt valami tüneted beágyazódás körül?
Barnázgattam amikor lehetett a beágyazódás. 33-35 napokon. itt a link alul be is jegyeztem mint megjegyzés
Szonja
és vettem E vitamint is :)
Szonja.
Hát persze, annyi eszem nem votl hogy megnyissam és már nem emlékeztem (rövid az agyam).
Hát ez nagyon bíztató :) Nagyon szurkolok!
Ha van valami hír, midnenképpen írj!
Köszi csajok a biztatást. Persze, hogy irok ha van valami.
Szonja.
Most olvastam vissza En is! Koszi amiket mondtatok. En rengeteg mindenen vagyok tul. Csaldi drama, veteles, parkapcsolati gond, anyagiak. Majdnem ramentem. Aztan meghuztam a vonalat.
Megtanitottak nekem, hogy ugyanugy belehet vonzani a rosszat, mint a jot. Mindig abbol,taplalkoztam amit kivulrol lattam. Irigy voltam es megkeseredett. Aztan elkezdtem beszelgetni nagyon sok emberrel. A kommunikacio csodakra kepes. Es lam kiderult, hogy egy nagy parasztvakitas ez az egesz amit en lattam, hittem e eltem benne.
Na akkor elhataroztam, hogy mosolygas, pozitiv gondolkodas. Ew rengeteg beszelgetes. Az a baj, hogy sokan nem beszelik meg a problemaikat csak rohannak es belefasulnak az egeszbe.
:-):-):-):-):-):-) <----- ez legyen mindig a szemetek elott. A mosolygas gyogyit!
Minden aprosagnak megkell tanulni orulni. Mas fel labon all es megis boldog. Na nem farasztok itt senkit tovabb. Amugy is nyilalgat vmi a
huvelyem tajekan. :-)
Virag
Mimi nagyon ügyes vagy, hogy ezeket a vizsgálatokat végigjártad kint, én a barnázásom miatt akarok majd vérvételt kérni, mert minden mensim 1-2 napos barnázással indul és a mostani ciklusban a 9-dik napon is volt valami, ami rendesen megijesztett, de csak halogatom, hogy elmenjek a rendelőbe, nekem is jó sokat kellene szótáraznom előtte. Valahol legbelül én is azt érzem, hogy valami nincs rendben, de aztán megnyugtatom magam, hogy még fél év sem telt el mióta próbálkozunk.
Szonja szerintem nagyon jó jel, hogy barnáztál pár napig és el is múlt, az simán lehetett beágyazódás, drukkolok, várjuk a teszt eredményét.
Köszi Mimi a hőmérős választ, megnyugodtam, hogy ez a hő rendben van. Ma meghozta a postás az ovu tesztjeimet, jövő hónaptól azt is kipróbálom, ha nem sikerül ez a hónap.
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!