Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/781 anonim ***** válasza:

Köszönöm Lia, nagyon reménykedek benne, hogy az vagyok. A dokim a múlt hónapban megijesztett azzal, hogy kicsi a méhnyálkahártyám és az nem valami jó. Nagyon parázok,hogy minden rendben legyen majd.

Szonja

2013. márc. 4. 18:07
 82/781 anonim ***** válasza:
100%

Szonja! A vekony nyalkahartyara e vitamin! :-) jupppi, akkor nem is vagy annyira messze! :-)

Mar izgulok milyen lesz a teszted!

Virag

2013. márc. 4. 18:11
 83/781 A kérdező kommentje:
E-vitamint szedj! Barátnőmnek is ez volt, és azt mondta a doki. Már 16 hónapos lesz :)
2013. márc. 4. 18:29
 84/781 anonim ***** válasza:
Akkor holnap veszek azt is :) köszike :)
2013. márc. 4. 18:46
 85/781 anonim ***** válasza:
Szonja voltam :)
2013. márc. 4. 18:47
 86/781 A kérdező kommentje:

Mai görbém:

[link]

Akarva akaratlanul de észrevettem, hogy furcsán fáj középen pont a méhemnél az alhasam. Nem sokott így fájni, nem mondom, hogy görcsöl, meg azt sem hogy mensis, hanem... inkább olyan lüktetős, kb 2-4 mpenként erősödik, aztán enyhül, de nem fetrengek tőle, csak érzem. Szóval most nyomom el magamban a reménykedős énemet :)

Veletek mi újság?

2013. márc. 5. 07:33
 87/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

Mimi: szerintem 28-án volt ovud!

Lia, Marcsi üdv a hőgörbe vezetők között!!

Szonja:ma milyen lett a hőd? remélem nem jött meg??

Virág: ugye feljebb ment a hőd??

Lia :volt emelkedés??

Marcsi: lehetett már ovud de még nem biztos!milyen lett a hőd?kb.5 nap után húzza be az ovut a ciklus.hu!de ha ma még jobban felment akkor szerintem volt ovud! most így talán 1-jén volt!!

Mimi:azért nem vezetek már hőgörbét mert nekem felesleges! sajnos! de csak azért írtam le mert kérdezted! egy kicsit kilógok köztetek de remélem nem baj ,hogy itt vagyok!! mi sajnos lombikozni fogunk!!

Nettus!!

2013. márc. 5. 08:11
 88/781 A kérdező kommentje:
Hát, ezt sajnálom Netti, de örülök, hogy köztünk vagy és ugyanúgy szurkolunk nektek a babáért :)
2013. márc. 5. 08:42
 89/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Na szòval. Reggel fel ment a hőm 2 tizedet :-) , enyhe hányingerre keltem. Belenéztem a tükörbe ès 5! Hatalmas sárga patti lett az arcomom?? Ez a robbanos fajta..

A hasam meg most nem szurkal.

[link]

Nettus örülünk, hogy itt vagy! Sajnálom a lombik program részét! De kitartas, sikerulnie kell!

Csajok! Már olyan sokan lettunk tenyleg tablazatot kell vezetnunk :-)

Virag

2013. márc. 5. 08:44
 90/781 anonim ***** válasza:
Lemaradt! Mimi szépen alakul a gorbed. Tetszik! Es a szurka is jo. Szerintem azt erzed amit en is. Tompan feszitget es neha beleszur? :-)
2013. márc. 5. 08:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!