Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Merre laktok? Mondtam én, hogy ott volt az ovu. Majd összegezzük már ki mikorra nem várja ill. Mikor tesztel! :-)
Èn 13.-ra nemvarom:-)
Virag
Ukrajnában lakunk. Én 14-re nem várom. Csináljunk egy kis "táblázatot", és mindenki írja majd hozzá magát; aztán majd elég lesz csak másolni és javítani (remélhetőleg erre nem elsz szükség :)):
Virág: 03.13.
Mimi: 03.14. nem tudom mikor tesztelek :)
Mi Londonban lakunk, itt is süt a nap ma :)
Virág: 03.13.
Mimi: 03.14. nem tudom mikor tesztelek :)
Lia: 03.19.
Na mèg a végén kiderul csak en csucsulok magyarorszagon. :-)
Virag
Dolgozunk és oroszul tanulunk (az ukránok beszélnek oroszul, és az kicsit elterjedtebb nyelv, ezért választottuk azt :))
Nekem a kedvencem a Frautest, ez egy német teszt ha jól tudom, de egy csomó féle van. Sajnos a digitális clearblue nincs, pedig ha egyszer babás leszek, szeretnék azzal is egyet csinálni :)
Egyébként nagyon-nagyon sok tesztben az One step teszt van (kazettákban, rápisilősökben). Most vettem egy 5ös ovuteszt csomagot, tök ismeretlen márka, kinyitottam, és ugyanaz az one step amit otthon is árulnak a vaterán :)
Ha gondolod én szivesen kuldok neked sigitalis clearbluet postan. 2000 et adjak a patikaban itthon.
Egyszer probalta, sajna negativ lett de baba sem volt.
Virag
:) Nagyon aranyos vagy, elvileg sokszor jönnek hozzánk ismerősök látogatóba, meg vannak magyar kollégáim akik sokat járnak haza, szóval ha úgy lesz, akkor kérek tőlük. Egyelőre nincs úgy :)
Nektek tudják a munkahelyeteken, hogy próbálkoztok? Én nem merem elmondani.
Itt is van Clearblue, digitális is, én is kiprobálom majd. Én netről rendeltem itt One steppet, mert a boltokban általában csak 25mlU-osok vannak.
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!