Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Üdvözlöm a kezdeményezést, Szonja :) Én Mimi vagyok, polgári nevemen Noémi de a Mimi jó lesz :D
Szép a görbéd. Szerintem se félj tesztelni, egyrészt mert bíztatóak a tüneteid, másrészt meg nehogy beleőrülj a találgatásokba. Bár én azt vallom, még mindig jobb a biztos rossz, mint a bizonytalan jó. De szerintem nagyon bíztató...:) Szóval szorítok!
7-es (egyelőre anonim) válaszolónak: hát ha még szurkálás is volt... jó nem akarok hiú reményeket táplálni benned, de az jó jel :)
Én mindjárt csinálok megint ovutesztet. Kíváncsi vagyok ma milyen lesz. Mert nekem váltakozó erősségű :)
Szia Mimi, szia Szonja! Èn Viràg vagyok "7" es :-)
Igen ma többször is éreztem a szurkàt. :-) Szonja Te meg tesztelj! Szerintem baba lesz a dologban, ha már késik!
Üres :(
Az also url-t masold a ciklus.h rol!
Sajnos még mindig nem jó :(
Amikor rakattibtasz h ciklusdiagram és kidobja neked a képet, na ott alul a diagramod alatt van egy link, arra kattints rá és utána megjelenik nagy képben, és azt a címet másolt ide! Várunk vissza :)
Virág, szia :))
Holnap talalkozunk! :)
:-) igen! Holnap egy nappal közelebb a nemvàrt napja. Szep estét mindenkinek! Szonjának meg pozitív tesztet! :-)
Virág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!