Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/781 A kérdező kommentje:

Üdvözlöm a kezdeményezést, Szonja :) Én Mimi vagyok, polgári nevemen Noémi de a Mimi jó lesz :D

Szép a görbéd. Szerintem se félj tesztelni, egyrészt mert bíztatóak a tüneteid, másrészt meg nehogy beleőrülj a találgatásokba. Bár én azt vallom, még mindig jobb a biztos rossz, mint a bizonytalan jó. De szerintem nagyon bíztató...:) Szóval szorítok!

7-es (egyelőre anonim) válaszolónak: hát ha még szurkálás is volt... jó nem akarok hiú reményeket táplálni benned, de az jó jel :)

Én mindjárt csinálok megint ovutesztet. Kíváncsi vagyok ma milyen lesz. Mert nekem váltakozó erősségű :)

2013. márc. 3. 17:16
 32/781 anonim ***** válasza:

Szia Mimi, szia Szonja! Èn Viràg vagyok "7" es :-)

Igen ma többször is éreztem a szurkàt. :-) Szonja Te meg tesztelj! Szerintem baba lesz a dologban, ha már késik!

2013. márc. 3. 19:28
 33/781 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem itt a görbém...az első..:) menzesz után kezdtem el mérni.Elvileg ma van az ovum de akkor le kellett volna menjen a hőm nem?? [link]
2013. márc. 3. 19:42
 34/781 anonim ***** válasza:
Szia! Nem jo a link! Üres a tablazat?!
2013. márc. 3. 19:44
 35/781 anonim ***** válasza:
2013. márc. 3. 19:45
 36/781 anonim ***** válasza:
Remélem most jóó nekem felhozza..:/
2013. márc. 3. 19:46
 37/781 anonim ***** válasza:

Üres :(

Az also url-t masold a ciklus.h rol!

2013. márc. 3. 19:47
 38/781 anonim ***** válasza:

Oké! [link]

Ez biztos jó lesz..

2013. márc. 3. 19:50
 39/781 A kérdező kommentje:

Sajnos még mindig nem jó :(

Amikor rakattibtasz h ciklusdiagram és kidobja neked a képet, na ott alul a diagramod alatt van egy link, arra kattints rá és utána megjelenik nagy képben, és azt a címet másolt ide! Várunk vissza :)

Virág, szia :))

Holnap talalkozunk! :)

2013. márc. 3. 21:08
 40/781 anonim ***** válasza:

:-) igen! Holnap egy nappal közelebb a nemvàrt napja. Szep estét mindenkinek! Szonjának meg pozitív tesztet! :-)

Virág

2013. márc. 3. 21:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!