Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/781 anonim ***** válasza:
58%
igen 7-es!! csak sajnos nem mindig egyértelmű a hőleesés csak már az emelkedés látszik! nekem is leeset a hőm kb. alaphőre aztán vagy hirtelen vagy szép lassan emelkedett a hőm és nem várt napja előtt vagy aznap leesik a hőm!! ha már 1 -2 tizedet esik akkor tudom meg fog jönni!!
2013. márc. 2. 14:56
 12/781 anonim ***** válasza:

Èrtem! Akkor nálam azert egyertelmu, mert sokat esett. Bocsi, hogy ertetlenkedek. :-)

Akkor most mar emelkednie kell a homnek, ha sikerul a beagyazodas napok mulva. Szorítok mindenkinek! :-)

2013. márc. 2. 14:59
 13/781 anonim ***** válasza:
58%

igen egyértelmű volt az esés!! legalább is én így gondolom!!

mindenkinek drukkolok!!

2013. márc. 2. 15:08
 14/781 anonim ***** válasza:
:-) csak baba lenne már...
2013. márc. 2. 15:24
 15/781 anonim ***** válasza:
100%
remélem az lesz mindenkinek!!
2013. márc. 2. 15:28
 16/781 anonim ***** válasza:

Tüskevàrra megérkezett az első gòlya! Ma olvastam. Remélem szerencsét hoz mindannyiunknak!

7es voltam. :-)

2013. márc. 2. 16:27
 17/781 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szerintem sem volt még Pém. Tegnapelőtt szép erős lett a csík az ovuteszten, tegnap halvány (negatív) ma viszont a tegnapinál erősebb, de azért negatív. Ez normális? Mármint nem egyre halványodnia kellene?

Kettes, tényleg nagyon ígéretes görbe! Hármas, hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Az is lehet, hogy 18-án volt péd! Hatos, neked nagyon szépen látszik a PÉ a görbéden, szerintem is akkor volt amikor bejelölte!

Köszönöm annak, aki válaszolt. Holnap várok mindenkit vissza, és nagyon szurkolok mindenkinek a babásodásért! :)

2013. márc. 2. 19:57
 18/781 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Általában 27-29 naposak szoktak lenni. Ilyen hosszú még sose volt. 5 hónapja hagytam abba a foggátlót és ebben a ciklusban kezdtem mérni a hőmet. Jól húzhatta be a ciklus.hu a pé-t, mert most este meg is jött. Na majd ebben a hónapban!

Jó éjt!

2013. márc. 2. 20:18
 19/781 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! 6. -os vagyok. Èn ovuteszteltem és nekem is volt h egyik nap ilyen masik nap olyan. Majd elokeresem es lefotozom neked. :-)
2013. márc. 2. 22:00
 20/781 A kérdező kommentje:

Kedves 3as! Sajnálom. De új hónap, új remény. És plusz egy hónap védekezés nélküli szex :)

Nekem ma ilyen:

[link]

(külföldön élek, nálunk már előrébb van az idő :))

Lehetséges, hogy ha adott napon reggel volt ovulációm, akkor még este pozitív lett az ovuteszt?

Várom a fejleményeket, továbbra is szurkolok :)

Szép napot!

2013. márc. 3. 06:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!