Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Èrtem! Akkor nálam azert egyertelmu, mert sokat esett. Bocsi, hogy ertetlenkedek. :-)
Akkor most mar emelkednie kell a homnek, ha sikerul a beagyazodas napok mulva. Szorítok mindenkinek! :-)
igen egyértelmű volt az esés!! legalább is én így gondolom!!
mindenkinek drukkolok!!
Tüskevàrra megérkezett az első gòlya! Ma olvastam. Remélem szerencsét hoz mindannyiunknak!
7es voltam. :-)
Sziasztok!
Szerintem sem volt még Pém. Tegnapelőtt szép erős lett a csík az ovuteszten, tegnap halvány (negatív) ma viszont a tegnapinál erősebb, de azért negatív. Ez normális? Mármint nem egyre halványodnia kellene?
Kettes, tényleg nagyon ígéretes görbe! Hármas, hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Az is lehet, hogy 18-án volt péd! Hatos, neked nagyon szépen látszik a PÉ a görbéden, szerintem is akkor volt amikor bejelölte!
Köszönöm annak, aki válaszolt. Holnap várok mindenkit vissza, és nagyon szurkolok mindenkinek a babásodásért! :)
3-as vagyok. Általában 27-29 naposak szoktak lenni. Ilyen hosszú még sose volt. 5 hónapja hagytam abba a foggátlót és ebben a ciklusban kezdtem mérni a hőmet. Jól húzhatta be a ciklus.hu a pé-t, mert most este meg is jött. Na majd ebben a hónapban!
Jó éjt!
Kedves 3as! Sajnálom. De új hónap, új remény. És plusz egy hónap védekezés nélküli szex :)
Nekem ma ilyen:
(külföldön élek, nálunk már előrébb van az idő :))
Lehetséges, hogy ha adott napon reggel volt ovulációm, akkor még este pozitív lett az ovuteszt?
Várom a fejleményeket, továbbra is szurkolok :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!