Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar csatlakozni napi...

Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?

Figyelt kérdés

Az enyém ma így néz ki:

[link]

Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)

Szorítok mindenkinek!

2013. márc. 2. 12:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/781 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

mizus veletek??

van valami fejlemény?

kinek ,hogy áll a hője?

esetleg pozitív teszt??

Nettus!

(én voltam aki írta a görbe értékelését!)remélem nem baj ,hogy írtam!!

2013. márc. 4. 07:42
 42/781 A kérdező kommentje:

Szia Nettus! Dehogy baj, én mindenkinek örülök, legalább valakivel megbeszélhetem a TITKOT hogy babaprojekten vagyunk :)

Ma így néz ki a görbém:

[link]

Szerintem az ovum 28-án volt. Mivel addig nem esett le a hőm, aznap vettem ovutesztet, életemben először, és pozitív lett, azt hittem később lesz ovum 1-2 nappal, de szerintem előző nap is pozitív lett volna, és az már csak utóhatás volt. Azért gondolom, mert azóta szépen megy felfelé. Szeretnék a napokban egy kis leesést és egy kis beágyazódásos fájdalmat :)

Veletek mi újság?

Szép napot mindenkinek!!

Mimi

2013. márc. 4. 07:54
 43/781 anonim ***** válasza:

Szia Nettus! Szia Mimi! Es mindenki!

Mimi nagyon szép a görgéd!

Remélem picit tényleg esik a hőd :-)

Bevallom lányosan, hogy nemtdudtam ki az a trifazisos gorbe igy utanna leskelodtem. Ne nevessetek ki :D és nagyon megorultem, mert jot jelent ahogy mondtad!

:-)

Ime a mai gorbe

[link]

Szep napsuteses napot!

Szonja varjuk a fejlemenyeket! :-)

Virág

2013. márc. 4. 08:53
 44/781 A kérdező kommentje:
Egy hónapja még én sem tudtam. Én minden nap tanulok valami újat, nem csak a hőmérőzéssel kapcsolatban, hanem mindennel kapcsolatban :) Szóval nem nevetlek ki.
2013. márc. 4. 08:55
 45/781 anonim ***** válasza:

Mimi:

szerintem is 28-án volt ovud!!

Virág: hát még mindig azt mondom akkor volt mikor behúzta!

én már nem görbézek de 10 hónapig csináltam!! sok mindent tanultam és sokat olvastam a baba projekt témakörbe! sok hülyeséget kérdeztem itt amit ma már belátok de senki se tudhatja ezt elsőre!

Nettus!!

2013. márc. 4. 09:08
 46/781 anonim ***** válasza:

Köszi Nettus :-) !

Jo kis csapat jött itt össze!

Virág

2013. márc. 4. 09:42
 47/781 anonim ***** válasza:
100%

hát igen!!!

Nettus!!

2013. márc. 4. 09:53
 48/781 anonim ***** válasza:

Az ùj lany gorbejet nemlatom meg mindig. Remelem jelentkezik.

Virag

Ui:. Szurkal a pocim :-)

2013. márc. 4. 09:59
 49/781 A kérdező kommentje:

Virág, de jó hogy szurkál a pocid! Tényleg jó jel, csak próbáld meg (tudom hogy nem lehet :D) nem beleélni magad.

Nekem kicsit tompán fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Még az is lehet, hogy megjön. De ha igen, akkor legalább még egy hónap tapasztalattal gazdagabb lettem, és egyre jobban fogom ismerni a testemet :) Mivel pcos-em van, lehet, hogy nem is volt ovulációm!!

Remélem én is, hogy az új lány jelentkezik!

Szonja, egyébként simán lehet, hogy ez egy trifázisos görbe! Mert ha azokon a napokon, amikor nem mérted a hődet, 36,6 körül volt, akkor itt 3 "hőmérsékleti szint" van, nem?

Nettus! Veled mi újság? Hogyhogy enm görbézel már?

Mimi

2013. márc. 4. 10:50
 50/781 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Tegnap mikor prüsszköltem egyett nagyon belenyillalt a jobb petefészkembe, azt hittem,hogy bepisiltem :D

Ma minndjárt megjön érzésem van, a melleim nagyon fájnak, főleg este mikor fekszek le. De a hőm ma reggelre csökkent, csatolom is a görbémet. Tesztelni csak szerdán tudok, mertma nem mentem sehova és holnap veszek csak.

[link]

Szerintetek?

Én őszintén kivánom mindenkinek a babásodást :)

2013. márc. 4. 12:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!