Ki akar csatlakozni napi "görbevizslatásra"?
Az enyém ma így néz ki:
Szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta a PÉ-m. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő :)
Szorítok mindenkinek!
Szia Szonja!
Szerintem van még esély, pláne ha holnap sem jön meg. Várjuk nagyon a fejleményeket, és szurkolunk egy pozitív tesztért! :)
Mimi
Szia Szonja! attol, hogy esett a hod meg lehetsz terhes. tudod ez se szentiras, hogy marpedig tuti nem, ha esik a ho mensi elott.
Mimi! Szerintem lennie kellett ovudnak. A megjon erzes meg akar terhessegi tunet is lehet. Nem feltetlen kell erezni a beagyazodasos szurkalast.
Virag
Köszönöm Mimi és Virág a biztatást. Reménykedek én is, hogy nem jön meg. Irok még ha valami változást észlelek magamon.
Jaj azt elfelejtettem, hogy 4 napja csak azon jár az eszem,hogy mit egyek. Jön sorba minden, kétóránként eszek.
Sziasztok. Én is szivesen csatlakoznék a görbés csapathoz. :) Ez az első hőmérős hónapon és most vagyok ovu környékén, így minden reggel úgy ébredek, hogy kezdjen már emelkedni, csak hogy lássam, hogy tényleg van is PÉ.
Lia
Szia Lia, üdv közöttünk! Akkor első körben az emelkedésnek szurkolunk, aztán a babának :)
Egyébként: hány naposak a ciklusaid? ovutesztet nem használsz? Ez az első görbevezetős hónapod, és az első próbálkozós is, vagy már régebb óta próbálkoztok.
Lányok egyébként ti mióta próbálkoztok?
Én 26 vagyok, férjem 28 és karácsony után döntöttük el, hogy jöhet a baba. Azóta egyszer jött meg...
Előtte tavaly már próbálkoztunk pár hónapig, de aztán lett munkám így kicsit arra koncentráltam. De már nagyon vágyunk a bébire :)
Köszi Mimi, ez a sorrend tökéletes így, emelkedés majd baba :)Nekünk ez az 5dik hónapunk és az első, hogy nézem a hőmet, ha most sem sikerül, akkor jövő hónaptól ovutesztelek is, hogy még pontosabb képet kapjak. A ciklusaim október előtt szinte mindig 28 naposak voltak, azóta össze vissza, általában 30 és az előző pedig 26 volt, nem is értem.
Én 28 vagyok, a férjem 32 és már van egy 2 éves kisfiunk, de őt egyáltalán nem terveztük, így nem is kellett átélnem a mensi érkezésével járó szomorúságot és nem is tudtam igazán, hogy hogy működik a hőmérőzés.
Nektek már van gyereketek?
Szonja, most nagyon cserélnék Veled, Te nemsokára tesztelsz már, nekem meg 2 elég lassú hét még hátra van :)
Lia
Üdv Lia a csapatban! Èn 31 multam, parom 35 lesz. mi nalunk elso aba, a. volt par spontan vetelesem. vekony a nyalkahartyam. E vitaminnal szepen novelem. ossze visza probalkzunk. regen nagyon gorcsoltem a baba temara. sirtam is sokat. Most abszolut nem gorcsolok ra! Mimi Te meg csak ne keresd a tuneteket, mert beprodukalod magadnak! Aztan kopp. Szep az ido, probaljatok azzal foglakozni. Nekem nagyon eszembe se jut. :-)
Virag
Áááá, nem keresem, legalább is próbálom :) Nekünk is első baba. Itt, ahol élek (külföld) még nincs meleg. Hét végén érkezik a jó idő, a legjobb barátainkkal együtt (jönnek pár napra, 4 fiú, jó lesz rájuk főzni :)))
Legalább valami eltereli a figyelmemet.
Beírtam az adatokat a fertilityfriend-be (már jó rég nem írtam, most pótoltam) és az jól húzta be az ovut :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!