Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Ennek igazán örülök. Én sem vagyok tea fun, sőt. Meg is lepődtek a környezetemben, hogy tegnap megittam egy kanna citromos teát :) Most mi kezdünk kicsit megbetegedni, azért kortyolom ilyen szorgalmasan. Palástfű teát végül nem vettem. Valahogy nem merném meginni...
Az ovun túl vagyok, bár én nem tudom, mikor volt pontosan, csak tippelni tudok :)3-4.-körülre nem várom. Én úgy éreztem, hogy 19-én volt ovum. Olyan sokat olvastam, hogy van, aki már ovu után 12 nappal pozit tesztelt. Azért én próbálom kivárni a nemvárt napját. Nagyon nagyon reménykedünk.
Amúgy már van cici duzzadás...nem is kicsi, és fájdogál is a pocak, meg szurkál is, de ezek nekem mind vannak menzi előtt is, szóval nem lehet tudni, hogy melyik jelei, de én reménykedem rendületlenül, hogy nem nem nem jön meg, és van odabent Valaki :)
Jó babásodást mindannyiunknak.
Te túl vagy már az ovun?
Sziasztok... :)
Elvileg nekem 25-én volt ovu, de biztosra én sem tudom... :)
Az utóbbi napokban néha volt egy kis has szúrkám úgyhogy valószínű hogy mostanában lehetett az ovum... :)
nekem még sok idő van a nem vártig... :/ Bár én is azt mondhatnám, hogy jövőhét... :)
A párom már teljesen izgalomba van, hogy vajon van baba vagy nincs... De annyira hogy már félre is hall... Tegnap mondtam neki vacsinál, hogy eszek még egy kicsit...
Erre visszakérdez, hogy azt mondtad "eszünk még egy kicsit???"... :D
Reggel mikor indult dolgozni és adta a puszit megsimizte a pocimat is... Nagyon reménykedünk...
Ha megjön szerintem a párom nagyon csalódott lesz... :(
Mondtam is neki, hogy ennyire ne élje bele magát...
De hát tud az ember mit csinálni??
Főleg úgy hogy annyira tündéri, hogy voltunk plázázni és talált egy kis bodyt amire az volt írva, hogy I Love DAD...:) Ott mutogatta nekem és ahogy lebeszélte saját magát arról hogy megvegye, mert az balszerencsét okoz ha ennyire előre vásárolunk... :)
Hát meg tudnám zabálni a drágámat... :)
Nagyon szerencsésnek érzem magam... :):):):)
(6)
Helló.
Mi is ebbe a hónapba kezdtünk.
Nekem fogalmam sincs sajnos hogy mikor volt peteérésem.
Mert egy hónapig szedtem fogamzásgátlót és nem tudom milyenkor mi van. Olvastam hogy van akinek egyből összejön és már a mensest követő napon egyből peteérés van. 8-án jött meg és 13-án múlt el. Ha egyből volt peteérésem akkor már mutatna valamit a teszt? Ezt azért kérdezem, mert tegnap óta olyan érzékeny a mellbimbóm, hogy fáj ha hozzáér valami. Mi a véleményetek?
Meg most akkor 28 nappal számoljam a ciklusom?
Előre is köszi a segítségeteket. 25/L
Hát,szerintem a ciklusod neked kell kifigyelni milyen hosszú, mert azt így látatlanba nem tudjuk megmondani és az alapján tudsz majd számolni. Ha 14körül volt peteérésed, akkor szerintem te már tesztelhetsz, bár én a helyedben megvárnám a "nemvárt" napot. Tudom, ez nehéz. Én is kacérkodom a hétvégi teszteléssel, de nem szeretnék túl korán, szóval igyekszem türelmes lenni.Nekem nem érzékeny a mellbimbóm, viszont ciciduzzadás az van rendesen. Párom nagy örömére :)nálam ez még nem mondható jelnek, mert menzi előtt midig hatalmasra duzzadnak :)
(6) - valóban nagyon szerencsés vagy.
Ahogy mi is, a fiúk is nagyon türelmetlenek, de ez érthető. Bennünk az anyai vágyak és ösztönök, bennük pedig az apai érzések buzognak :) ez így van rendjén. Én is nagyon szerencsésnek mondhatom magam. Ott kímél, ahol csak tud, és oly kedves, hogy már sokszor zavarba is hoz vele. Nem csak most, ebben az időszakban, amúgy is egy Gentleman :) látod, ebben is hasonlítunk :):):):)
Képzeljétek, látszik, hogy nem sokat teáztam eddig és nem értek hozzá. Pickwick gyümölcsízű teát vettem, de azt nem is figyeltem, hogy feketetea alapú. Én meg buzgón iszogattam, míg az előbb fel nem figyeltem a feliratra-fekete !!! Nos, én egy nagy kannába egy db filtert tettem és csak 2-3 percig áztattam, szóval elvileg akkor talán nem okoztam nagy kárt. Szerintetek? Picit aggódom.
Du. majd veszek gyermek teát, abban tuti nincs koffein.
Mindenkinek szép és áldott napot kívánok. Bárkinél van valami, azonnal írja meg. Nagyon izgulok mindannyiunkért! :)
Sziasztok... :)
Kedves 56-os az a baj, hogy azt nem lehet tudni, hogy most az első hónapba van-e egyáltalán peteérésed.
Bár csak 1 hónapig szedted a gyógyszert nem lehet tudni.
Én mikor tavaly abba hagytam nekem középidőtől már fájt a mellem egészen a mesniig... szóval lehet, hogy csak a peteérést érzed vagy a hormonok harcát... :)
Kedves Kérdező. Nem tudom hogy te hogy bírod a várakozást. Én már most nagyon türelmetlen vagyok és már tesztelgetnék össze vissza pedig tudom, hogy semmi értelme nem lenne... :) És hol van még 9-e... :(
Amúgy szerintem a teától nem lehet semmi bajod, mert hiába van benne koffein az szerintem nem olyan sok mintha véletlenül meginnál egy energiaitalt...;)
Szóval szerintem nem gáz... :)
Tüneted nincs még vagy valami amire rá lehet fogni hogy tünet??? :))))
Annyira drukkolok mindannyiunknak... :)
Sziasztok!
Köszönöm a gyors megnyugtatást :)
Most gyermek teát iszom. Fincsi :)
az őrületbe kerget ez a várakozás. Minden nap egy örökkévalóságnak tűnik. Nagyon kacérkodom egy vasárnapi teszteléssel, de közben beszélem is le magam, hogy még korai. Az lenne kb. az ovu utáni 10. nap, menzi előtti 3. nap. Hát, nem tudom igazából, hogy mi számít tünetnek. A cicik akkorára duzzadtak, hogy a Kedves azt mondta, hogy lehetetlen, hogy ne várjunk babót :) /de menzi előtt is sztem mindig ilyen/ A hasam igazából pé óta mindig szurkál, szóval az sem mérv adó. Ma reggel két-három kortyot tudtam inni a kávémból, a többit valahogy nem kívántam, de nem is éreztem undort. Viszont egész délelőtt gyötört a hányinger. Nah, ennyi minden történik, de ki tudja, hogy ez menzi jel avagy egy babóca? :) reméljük, hogy az utóbbi :)
4. körülre nem várom. Előtte szerintetek se teszteljek ugye?
Mindenkinek szép napot, és áldott hétvégét, és áldott babásodást a legfőképp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!