Két hónapja elkezdtük a babaprojektet. Sajnos a múlt hónapban megjött. Most megint peteérés körül vagyok, de nem szúrkál ahogy szokott. A melleim két napja fájnak. Lehet, hogy terhes lennék?
Szio! Egy egeszseges parnak havi 20%a van arra rendszeres kexualis egyuttlet mellett a teherbeesesbe. Valoszinuleg a nem vedekezes=rögtönbaba hatást a szuleink és a média riogatása váltja ki, ez ám nem így megy.
Mi januarban dontottunk ugy, hogy babat szeretnenk, harom honapig probalkoztunk, aztan en elmentem nodokihoz, aki irt fel mastodynont (homeopatias szer, csak erositi lenn a dolgokat), aztan meg clostyt (a legenyhebb "turbózó, hormonos ez mar, megakadalyozza a peteerest, hogy utana jobban erjenek a petek), es igy fogand meg majusban a babó. Valoszinuleg osszejott volna ezek nelkul is, csak kicsit kesobb, es valahogy olyan kudarcnak ereztem minden negativ tesztet.
Ne várd rogtön a csodát, fél-egy év a természetes. Remélem segítettem.
Kitartás :D
ja, és a kérdésedre a valasz: tudni kene,hogy mikor kene megjonnie, a keses+mellfájás már indokolhat egy pozitiv tesztet, kulon kulon a ketto kevesbe. Tesztelj, az a biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!