Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Sziasztok. Ma reggel halvany pozitivat teszteltem. El sem tudom hinni. :))))))))))
(6)
még jó, hogy joghurtot eszem, mert most megakadt volna a torkomon a reggelim, úgy megörültem, ahogy olvastam a soraidat. Ez fantasztikuuuuuuuuuussssssssssssssss. :):):):) jaj, szavakkal nem is tudom kifejezni, mennyire osztozom most örömödben. Szívbőlllll :)
oh, Istenem...de jó. Gratulálok. Mikor mondod el a Kedvesednek?
Köszönöm szépen... :)
Alig tudom elhinni...
hát szerintem holnap reggel csinálunk együtt még egy tesztet mert látni szeretném az arcát amikor meglátja... :)
Mesés,mesés, mesés :) majd írj pár sort, hogy milyen érzés volt..együtt tesztelni, meg minden...jaj, pityeregnem kell, ahogy belegondolok :) áldott napot kívánok
és ne hajszold agyon magad, csak nyugisan mindent :)
Nagyon kedves vagy köszönöm.. :)
Mindenképpen írok majd reggel, hogy mit szólt a párom... :)
Kitartás csajok! Minél előbbi babásodást nektek... :)
Szép napot mindenkinek.
Ezt már végképp nem hiszem el... :)
Kiszámoltam a várható születés idejét és a baba a párom szülinapi ajándéka lesz... :)
Kalkulátor szerint 2013.06.15. a párom 06.12. született... :):):):)
(6)
Párocskám nagyon örült... :)
Egyből elkezdte mondogatni, hogy anyuci... :):):)
Annyira tökéletesek a dátumok hogy el sem hiszem.
Nagyon szurkolok neked és persze mindenkinek, hogy mielőbb a kezetekbe tarthassátok a pozi tesztet... :)
(6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!