Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/339 A kérdező kommentje:

Én is olvadozva olvasom a soraid 6-os :)

5-ös, amíg nem jön meg él a remény, aztán ha mégis megjönne, akkor meg valóban, jön az új remény :)

Nekem lassan lassan jön a következő próbálkozós időszak. Ovu tesztem még van bőven, viszont terhességi tesztből csak kettő maradt, mind ellőttem, szóval, spórolnom kell vele. Remélem egyet csinálok, és két csík lesz belőle :)

Áldott estét nektek!

2012. nov. 8. 20:27
 132/339 anonim ***** válasza:

hát ma is csináltam egy tesztet, negatív..Sajna ez a hónap sem sikerült.Most már csak azt várom h megjöjjön.ma holnap..Azért picit még reménykedem, míg megjön, bár semmit sem érzek.

5#

2012. nov. 12. 07:59
 133/339 anonim ***** válasza:

Szia 5-ös.

Addig tényleg ne keseregj amíg nem jön meg.

Nem lehet, hogy a gyógyszer miatt később volt peteérésed?

Vagy 2 peteérésed is lehetett ha jól tudom ettől a gyógyszertől nem??

Ez hányadik dpo volt??

(6)

2012. nov. 12. 13:43
 134/339 A kérdező kommentje:
Általában nekem is később van pé-m. Én már elkezdtem az ovutesztelést, bár tudom, hogy 16-18 körül lesz, de így a tuti, nehogy lemaradjak róla :) Míg nem jön meg, addig még él a remény 5-ös!!!! Üdv. csajok!
2012. nov. 13. 08:25
 135/339 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még mindig nem jött meg..

ha az orvos számítása szerint nézem, akkor a mai napom a 16.dpo.

Ha azt nézem h én a 16ik napon éreztem p.é.t akkor a 14ik...

Még két nap és meglátjuk, mert általában 30-32-van h 34naposak a ciklusaim.

Ha holnap nem jön meg veszek megint egy tesztet..

De jó lenne ha sikerülne..

Ma annyira rosszul lettem az éhségtől hogy kataszrófa..álltalában birni szoktam, keddenként 11-12 ig nem tudok enni mert olyan munkám van amiben nincs megállás addig.

REggeli meg nem az én műfajom.És most olyan 10 óra körül elkapott egy szédüléses, hányingeres érzés, annyira éhes voltam..érdekes..De nem beszélem be magamnak..

5ös

2012. nov. 13. 11:14
 136/339 anonim ***** válasza:
Ja és a front is megvisel...:(
2012. nov. 13. 11:15
 137/339 anonim ***** válasza:

Jaj 5-ös... én úgy izgulok... :)

Szerintem még van remény főleg, hogy rosszul is lették... :)

Lehet hogy csak annyi a bibi hogy neked később mutatja a teszt... sok olyat lehet olvasni, hogy valakinek a nem várt után egy héttel lett csak pozi a teszt.

Próbálj meg érzékenyebb tesztet venni.

Magyarországon a Qupido teszt a legérzékenyebb. legutoljára amikor ilyet vettem a gyógyszertárba azt hiszem 900 ft körül volt.

Én tuti megpróbálnám hátha az már mutat valamit... :)

Szorííítok.

Kérdező te hogy vagy???

(6)

2012. nov. 13. 14:56
 138/339 anonim ***** válasza:

5ös vok.Nállunk sehol nem kapok Qoupidot, már egyszer végig jártam érte a várost(kis város)rendelni meg... holnap reggel lehet megint elnyomok egyett mert ha már szédelgek és attól van akkor sztem mutatni is kell a tesztnek.

Hát még én hogy izgulok.Mingyárt megjön érzésem van.Féleeekkk

Tényleg többiek? mi van veletek?Én mindenkinek szoríítok:)

2012. nov. 13. 15:03
 139/339 anonim ***** válasza:
5 nap késés után, a nemvárt napjától teszteltem, negatív lett mind! Az 5-dik napon reggel nagyon rosszul lettem, hányinger szédülés, ájulás határára kerültem, ilyenek... puffadás napok óta. Már azt hittem, hogy csak a teszt vacakol velem, de ezen az 5-dik napon megjött! :(
2012. nov. 13. 16:38
 140/339 anonim ***** válasza:

Sajnálom..Én is ugy érzem meg fog jönni, ma reggel tiszta idegbeteg voltam, és ez nállam azt jelenti hamarosan megjön..

Viszont most is rosszul vagyok, émelygek,néha, szédelgek néha....és reggel negatívat teszteltem..Na mostmár csak legközelebb vasárnap tesztelek ha nem jön meg addig az lesz a 35ik ciklusnapom ha jol számolom..

Pedig milyen jó karácsonyi ajándék lenne!!!

2012. nov. 14. 12:52
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!