Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/339 A kérdező kommentje:
Elmondásod alapján szerintem pozi volt, de ha látnánk, jobban meg tudnánk mondani. Nekem is a teszt csík egyik fele határozottabb vonalat mutatott, de a pozi napokon láthatóan erősebb volt, mint a kontroll csík. Olvastam azonban olyat is, akinek a pozi napokon is éppen hogy megegyezett a két csík. Szóval, ezt is ki kell tapasztalni. Vedd pozinak, és majd kiderül :) én nagyon nagyon drukkolok :)
2012. nov. 29. 19:51
 162/339 anonim ***** válasza:

A tegnap esti már határozottan pozitív volt, erősebb volt a csík mint a kontroll csík, ugyhogy mostmár tudom milyen az igazi pozitív.

Viszont tegnap reggel tudtunk csak együtt lenni, este már nem, remélem ma este bepótoljuk..Szerinted nem csúszunk le róla??

2012. nov. 30. 08:53
 163/339 A kérdező kommentje:
Szerintem tökéletes az időzítés. A spermiumok több napig is várakoznak, szóval az a fél nap bőven benne van,de azért még ma este is, meg azt mondják az első negatív napon is érdemes összebújni :) hajráááá
2012. nov. 30. 09:00
 164/339 anonim ***** válasza:

Jaj de jó köszi, most megnyugodtam kicsit..

Attol féltem lecsúszunk....És nem jön össze és igy menni kell majd átjárhatóságira, pedig csak rosszul időzítünk....De akkor nem..köszi.5#

2012. nov. 30. 09:17
 165/339 anonim ***** válasza:

hogy kicsit jobban érthető legyen: [link]

5#

2012. nov. 30. 09:20
 166/339 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom ma van/lesz az első pozi utáni negatív napod napod. Ekkor még ajánlott az összebújás. Nekem előző hónapban mondjuk 3 pozitív napom volt, most pedig kettő. Megy a drukk :)...és úgy nem szeretném, ha megjönne...elkerülhetne a mikulás pár hónapra :):):):)
2012. nov. 30. 15:38
 167/339 A kérdező kommentje:
...amúgy én tegnapra - mára nem várom. Menzire utaló jelek, a szokásosak /szurkálás, nyilallás alhasnál, cicinövekedés és fájás, mindjárt-azonnal megjön érzés/...olyan jó lenne, ha ezek most nem a menzit jelentenék...csomószor érzem, hogy most most, de még nem jött....jajjj, annyira reménykedek. Reménykedjünk együtt :) Áldott hétvégét kívánok, és persze neked is 6-os kismami :)
2012. nov. 30. 20:25
 168/339 A kérdező kommentje:
...ma reggel megjött :((((((
2012. dec. 1. 06:13
 169/339 anonim ***** válasza:
100%

Ó..sajnálom...Tudom mijen ilyenkor bárki bármit mond csügged az ember.

Nekem tegnap is pozi volt az ovu teszt..Hancúroztunk is.:)

Ma lesz szerintem negatív.

De szerintem most se fog össze jönni hatalmas a stressz a meló helyen.A főnököm valamiért pikkel rám, kitalálta hogy én soha nem csinálok semmit.Nem lényeg hogy tegnap 3kor ettem először valamit mert nem volt időm enni..De én nem csinálok semmit.Annyira egy szánalmas **. Csak sajnálni tudom.

Alig várom hogy elmehessek táppénzre, és kivegyem a szabim az év végén.

5#

2012. dec. 1. 07:54
 170/339 A kérdező kommentje:
...hát, kitartást kívánok a munkádban...sok helyen van így sajnos...remélem valamennyire normalizálódik majd ez a helyzet a főnököddel. Kívánom, hogy még azért is és azért is, egy nagyon jó kari ajitok legyen, egy áldott kis lélek, egy csöppség a pocakban :) áldott estét kívánok
2012. dec. 2. 21:26
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!