Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/339 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok csajok! Ma voltam 4D-n. Egy pufi arcu pisze orru kislany van a pocakomba. :) vegtelenul boldog vagyok. :) meg mosolygott is a draga. :) nem egyszeru a kiscsaj mert nem ugy fekszik hogy a kis labacskait behuzza maga ala ahogy altalab a babak szoktak hanem keresztbe tett labakkal mint a nagysaszonyok. :) mar most pozolos a kisasszony. :) holnap majd ha szeretnetek rakok fel rola foto, csak most telelfonrol irok. Szep estet. Udv: 6-os.
2013. márc. 12. 17:42
 192/339 anonim ***** válasza:
100%

jaj de jó.....

Most ismét én is reménykedek.még 4 nap.Nagyon fájnak a melleim, ilyen még nem volt.És hatalmasak, a férjem nagyon díjjazza bár kissé szomorú is mert annyira fájnak hogy nem érhet hozzá. eddig is 85/C volt a méretem, most tuti D kosár kéne mert...Hát látszik a méretbeli változás..

Azt álmodtam hogy egy pindurka kislányt fürdetek babakádban.... hjajjj....Mindenkinek drukk. 5#

2013. márc. 13. 10:47
 193/339 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szurkolok nektek...:)

Viszont az álmokkal vigyázni mert a babona szerint mindig ellenkező neműt álmodik az anyuka. Én az első hetekbe 4-es iker fiúkat álmodtam... :D

Cicim nekem is hamar nőni kezdett... :)

75B-ről indultam most vagyok 80D... :D Igaz 10 kg-t fel is szedtem, de a párocskámnak nagyon tetszik hogy mindenhol gömbölyödök... :)

És íme az angyalkám:

[link]

2013. márc. 13. 11:03
 194/339 anonim ***** válasza:
100%

:D cuki...:D

Mostmár elmondhatom hogy láttalak..Belülről :D Vicc volt..

olyan jó nézegetni az ilyen képeket..Gratulálok..REmélem egészségesek vagytok és maradtok is.

Már álmodtam fiúkkal is:) Nekünk teljesen mindegy milyen nemű lesz nem bánjuk ha csak fiaink vagy csak lányaink lesznek. CSak legyenek, és egészségesek. Tudom hogy anyuka leszek egyszer, ha nem is most, de biztosra érzem hogy lesznek gyerekeink. Hiszek benne.

2013. márc. 13. 11:17
 195/339 A kérdező kommentje:

Ohhhh, milyen kis édescukibaby! Gratulálok és köszönjük, hogy megosztottad ezt a páratlan élményt velünk is :) a kisleányod egy csodácska :)

5-ös, ha jól néztem, akkor te holnapra nem várod...nagyon de nagyon veled vagyok, és kívánok neked két csíkot :) Én most a várakozós időszakban vagyok. túl ovun...ha sikeres volt, akkor nekem holnap körül lehet a beágyazódás...óóóó milyen jó lenne. Mindannyiunknak pocakosodást, 6-os neked további jó egészséget és határtalan örömöt a kisleányotokhoz :)

2013. márc. 16. 21:46
 196/339 anonim ***** válasza:

Szia, igen 17re nemvártam, eddig nem is jött meg..tegnap délután csináltam egy tesztet..én mintha láttam volna valamit, de a férjem szerint várjunk még pár napot..

Ma sem jött még meg, drukkoljatok hogy ne is.köszike 5#

2013. márc. 18. 10:52
 197/339 anonim ***** válasza:

Én nagyon drukkolok... :)

Csinálsz holnap reggel tesztet? Vagy mikorra tervezed a tesztelést?

(6)

2013. márc. 18. 13:24
 198/339 anonim ***** válasza:
holnap reggel ha lesz időm lehet tesztelek, de mivel korán el kell utaznom, igy lehet csak holnap után.persze ha nem jön meg addig.Ha este pecsételni kezdek akkor holnap reggel megjön..elmondok pár imát h ne igy legyen...köszi a drukkot.
2013. márc. 18. 15:05
 199/339 anonim ***** válasza:

nem kell tesztelnem, reggel megjött..Az a hónap is sikertelen.

5#

2013. márc. 19. 13:48
 200/339 A kérdező kommentje:
:( veled érzek hidd el. Mikor megláttam, hogy újabb bejegyzés van, tudtam, hogy te írtál, alig vártam, hogy jó hírt olvashassak. A jó hír még várat magára, de tudom, hogy jönni fog. Veled vagyok! Kitartás! és fel a fejjel!
2013. márc. 19. 20:53
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!