Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
jaj de jó.....
Most ismét én is reménykedek.még 4 nap.Nagyon fájnak a melleim, ilyen még nem volt.És hatalmasak, a férjem nagyon díjjazza bár kissé szomorú is mert annyira fájnak hogy nem érhet hozzá. eddig is 85/C volt a méretem, most tuti D kosár kéne mert...Hát látszik a méretbeli változás..
Azt álmodtam hogy egy pindurka kislányt fürdetek babakádban.... hjajjj....Mindenkinek drukk. 5#
Nagyon szurkolok nektek...:)
Viszont az álmokkal vigyázni mert a babona szerint mindig ellenkező neműt álmodik az anyuka. Én az első hetekbe 4-es iker fiúkat álmodtam... :D
Cicim nekem is hamar nőni kezdett... :)
75B-ről indultam most vagyok 80D... :D Igaz 10 kg-t fel is szedtem, de a párocskámnak nagyon tetszik hogy mindenhol gömbölyödök... :)
És íme az angyalkám:
:D cuki...:D
Mostmár elmondhatom hogy láttalak..Belülről :D Vicc volt..
olyan jó nézegetni az ilyen képeket..Gratulálok..REmélem egészségesek vagytok és maradtok is.
Már álmodtam fiúkkal is:) Nekünk teljesen mindegy milyen nemű lesz nem bánjuk ha csak fiaink vagy csak lányaink lesznek. CSak legyenek, és egészségesek. Tudom hogy anyuka leszek egyszer, ha nem is most, de biztosra érzem hogy lesznek gyerekeink. Hiszek benne.
Ohhhh, milyen kis édescukibaby! Gratulálok és köszönjük, hogy megosztottad ezt a páratlan élményt velünk is :) a kisleányod egy csodácska :)
5-ös, ha jól néztem, akkor te holnapra nem várod...nagyon de nagyon veled vagyok, és kívánok neked két csíkot :) Én most a várakozós időszakban vagyok. túl ovun...ha sikeres volt, akkor nekem holnap körül lehet a beágyazódás...óóóó milyen jó lenne. Mindannyiunknak pocakosodást, 6-os neked további jó egészséget és határtalan örömöt a kisleányotokhoz :)
Szia, igen 17re nemvártam, eddig nem is jött meg..tegnap délután csináltam egy tesztet..én mintha láttam volna valamit, de a férjem szerint várjunk még pár napot..
Ma sem jött még meg, drukkoljatok hogy ne is.köszike 5#
Én nagyon drukkolok... :)
Csinálsz holnap reggel tesztet? Vagy mikorra tervezed a tesztelést?
(6)
nem kell tesztelnem, reggel megjött..Az a hónap is sikertelen.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!