Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/339 A kérdező kommentje:

Hát, erről nincs se tapasztalatom se elméleti ismeretem.

Szerintem azonban nem.

Hát az ovuteszt az LH hormon megemelkedését mutatja. Ez a gyógyszer tartalmaz LH hormont? lehet, hogy most jó nagy hülyeséget kérdeztem, de ahogy mondtam is, sajna nincs ismeretem a gyógyszerről.

Ha senki nem ír hasznosíthatót, még mindig ott az orvos, aki tutira választ tud adni a kérdésre:)

Áldott estét!

2012. nov. 20. 19:53
 152/339 anonim ***** válasza:

Na mizujs csajok???

Én hétfőn megyek megint uhra a closti végett, remélem produkáltam valami értelmeset..5ös

2012. nov. 22. 15:29
 153/339 A kérdező kommentje:

Reméljük 5-ös, én nagyon drukkolok neked! :)

Én 6 nappal vagyok túl az ovun. Ez az a bizonyos "nagyon nehéz kivárni" időszak:) ilyenkor mindig olyan lassan telik az idő...de telis tele reménnyel :)

2012. nov. 22. 16:35
 154/339 anonim ***** válasza:

Igen lassan.

AMiota próbálkozunk, ugy elszualadt az idő felettünk, én mindig csak a ciklusomat figyeltem, hogy mikor jön meg mikor lehet p.é. És most eszmélyek fel, hogy mingyárt itt a karácsony..

Foglald le magad valamivel hogy gyorsabban teljen az idő..Én karácsonyfadíszt keztem horgolni..:)

5#

2012. nov. 23. 07:56
 155/339 A kérdező kommentje:

Ez milyen jó. Én most kezdtem tanulgatni horgolni, és csináltam egy cuki babacipőt, de ez még csak az első, majd még próbálkozom szebbet, mert a nővéreméknek szánom karira. Mostanság elég sok a meló, és sokfelé kell rohangálni, mégis elég ahhoz, hogy a napokat számlálgassam szüntelen :) de azért igyekszem kikapcsolódni. A Twilight film utolsó részét megnéztük moziban. Nagyon szupi volt. Mondjuk, hozzá kell tenni, elég nagy fun vagyok :)

Mihamarabbi babásodást nekünk :):):):)

6-os, hogy vagy? puszi nektek, áldott hétvégét!

2012. nov. 24. 14:25
 156/339 A kérdező kommentje:
...mármint az a csöppnyi szabadidőm elég ahhoz, hogy számolgassak.....kissé értelmetlen lett a mondatom az előzőekben, sorry :)
2012. nov. 24. 14:26
 157/339 anonim ***** válasza:

Na sziasztok.

Tegnap voltam u-h-n, 12ik ciklusnapomon 24 mmes tüszőt láttak, a doktor azt mondta szaladjak haza és kapjam el apukát!

De sajnos apuka rettenetesen fáradt vol.....Szerintetek ha ma este "kapom el " az még jó lehet?Csináltam tegnap estefelé ovutesztet, még nem látszódott a 2.ik csik, csak alig alig..

5ös

2012. nov. 27. 08:04
 158/339 A kérdező kommentje:
ha az ovuteszt még nem volt pozitív akkor még tutira belefértek. A pozitív után 24-36 órával van tüszőrepi, azt hiszem...vesd be magad :):):):)
2012. nov. 27. 09:05
 159/339 anonim ***** válasza:
100%

Ó dejó köszi..na akkor most majd mindennap elkapom..:)

Meg közbe tesztezek is.

2012. nov. 27. 09:33
 160/339 anonim ***** válasza:

Azt hiszem tegnap volt pozitív az ovu teszt..Mikor megcsináltam akkor nem tünt erősebbnek vagy ugyanolyan erősnek a csík mint a másik, de mikor megszáradt akkor érdekes módon az egyik oldala éles és erős volt a másik fele kicsit halványabb és elmaszatolódott..De alapjában véve szerintem pozitiv..

Mit gondoltok?

2012. nov. 29. 08:29
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!