Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Hát, erről nincs se tapasztalatom se elméleti ismeretem.
Szerintem azonban nem.
Hát az ovuteszt az LH hormon megemelkedését mutatja. Ez a gyógyszer tartalmaz LH hormont? lehet, hogy most jó nagy hülyeséget kérdeztem, de ahogy mondtam is, sajna nincs ismeretem a gyógyszerről.
Ha senki nem ír hasznosíthatót, még mindig ott az orvos, aki tutira választ tud adni a kérdésre:)
Áldott estét!
Na mizujs csajok???
Én hétfőn megyek megint uhra a closti végett, remélem produkáltam valami értelmeset..5ös
Reméljük 5-ös, én nagyon drukkolok neked! :)
Én 6 nappal vagyok túl az ovun. Ez az a bizonyos "nagyon nehéz kivárni" időszak:) ilyenkor mindig olyan lassan telik az idő...de telis tele reménnyel :)
Igen lassan.
AMiota próbálkozunk, ugy elszualadt az idő felettünk, én mindig csak a ciklusomat figyeltem, hogy mikor jön meg mikor lehet p.é. És most eszmélyek fel, hogy mingyárt itt a karácsony..
Foglald le magad valamivel hogy gyorsabban teljen az idő..Én karácsonyfadíszt keztem horgolni..:)
5#
Ez milyen jó. Én most kezdtem tanulgatni horgolni, és csináltam egy cuki babacipőt, de ez még csak az első, majd még próbálkozom szebbet, mert a nővéreméknek szánom karira. Mostanság elég sok a meló, és sokfelé kell rohangálni, mégis elég ahhoz, hogy a napokat számlálgassam szüntelen :) de azért igyekszem kikapcsolódni. A Twilight film utolsó részét megnéztük moziban. Nagyon szupi volt. Mondjuk, hozzá kell tenni, elég nagy fun vagyok :)
Mihamarabbi babásodást nekünk :):):):)
6-os, hogy vagy? puszi nektek, áldott hétvégét!
Na sziasztok.
Tegnap voltam u-h-n, 12ik ciklusnapomon 24 mmes tüszőt láttak, a doktor azt mondta szaladjak haza és kapjam el apukát!
De sajnos apuka rettenetesen fáradt vol.....Szerintetek ha ma este "kapom el " az még jó lehet?Csináltam tegnap estefelé ovutesztet, még nem látszódott a 2.ik csik, csak alig alig..
5ös
Ó dejó köszi..na akkor most majd mindennap elkapom..:)
Meg közbe tesztezek is.
Azt hiszem tegnap volt pozitív az ovu teszt..Mikor megcsináltam akkor nem tünt erősebbnek vagy ugyanolyan erősnek a csík mint a másik, de mikor megszáradt akkor érdekes módon az egyik oldala éles és erős volt a másik fele kicsit halványabb és elmaszatolódott..De alapjában véve szerintem pozitiv..
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!