Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Ne gondolj rosszra, nem lesz semmi baj, csak egy gyönyörű, egészséges baba :)
Nekem volt valami maszatom, és nagyon görcsölök is, azt hiszem megjön. Ebben a hónapban sem jött össze...:(
Neked megy a drukk erősen!
Azóta már a 3.menzi napomat taposom :( Kicsit /nagyon/ csalódott vagyok. Direkt vettem ovu tesztet, hogy jókor legyünk együtt...és vitamint és folsavat is szedek és mégsem...hát, két napot csüggedtem és szomorkodtam, de most újult erővel nézek a következő hónap elé. Remény, remény, remény...
5-ös mikor tesztelsz?
6-os elmondtátok már a családnak?
5 ös vok..
Most ugyérzem h nem jött össze most sem, valamiért..a hasam azóta is hébe hóba szurkál...
Leghamarabb csütörtök pénteken tesztelek, az lesz a 11-12 ik nap a doki szerinti peteéréstől számítva, ha negativ akkor legközöelebb meg 12.én mert az a nemvárt napja elvileg.....
Kicsit elvagyok keseredve most.Valamiért..nem tudom miért..Ebből gondolom h nem jött össze.Na mindegy kitartás és drukk nekünk.
5-ös amég nem jön meg addig ne csüggedj...
Kérdező ne szomorkodj új hónap új lehetőség. Azt mondják ha sokat gyakoroltok akkor szép baba lesz... :)
Én múlt szerdán voltam dokinál minden rendben van...
egy babám van...
Anyum és a testvéreim már tudják a párom még az ő családjába nem akarja bejelenteni...
A nevelt gyermekeimnek is elmondtuk nagyon örültek egyből elkezdtek neveket összeírni... :)
Drukkolok nektek csajok!!!
(6)
5ös vok
Szerintetek butaság lenne csütörtökön tesztelni?Az lesz a 11ik dpo-m..
Ha nem fogsz nagyon elkeseredni egy negatív teszt láttán akkor egy próbát megér.
De szerintem ha kibírod várj a teszteléssel.
Nekem a 13. dpo-n lett halvány pozi a tesztem.
De ha csinálsz tesztet mindenképpen írj!!!!
Nagyon drukkolok...
(6)
Sziasztok Csajok és Pocaklakó (6) :)
6- Örülök, hogy jól vagy-tok. Nem émelyegsz vagy nem hánysz? Neked már tényleg a 13.dpo-n pozi volt? ez szupiiii. Már nem is emlékeztem rá. Remélem e hónapban már nekem is két csíkos lesz. Tartósan nem csüggedek soha, de mikor megjön, és már másodszorra is, hát akkor az azért lesokkol, és ha akarom, ha nem, elkettyenek, de aztán persze mindig talpra áll az ember és folytatja. Ismét hatalmas bizakodással és örömmel és vágyakozással...oh Istenem, micsoda szülinapi ajándék lenne :) de jó is lenne :)
5-ös megy az ima érted, nagyon nagyon veled vagyok, és csak bizakodni, bizakodni :)
Várjuk a teszt eredményt :)
áldott estét nektek!
Sziasztok!
Nem fogok nagyon elkeseredni ha negatív lesz, mert még van remény a 6os esete alapján;) De ha megjön akkor uj hónap, van még egy üveg clostim, érzem hogy hamarosan összejön, ha nem is most akkor 2-3 hónap mulva de valamiért ugy érzem hogy nem kell már sokat várni..És ez bíztat:)
Ha teszteltem mindenképp írok még aznap, hálisten irodában dolgozok, igy fel tudok jönni mikor épp van egy kis szabadidőm...
Köszi a drukkokat.
6os tényleg mesélj már mit érzel? Hogy vagy?
üdv:5ös
Sziasztok... :)
Igazából nagyon sokat ég a gyomrom. Gyötör a hányinger is, de érdekes módon nekem este van hányingerem.
Pár napja éjszaka arra ébredtem hogy rettenetesen hányingerem van.
A cicim szépen megkerekedett... :) Továbbra is fájdogál hol jobban hol kevésbé... :)
Pocim még nincs, de már alig várom, hogy pocakosodjak...:)
Amúgy jól vagyok... :)Állandóan a fülembe cseng a kisbaba szívdobogása amit én is hallhattam a dokinál... :) Alig várom hogy újra hallhassam... :)
Nagyon drukkolok nektek csajok... :):):)
Szép napot nektek.
(6)
5 ös vok
teszteltem reggel..Szerintem negatív, 3 perc után mintha halványan láttam volna csíkot de sztem csak száradási..Kidobtam képet nem tudok csinálni.
Sebaj még várok hátha később kétcsíkos lesz.Ha nem akkor ujjab closti hónap, legalább nem vettem meg feleslegesen): Csak pozitívan ;)
6os annyira jó olvasni mi van veled. Gondolom még a rosszulléteket majdhogynem élvezed mi? Én tuti igy lennék..Bárcsak tudnám már mijen hallani a szivverését:) Vigyázz magatokra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!