Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/339 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok... :)

Hogy vagytok?? Ovun túl vagytok már???

Én csak 31-re kaptam időpontot... Már alig várom...

(6)

2012. okt. 18. 10:17
 102/339 anonim ***** válasza:
Sziasztok, 5 és 83as vok.Hát nem jött össze tényleg, de elkezdtem szedni a clostilt, 25.én megyek a dokihoz uhra hogy hatott e.drukk mindenkinek!
2012. okt. 18. 12:52
 103/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a kérdést, reménykedünk.Neked pedig kitartás a dokiig anyuci :)Hogy vagy?

Én 9-dike óta csinálom az ovu teszteket. 16-án volt az első pozi napom. Tegnap is pozi és ma is az. Ez így három pozi nap. (erősebbek a teszt csíkok, mint a kontroll csíkok, tehát tuti mind pozitív). De ez lehetséges? Akkor már meg volt az ovum vagy nem? Pozi teszt után 24-36 órával bekövetkezik az ovuláció. nah, de melyik pozi után? Az első után?

5-ös - akkor neked már volt ovud, csak nem jött össze, vagy nem is volt ovud? nem értek ehhez a gyógyszerhez. Ezt mire szeded? Hajrá, és kitartás :)

Áldott estét mindenkinek!

2012. okt. 18. 21:15
 104/339 anonim ***** válasza:

5 ös vok.

Nem volt peteérésem. emiatt kell elkezdenem szedni a gyógyszert, ettől majd talán lesz, amit uh-val követni fog a doki.Reménykedem, mert elég sokaknak segített már.

jövő csütörtökön megyek, már annyira izgulok, hogy mi lesz, lesz e érlelődő sejtecske, meg a hormon vizsgálat eredményét is akkor tudom meg.Drukk mindenkinek, akinek sikerült az meg vigyázzon magára ebben a becsapós időben, én már megfáztam!

2012. okt. 19. 08:05
 105/339 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok nektek csajok... :)

Amúgy én úgy hallottam, hogy ez a gyógyszer megnöveli az ikerterhesség lehetőségét... :)

Bármi van írjatok...

(6)

2012. okt. 19. 09:07
 106/339 anonim ***** válasza:

5ös vok.

Tudom, a nőgyógyi is mondta.Kicsit tartok is tőle mert első babának rögtön 2 elég...hogy is mondjam..nehéz ügy lenne.De ha 2 lesz azt is imádni fogom.Ugyis 3 gyereket tervezünk(bár én 3szor szeretnék kismama lenni, nem 2 szer vagy ne aggy Isten 1 szer....)

2012. okt. 19. 09:17
 107/339 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék, ha ikreim lennének... :)

Tudom nehéz lenne de annyival több örömöt is ad két baba... :)

Nagyon várom már a vizsgálatot, hogy megtudjam, hogy egy vagy két babám van, mert nekem van esélyem arra hogy ikreim legyenek... :)

Mert nekem lett volna ikertesóm.

De anyukámnak és apukámnak olyan gén összeférhetetlensége volt, hogy ha fiú gyermek fogant meg olyan beteg lett volna, hogy anyukám elvetélt.

Mi két petéjű ikrek lettünk volna a tesóm mivel valószínűleg fiú lett volna így anyukám el is kezdett vérezni és bement a kórházba. Megállapították a vetélést a doktornő bent tartotta anyukámat éjszakára a kórházba és reggel uh-n megállapították, hogy én megmaradtam...

Nagyon várom az első uh-t hogy vajon egy vagy két szívhang lesz... :)

(6)

2012. okt. 19. 09:42
 108/339 A kérdező kommentje:

6-os, ez nagyon izgalmas. Majd mesélj, mit mondott az orvos, és hogy érezted magad?....meg mindent :)

És, amúgy, hogy vagy? Mennyire terhel meg a munkád?

Én pár nappal /4-5/ vagyok túl az ovun és persze nagyon reménykedem. Nálunk is esélyes az ikerterhesség /női ágon/. Nekem is amúgy mindegy...csak egészséges legyen.

Áldott estét mindenkinek.

2012. okt. 22. 19:13
 109/339 A kérdező kommentje:

Isten éltessen sokáig szülinapos anyuci!

Hogy vagy?

puszi

2012. okt. 27. 13:13
 110/339 A kérdező kommentje:
5-ös - és veled mi a helyzet? Hogy vagy?
2012. okt. 28. 22:17
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!