Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/339 A kérdező kommentje:
rosszul írtam. Vasárnap az már ovu utáni 11. nap. Egy nap ebben az esetben nagyon sokat számít :)
2012. szept. 28. 12:37
 62/339 anonim ***** válasza:

Szerintem a vasárnapi tesztelést csak akkor vállald be ha nem keseredsz el egy esetleges negatív teszt miatt mert korai.

Az a baj hogy annyi mindent lehet olvasni... :/

Van akinek már 3 nappal nem várt előtt pozi a teszt de van akinek csak 1 hét késés után... :(

Szóval nem lehet tudni...

Azért ha nem bírod ki a hétvégén hogy ne tesztelj akkor írd meg hogy mi lett... :) (6)

2012. szept. 28. 14:00
 63/339 A kérdező kommentje:

Hát pont ez az, hogy nem tudom, hogy viselném, ezért igyekszem türelmes lenni és inkább kivárni a nemvárt napját. Ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerül visszafognom magam, természetes, hogy azonnalmegírom, hogy mi lett :)))))

Amúgy, egy nap alatt átment rajtam a tüsszögős nyavaja...a Gravida megvédett :) bár most, az én Kedvesem kezd beleesni.Tegnap már gyengélkedett és a torka is fájt.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

2012. szept. 28. 15:27
 64/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Nem bírtam ki, ma reggel teszeltem, de negatív. Nem vagyok elkeseredve, mert tudom, hogy korán teszteltem, de valahogy nem bírtam ki. 25-ös x-epil, szóval elvileg a nem várt napján lehet vele tesztelni, de annyit olvastam, hogy valakinek már hamarabb is, gondoltam egy próbát megér. Reméljük pár nap múlva mást mutat :)))))

Mindenkinek áldott napot!

2012. szept. 30. 08:39
 65/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Szentmiséről hazaérve megjött. Csak 4-ére nem vártam. Ezek szerint az ovum sem akkor volt, amikor a kalkulátorok többsége is írta, hanem kb 16-án, ami előtt és után is együtt voltunk. Hát, ez van. Nem jó érzés, mert már nagyon szerettük volna, de...Új hónap, új remény.

Értetek nagyon nagyon izgulok tovább. Írjatok majd!

2012. szept. 30. 15:04
 66/339 anonim ***** válasza:

Szia...

Nagyon sajnálom, hogy megjött... :(

De pontosan úgy van ahogy írod.... Új hónap, új remény...

Én egyenlőre egy kis gyomorégésen kívül semmit nem érzek...

Majd jövőhéten kiderül...

Szép napot mindenkinek...

(6)

2012. okt. 1. 07:47
 67/339 A kérdező kommentje:

Kívánok nektek minden jót! Főként babásodást :)

szép, áldott napot!

2012. okt. 1. 09:04
 68/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Ki, hogy van? Közeledik a nem várt napotok. Nagyon szorítok. Ma vettem vaterán ovu tesztet, elvileg a héten ide is ér. Talán megbízhatóbb, mint a kalkulátorok. Írjatok, ha valakinél van valami fejlemény. :)

2012. okt. 2. 16:14
 69/339 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Nekem még 6 nap a nem vártig...

Már nagyon izgulok... :)

Néha van hányingerem, gyomorégés, meg néha megszédülök egy pillanatra...

Óránként járok pisilni...

Cicim nem fáj...

Nem tudom, hogy ezt csak beképzelem, vagy valós tünetek...

úgyhogy alig várom hogy 9-e legyen... :)

Szép napot mindenkinek...

2012. okt. 3. 07:34
 70/339 anonim ***** válasza:
jaaaaaaaaaaj... :) már megint lemaradt... (6) voltam.. :)
2012. okt. 3. 07:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!