Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
nekem is ez a bajom, hogy nagyon be vagyok pörögve... :)
A párom már most úgy kezel mintha babát várnék... :)
Tegnap 5 után értem haza melóból már be volt vásárolva és még megfürödtem elkészítette a vacsit is... :)
És mindezt élvezettel csinálja és már most úgy néz rám mintha babás lennék... :) Csillog a szeme ahogy rám néz... :)
Mindketten a föld felett járunk és dolgozunk a babón... :)
Már most nagy a boldogság mi lesz ha úton lesz már a baba... :)
Már alig várom... :)
(6)
/6-os/Jaj de cukiii :) drukkolok, szép napot!
Én a tanmenetek gyártása során kalandozok el állandóan.:)
Én is így vagyok... csak nekem volt olyan hogy 40 napos volt a ciklusom. Gyárilag 30 körül szokott lenni, de nálam is van, hogy 38,35,40 bár most legutóbb már rövidebb volt.
Nekem azóta nem áll be mióta abbahagytam a fogamzásgátlót tavaly októberbe. Voltam hormonvizsgálaton is, de minden ok volt.
Én amúgy pont ezért nem számolgatok... minden második nap együtt vagyunk úgy biztos betaláljuk a jó időpontot... :)
szép napot.(6)
Köszi a választ /6/.
Mi is így gondoltuk a legbiztosabbnak, mégis felmerült bennem, hogy biztosan elegendő minden másnap? Ha pont az ovu napján nem vagyunk együtt az nem gond?
Neked is áldott napot kívánok!
Mikorra nem várod?
Én október 3-4 körülre
én október 9-re nem várom elvileg... :)
De nálam soha nem lehet tudni... az előző havi 1 hetet késett az előtt meg 2-t... :/
Hát elméletileg ha sűrűbben vagytok együtt az sem jó, mert akkor kevesebb lesz a hímivarsejt ha minden nap együtt vagytok. én legalábbis ezt olvastam.
Meg azt is olvastam, hogy a hímivarsejtek legalább 24 órán át életképesek még és így ha pont ovu napján nem vagytok együtt akkor az előző napi még termékeny...:)
Egyik ismerősöm is ezt a receptet ajánlotta nekik 2 hónap alatt összejött a baba... :)
ez amúgy tök vicces, hogy a nem várt is hasonló napra esik nekünk meg hogy neked is ilyen össze vissza a ciklusod meg egy korúak is vagyunk...:)
Majd izgulhatunk együtt... :) Meg remélem hogy teszt kielemzés is lesz... :))))
Valóban :D Isten útjai kifürkészhetetlenek :)
Már nagyon várom a jövő hónap elejét. Imádkozom mindkettőnkért. Remélem kibírom a nem várt napig a teszttel :) és majd izgulunk együtt, és elemezzük a teszteket, na nááá. Jaj, de izgalmas....Én mondjuk már minden nap izgulok így is :)
Örülök, hogy összesodort minket az Ég.
Áldott napot kívánok!
Én is már most izgulok és nem tudom hogy fogom kibírni a tesztelést, hogy ne siessem el... Főleg hogy már vettem is tesztet hogy kéznél legyen ha kell... :)
Nagyon be vagyok zsongva és a párom is... :)
Amúgy a te párod hány éves?
Az enyém 37. És van már két gyermeke akiket mi nevelünk egy 9 éves leányzó és egy 15 éves fiú... :) Ők még nem tudják hogy dolgozunk a babán... Úgy gondoltuk, hogy majd csak akkor szólunk nekik ha összejött... :) bár azt tudják régóta hogy lesz majd valamikor kis tesójuk, de azt még nem hogy már dolgozunk rajta... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!