Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/339 A kérdező kommentje:
Amennyire lehet, igyekszem higgadt maradni :) kisebb-nagyobb sikerrel :D
2012. szept. 14. 08:37
 22/339 A kérdező kommentje:
Nektek pedig nagy gratula :D
2012. szept. 14. 08:44
 23/339 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ez a bajom, hogy nagyon be vagyok pörögve... :)

A párom már most úgy kezel mintha babát várnék... :)

Tegnap 5 után értem haza melóból már be volt vásárolva és még megfürödtem elkészítette a vacsit is... :)

És mindezt élvezettel csinálja és már most úgy néz rám mintha babás lennék... :) Csillog a szeme ahogy rám néz... :)

Mindketten a föld felett járunk és dolgozunk a babón... :)

Már most nagy a boldogság mi lesz ha úton lesz már a baba... :)

Már alig várom... :)

(6)

2012. szept. 14. 09:26
 24/339 A kérdező kommentje:

/6-os/Jaj de cukiii :) drukkolok, szép napot!

Én a tanmenetek gyártása során kalandozok el állandóan.:)

2012. szept. 14. 10:38
 25/339 A kérdező kommentje:
Most döbbentem rá, hogy én egészen eddig csak az utolsó ciklusom hosszával számolgattam az ovumat. Nálam azonban nem túl rendszeres. Az elmúlt 6 hónapot nézve /márciustól augusztusig/: 35,28,31,28,34,35. Szerintetek akkor hogyan érdemes számolni?
2012. szept. 14. 20:39
 26/339 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok... csak nekem volt olyan hogy 40 napos volt a ciklusom. Gyárilag 30 körül szokott lenni, de nálam is van, hogy 38,35,40 bár most legutóbb már rövidebb volt.

Nekem azóta nem áll be mióta abbahagytam a fogamzásgátlót tavaly októberbe. Voltam hormonvizsgálaton is, de minden ok volt.

Én amúgy pont ezért nem számolgatok... minden második nap együtt vagyunk úgy biztos betaláljuk a jó időpontot... :)

szép napot.(6)

2012. szept. 17. 08:14
 27/339 A kérdező kommentje:

Köszi a választ /6/.

Mi is így gondoltuk a legbiztosabbnak, mégis felmerült bennem, hogy biztosan elegendő minden másnap? Ha pont az ovu napján nem vagyunk együtt az nem gond?

Neked is áldott napot kívánok!

Mikorra nem várod?

Én október 3-4 körülre

2012. szept. 17. 09:09
 28/339 anonim ***** válasza:
100%

én október 9-re nem várom elvileg... :)

De nálam soha nem lehet tudni... az előző havi 1 hetet késett az előtt meg 2-t... :/

Hát elméletileg ha sűrűbben vagytok együtt az sem jó, mert akkor kevesebb lesz a hímivarsejt ha minden nap együtt vagytok. én legalábbis ezt olvastam.

Meg azt is olvastam, hogy a hímivarsejtek legalább 24 órán át életképesek még és így ha pont ovu napján nem vagytok együtt akkor az előző napi még termékeny...:)

Egyik ismerősöm is ezt a receptet ajánlotta nekik 2 hónap alatt összejött a baba... :)

ez amúgy tök vicces, hogy a nem várt is hasonló napra esik nekünk meg hogy neked is ilyen össze vissza a ciklusod meg egy korúak is vagyunk...:)

Majd izgulhatunk együtt... :) Meg remélem hogy teszt kielemzés is lesz... :))))

2012. szept. 17. 10:40
 29/339 A kérdező kommentje:

Valóban :D Isten útjai kifürkészhetetlenek :)

Már nagyon várom a jövő hónap elejét. Imádkozom mindkettőnkért. Remélem kibírom a nem várt napig a teszttel :) és majd izgulunk együtt, és elemezzük a teszteket, na nááá. Jaj, de izgalmas....Én mondjuk már minden nap izgulok így is :)

Örülök, hogy összesodort minket az Ég.

Áldott napot kívánok!

2012. szept. 17. 11:15
 30/339 anonim ***** válasza:

Én is már most izgulok és nem tudom hogy fogom kibírni a tesztelést, hogy ne siessem el... Főleg hogy már vettem is tesztet hogy kéznél legyen ha kell... :)

Nagyon be vagyok zsongva és a párom is... :)

Amúgy a te párod hány éves?

Az enyém 37. És van már két gyermeke akiket mi nevelünk egy 9 éves leányzó és egy 15 éves fiú... :) Ők még nem tudják hogy dolgozunk a babán... Úgy gondoltuk, hogy majd csak akkor szólunk nekik ha összejött... :) bár azt tudják régóta hogy lesz majd valamikor kis tesójuk, de azt még nem hogy már dolgozunk rajta... :)

2012. szept. 17. 12:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!