Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Hát ez valami hihetetlen. Nem vagyunk ikrek véletlenül? :))))))
A párom most töltötte be a 38-at :):):)
és olyan kis édes, már ő is annyira, de annyira vágyik egy gyermekre. Azóta anyának szólít, mióta belefogtunk :)
Nekem eddig /amíg nem terveztük a babót/ mindig volt itthon 2db-os X-epill. Most bezzeg még nincs, de hamarosan beszerzem én is. :)
A kalkulátor szerint nekem tegnaptól vannak a termékeny napjaim....izgiiiii :)bár tojásfehérjés nyák nem volt. Igazából semmilyen sem volt, de figyelek azért ezerrel :)
Jah, és szerinted ha egyik nap reggel bújunk össze, akkor a másik nap nem gond az ovu szempontjából, ha mondjuk este?
Áldott, tervezgetős, boldog napot kívánok nektek :D
Akár ikrek is lehetnénk... :D
Amúgy én is X-epilt vettem 2db-os... :D
Szóval ez így elég vicces... :)
Az én kedvesem is nagyon édes... már most simogatja a pocakom holott még nincs baba... :)
De remélem hamarosan lesz neked is szorítok...:)
Hát ezt a reggel este összebújást nem tudom... majd gondolkodok rajta... :)
szép napot...
Megvettem a tesztet és szépen el is raktam a szekrény mélyére, hogy még véletlenül se essek kísértésbe idő előtt.
Te a nem várt napján reggel fogsz tesztelni? én akkorra tervezem, amennyiben nem jön meg /nagyon remélem, hogy nem fog/, de az x-epill vajon kimutatja akkor?
Elvileg ki... gyakorlatilag mindenki szervezete más és van akinek a teszt már a nem várt előtt kimutatja van akinek csak a nem várt után 1 héttel... :/
Én szerintem megpróbálok a nem vártra ráhagyni pár napot ha sikerül... :)
De erősen kétlem, hogy sikerülni fog kibírni... :)
sziasztok.
ciklus.hu szerint mi most vagyunk a kislány szakaszba úgyhogy gyúrunk ezerrel... :)
közeledik az ovu napja is, de lassan telnek a napok... :)
(6)
sziasztok!
Hát, felénk is lassan megy a time :)
Én már annyi kalkulátort megnéztem, hogy nem is tudom, melyik a legjobb....:)
A termékeny időszakom elvileg 16-23-ig, ebből a peteérés lehetséges idejét 20,21,22-re rakta. Viszont én tegnap este éreztem erősebben alhasi fájdalmat/feszülést, szúrkát és fel is volt puffadva a pocim. Lehet, hogy ovum volt, nem tudom.
14-én reggel, 15-én este, 17-én reggel, 18-án este és ma reggel bújtunk össze:) esélyes így a baba?
Hajrá mindannyiunknak,
áldott, szép napot!
Hát, ha mosolyt csaltunk az arcodra, akkor már megérte :)
Ti is babát terveztek, vagy csak erre látogattál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!